Prof Fazl Apaydn

ezel81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
23
0
43
arkadaşlar fazıl beye ameliyat olan varmı aramızda izmirli arkadaşlardan cevap bekliyorum bilgilendirirseniz beni şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
ezel canım neden bişiler yazmadın doktor hakkında sorularını yazki kızlar yardımcı olabilsin öptüm
izmire gidersen yolun açık olsun haberlerini bekliyorum

ezelcim valla bende 1 aydır doktor araştırıyorm fazıl apaydınla ilgili bişey okumadım hiç bakalım ufuk bilkay olacak galiba..

yüz estetiği konusunda uluslararası derneği olan ünlü bir dr.yüz ve burun estetiği üzerine ihtisas yapmış bir prof.!! emre ilhanın hocası!! ben fazıl apaydına ameliyat olacaktım ama burun dışında başka bir yerimde de ameliyat olmam gerektiği için ve fazıl bey kbbci olduğu için plastik cerrah seçmek zorunda kaldım

Merhabalar Prof. Fazıl Apaydın devlette mi yoksa özel hastahanede mi görev yapmakta..?

bu arada demin randevu almak istedim Prof Fazıl Apaydın dan ama randevu ücreti 200 lira imiş bende vazgeçtim; randevu almakatan,
ayrıca ege üniversitesinde ameliyatlara girmiyormuş..

off çok pahalıymış ya. bu tip şeylerde ilk randevuyu istanbulda ücretsiz yapıyorlar genelde. sonrakiler ücretli. hoca iyi bi dr ama emeşhur emre ilhanın hocası..bide cem karaş var izmirde ona olan arkadaşlar vardı forumda bi araştır istersen.

X