• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profesöre, 'Yatakta çıkardığın sesler' soruşturması

herkes prof.u suçlamış ama kimse dememişki bu kız koca sınıf ortasında hangi tonlamayla yaptım diye bağırıyor. belkide kız çok işveli yaptı o hareketi?? belkide dikkat çekmek için yaptı.

Arap kafa mühendislik derslere kadınlar girmesin istiyor getirilen kadro ve kafa bunlar

Yarası veya yandaşlığı olan gocunur
Cidden tuhaf birisin sen.tuhaf kelimesini kibarligimdan kullanıyorum bu arada:)
Zekam yetmiyo arap peygamberin getirdiği vahye inanan bir kafatasim var ondan gocunuyorum evet.
Şu haberi akp kadrolarına ve arap kafasına bağlayarak,kendisini zeki birşeylerin farkında zanneden bir tuhaf diyim gene neyse ya bir saraylim vardı gelip gidip ortadoğu yu aşağılayan gitti ..temennimdir senin içinde zira,sinir bozuyosunuz.

Yanlışlar doğrutulmadığından o hale geldi ortadoğu , fikirleri beyan edilmediğinden , varsa yoksa yasak,günah
Cidden tuhaf birisin sen.tuhaf kelimesini kibarligimdan kullanıyorum bu arada:)
Zekam yetmiyo arap peygamberin getirdiği vahye inanan bir kafatasim var ondan gocunuyorum evet.
Şu haberi akp kadrolarına ve arap kafasına bağlayarak,kendisini zeki birşeylerin farkında zanneden bir tuhaf diyim gene neyse ya bir saraylim vardı gelip gidip ortadoğu yu aşağılayan gitti ..temennimdir senin içinde zira,sinir bozuyosunuz.

Yanlışlar doğrutulmadığından o hale geldi ortadoğu , fikirleri beyan edilmediğinden , varsa yoksa yasak,günah
Bunlar arap kafası demeden de konuşulabilir tabi konusmak için bilgi sahibi ve meseleyi anlamış olmak gerekir.
Direk kafatasciliga girmeyen kelimeler seçerseniz sizi daha iyi anlarız.
Varsa yoksa günah derken bile bir şeyleri küçümseme manası seziliyor.
Ortadoğu meseleleri uzmanı değilim ama suradaki yorumlardan çıkan manayı anlayacak kadar zekaya sahibim.
Tabi size göre standart akp,arap kafasi gibi olsada idare edin.

Back