• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Profesyonel bakım için doğru sampuan seçilmeli peki sizin kullandıklarınız hangisi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cecoo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
30
0
16
İstanbul
düzleştir boya küstüler zavallılar belimde uçları biraz yanmış biraz kurumus düzleştirmenin zararlarından korunmak için ne yapmak gerek

Profesyonel bakim mi bilemiyorum ama dove sampuan saclarima hep cok iyi geldi.Su an gliss kullaniyorum ama tekrar degistircem.

düzleştir boya küstüler zavallılar belimde uçları biraz yanmış biraz kurumus düzleştirmenin zararlarından korunmak için ne yapmak gerek

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

Back