• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Profesyonel Tavsiyeye İhtiyacım var

blos_som

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
21
0
36
Diğer
Bugüne kadar koyu kestane, koyu kahve ve siyah saçların açılması konusunda hakikaten çok uzun zamandır araştırmalar yaptım. belki yüzlerce video izledim, okudum, sordum soruşturdum. Koyu saç renginden açık saç rengine dönüşüm heleki oryalsiz, maksimum zararsız yollar buldum. Amma ve lakin açık küllüye dönüşme konusunda pek başarılı olamadım.
Benim için koyu saç renginden karamele, bakıra, hatta bal rengine TEK boyayla dönüşüm kolay :) Sıcak tonları çok rahat elde ede biliyorum.
Küllü kumrala gelince koyu küllü kumralıda ala biliyorum. :) Ama açık küllü kumralı tuturamadım birtürlü. İmkansız diyorlar başarmak istiyorum :) Eğer bu konuda tecrübeli iseniz, profesyonel tavsiyelerinizi bekliyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

NOT: Doğal hiç işlem görmemiş koyu saçtan bahs ediyorum

$fridagustavssonfashionc.jpg

Konuyu merak ediyorum
hergün bakıyorum cevap yok :44:
sanırım sitede hepimiz amatörüz. profesyonel yok :52:

bende 2 yıl bu rengi tutturmak için uğraştım saçlarım koyu küllü kumral.ben sonunda saçlarımı deneye deneye bu renk yaptım.önce saçlarımı 9.1 kolestonla boyadım.saçlarmda turunculuklar oluştu ama biraz açıldı.üzerine tekrar 9.1 i bu sefer boyaya 1 kaşık saç kremi,3 kaşık da su ekleyip ,oksidasyon kremini de o kadar azaltıp boyadım.ve tam istediğim gibi oldu.saç kremi oksidasyonun yoğunluğunu azaltıp turunculaşmayı engelliyor.yanlız dediğim gibi önce bir veya 2 kez saçınızı boyayıp rengini açmalısınız,direk saç kremli tarifi boyarsanız koyu tutar

koleston perfect, igora royal, loreal majirel gibi profosyonel boyaların "yoğun küllü" renkleri (mesela 9.11 gibi tonlar) bence başarılı olabilir. henüz denemedim ama iyi olacağını düşünüyorum bu boyaların küllü konusunda.

Bugüne kadar koyu kestane, koyu kahve ve siyah saçların açılması konusunda hakikaten çok uzun zamandır araştırmalar yaptım. belki yüzlerce video izledim, okudum, sordum soruşturdum. Koyu saç renginden açık saç rengine dönüşüm heleki oryalsiz, maksimum zararsız yollar buldum. Amma ve lakin açık küllüye dönüşme konusunda pek başarılı olamadım.
Benim için koyu saç renginden karamele, bakıra, hatta bal rengine TEK boyayla dönüşüm kolay :) Sıcak tonları çok rahat elde ede biliyorum.
Küllü kumrala gelince koyu küllü kumralıda ala biliyorum. :) Ama açık küllü kumralı tuturamadım birtürlü. İmkansız diyorlar başarmak istiyorum :) Eğer bu konuda tecrübeli iseniz, profesyonel tavsiyelerinizi bekliyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

NOT: Doğal hiç işlem görmemiş koyu saçtan bahs ediyorum

Eki Görüntüle 346602

cnm sıyahtan tek bı boyayla nasıl dondun anlatırsan cok sevınırım :D

Back