Progestan 100 mg kullananlar

Seda feyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
190
64
98
31
Merhaba arkadaşlar benim 2 haftadır kahverengi lekelenmelerim oluyor progestan 100 mg kullanıyorum oral olarak ama pek bi etkisi olmuyo ilk kez bu sabah vajinal yoldan aldım kesildi lekelenmem doktor oral alacaksın illa diyo siz nasıl kullanıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar benim 2 haftadır kahverengi lekelenmelerim oluyor progestan 100 mg kullanıyorum oral olarak ama pek bi etkisi olmuyo ilk kez bu sabah vajinal yoldan aldım kesildi lekelenmem doktor oral alacaksın illa diyo siz nasıl kullanıyorsunuz
Oral çok baş dönmesi sersemlik yaptığı için ben hep vajinal kullandım. Doktorumda nasıl istersen öyle kullan bir farkı yok demişti. Açıkcası ilginç geldi doktorunuzun ısrarla söylemesi belki farklı bir bildiği vardır

Oral çok baş dönmesi sersemlik yaptığı için ben hep vajinal kullandım. Doktorumda nasıl istersen öyle kullan bir farkı yok demişti. Açıkcası ilginç geldi doktorunuzun ısrarla söylemesi belki farklı bir bildiği vardır
Açıkçası doktorum için çok iyi duyumlar almıyorum biraz deli diyolar nerden buldun diyolar maalesef o denk geldi onun için

Açıkçası doktorum için çok iyi duyumlar almıyorum biraz deli diyolar nerden buldun diyolar maalesef o denk geldi onun için
Merhabalar bizim doktorumuz Prof, bende 200mg olanını kullanıyorum. Ama vajinal kullanıyorum. Oral kullanımın pek etkisi olmadığını vurgulayarak söylemişti bize 🤷🏽‍♀️

Canım bende ağızdan alıyorum ama çok sersem ediyor bende fitil olarak kullanacağım

Doktoruna sordun mu canim bende tansiyon düşüklüğü mide bulantısı felan yapiyo
Yok canım sormadım hamile kalır kalmaz başladım ama 2.hamileliğim de benim de tansiyonum çok düşüyordu çoğu zaman 4 e 5 oluyodu şimdi de halsizlik çok var yarın yada Çarşamba doktora gidicem

Yok canım sormadım hamile kalır kalmaz başladım ama 2.hamileliğim de benim de tansiyonum çok düşüyordu çoğu zaman 4 e 5 oluyodu şimdi de halsizlik çok var yarın yada Çarşamba doktora gidicem
Ben sordum olumlu cevabı aldım artık fitil olarak kullanıyorum senin de mi lekelenmem var canim

Ben sordum olumlu cevabı aldım artık fitil olarak kullanıyorum senin de mi lekelenmem var canim
Canım benim biraz karışık ya
2 kalp durmam var 3. Ye hamile kalır kalmaz progestana başladım bı kaç güne hastaneye gidip iğneye de başlamam gerekiyo.Ben doktor söylemeden başladım günüm geçince hemen lekelenmem oluyo ve hiç gecmiyo.Sen şuan kaç haftalık hamilesin 😊

Canım benim biraz karışık ya
2 kalp durmam var 3. Ye hamile kalır kalmaz progestana başladım bı kaç güne hastaneye gidip iğneye de başlamam gerekiyo.Ben doktor söylemeden başladım günüm geçince hemen lekelenmem oluyo ve hiç gecmiyo.Sen şuan kaç haftalık hamilesin 😊
Ben 7+4 günlüğüm sen kaç haftalık oldun canim

4+2 canım daha çok yeni 🥲 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı Nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin inşallah bende ilk ogrendigimde o kadarlık ti canim erken öğrenince zaman geçmiyor da allah yardımcımız olsun rabbim evlatlarımızı kucagimiza almak nasip etsin

Ben şuan yatıyorum istirahat ti ama az kalkıp 5 dakika adım atsam ölüyorum bel ağrısından
Benimde belim ağrıyor ya nasıl geçecek bilmiyorum inşallah bian önce geçer
Amin inşallah bende ilk ogrendigimde o kadarlık ti canim erken öğrenince zaman geçmiyor da allah yardımcımız olsun rabbim evlatlarımızı kucagimiza almak nasip etsin
Amin canım Aminn 🤲🏻🤲🏻

Benimde belim ağrıyor ya nasıl geçecek bilmiyorum inşallah bian önce geçer

Amin canım Aminn 🤲🏻🤲🏻
Inşallah geçer bazı hamilelikte oluyormuş canim bende yarın özel hastaneye randevu aldım ona gideceğim bakalim arkadaşım memnun onunda düşük tehlikesi vardı baya lekeleniyordu iç çamaşırına geçecek kadar doktor bi iğne bi fitil verdi anında kesildi benim de öyle olur inşallah dua edelim birbirimize canim rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucagimiza almak nasip etsin😘

Back
X