Gelinlik Modelleri Profilo Çiğdem Metin Gelinlilk hakkında yorumlara ihtiyacım var

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
34
merhaba, beğendiğim gelinliğe çok yakın bir modeli Profilo Çiğdem Metin Gelinlilk'te gördüm. modelin üstünde istediğim gibi değişiklikler yapabileceklerini söylediler, ordaki bayan çok ilgili ve sıcakkanlıydı. içime sindi gibi, ama yinede orada gelinlik yaptırmış insanların yorumlarına ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,
Ben Pendik'teki mağazalarına gitmiştim.
Açıkçası çok ilgililer. Biraz internette de araştırdım, defilelere falan da katılmışlar. Ama denediğim modeller çok içimi açmamıştı benim. Bir de çok fazla denendiği için gelinlik güzelse de deforme olduğundan pazar malı gibi duruyordu.
Profilo'daki daha güzeldir diye tahmin ediyorum. Bana ters olduğu için de hiç geçmedim açıkçası :26:

Ben de istediğime yakın bir modeli burada buldum. Cumartesi günü denemeye gideceğim. Daha önce bu mağazadan gelinlik almış arkadaşlar fikirlerini söylerse çok iyi olur gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…