Bir gün derse geç kalmıştım, benden 5 dakika önce de erol isimli bir arkadaş geç kalmış ama hoca derse almamış.
Derse de ilk defa giriyorum bu arada.
Tıklattım kapıyı, uzattım kafamı
"girebilir miyim hocam?" diye sordum,
"geç" dedi.
Ön sıradan bir erkek arkadaş:
"ama hocam az önce erol arkadaşımız da girmek istedi onu almamıştınız bu yaptığınız çifte standart olmuyor mu?"
Hocanın verdiği cevap:
"oğlum bi hatuna bak bi öbürüne bak bunu almicam da onu mu alıcam?"
Yerin dibine nasıl binlerce kere geçtiğimi, acaba insanlar hocayla aramda bişey olduğunu sanmışmıdır diye kendimi nasıl yiyip bitirdiğimi, bazılarının nefret dolu bakışlarını hiç unutmam.
Şikayet edilecek kadar değildi belki ama beni olumsuz anlamda çok etkilemişti.
Şu kızcağızın halini düşünemiyorum. Bir de şikayet etmesin diye uğraşmışlar pislikler. Çok iyi olmuş cezasını bulur umarım.
Hayır yaptim diye bagirmak yatakta cikarilacak ses mi? Bu nasil kafa? Kim yatakta yaptim diye bağırıyor yahu?
bildiğin cinsel taciz, şimdi şikayet etsen bi türlü etmesen bi türlü
bunun üstüne çok geyik döndürürdükte neyse
Bagiriliyor mu gerçekten? Neyi yapiyonuz anlamiyorum benim yapamadigim ahahhaha
kişi kendinden bilirmiş işi. hoca yatakta baya zorlanıyo heralde. en sonunda yaptım diye bağıracak kadar
Ya evet o acidan dusunmedimvalla ben her türlü gürültüye karşı bi insanım,adamın kendi hayatı açısından düşündüm sadece de
Aaa Karanfilim sen bilmiyon mu? bir ara bdv de bağırmıyorsan sevişmiyorsun gibi bir düşünce bilem vardı, komşu gürültüsü konularına bir göz gezdir gel bakiyim
Sen yine eksik var diye düşünüyormussun. Ben tamamen normalim sanıyordumben de diyorum ne eksik biz de
sen editörsün sana yakışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?