Bugüne kadar koyu kestane, koyu kahve ve siyah saçların açılması konusunda hakikaten çok uzun zamandır araştırmalar yaptım. belki yüzlerce video izledim, okudum, sordum soruşturdum. Koyu saç renginden açık saç rengine dönüşüm heleki oryalsiz, maksimum zararsız yollar buldum. Amma ve lakin açık küllüye dönüşme konusunda pek başarılı olamadım.
Benim için koyu saç renginden karamele, bakıra, hatta bal rengine TEK boyayla dönüşüm kolay :) Sıcak tonları çok rahat elde ede biliyorum.
Küllü kumrala gelince koyu küllü kumralıda ala biliyorum. :) Ama açık küllü kumralı tuturamadım birtürlü. İmkansız diyorlar başarmak istiyorum :) Eğer bu konuda tecrübeli iseniz, profesyonel tavsiyelerinizi bekliyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
NOT: Doğal hiç işlem görmemiş koyu saçtan bahs ediyorum
Benim için koyu saç renginden karamele, bakıra, hatta bal rengine TEK boyayla dönüşüm kolay :) Sıcak tonları çok rahat elde ede biliyorum.
Küllü kumrala gelince koyu küllü kumralıda ala biliyorum. :) Ama açık küllü kumralı tuturamadım birtürlü. İmkansız diyorlar başarmak istiyorum :) Eğer bu konuda tecrübeli iseniz, profesyonel tavsiyelerinizi bekliyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
NOT: Doğal hiç işlem görmemiş koyu saçtan bahs ediyorum