- 21 Kasım 2015
- 66
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi barbikelebek
kızlar taşkın beye ameliyat olan kimse yokmu. bana yardımcı olurmusunuz. ankaradayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben oldum. kemik çıktı. parça kalmamış diye ameliyat zor olduğu için kimse 2. ameliyata almıyor. çok iyi bir yere olcm artık. ilkinden çok pişmanım.
Canim cok saol desteğin için beni günlerce hüngür hüngür aglatti Taşkın yücel. Allah onuda inşallah bildiği gibi yapar. Çok beddualar ediyorum. 10 seneden fazla oluyor hala artarak devam ediyor sıkıntılar. Bide iznimi almadan yanlış bir yerden kesi yapıp iz bırakmış. Protez koyup ameliyat notuna islememis bunu. Dava ederim diye. Ankara sogugunda muayenehanesine gittim. Beni neden bu hale soktuğu için sitem ettim. Ukala bir şekilde yaptığı kesiyi protezi herbirseyi estetiği sonra olursun dediğini herseyi inkar etti. Elim ayagim boşaldı uzuntuden bayilacaktim. Yuzunume karşı nasıl yalan söylersin dedim. İnşallah ilahi adalet yerini bulur. Dava etmemem için o evraklari bile bulamıyoruz hastanedeCanım üzme kendini bende onu dusunuyordum ama KBB doktoru diye olmadım instagrma attıgı fotograflarla goz boyuyor demekki. Yarın selcuk ışığa ameliyat olucam bende. Sen bir estetik cerrahla gorus Haldun kamburoglunu cok ovuyorlar istanbulda alparlan yıldırım var. İyi araştır revizyon olucagın zaman. Kendinide üzme burun sadece bir kaş bir goz degil. İnsanlar oraya gikkat bile çekmez cok buyuk problem yoktur umarım
Merhaba, ben Aralık 2016'da ameliyat oldum. Çok çok çoook memnunum :) öncelikle kuzenim ve arkadaşım Taşkın Hocaya ameliyat olmuşlardı onlar bana referans oldular. Arkadaşım 3 yıl önce kuzenimde 2 yıl önce oldular 2sininde burnu çok doğal ve çok güzel dolayısıyla bende Taşkın Bey'e ameliyat olmak istedim kendisinin ameliyat öncesi ve sonrası ilgi alakası çok iyiydi aradığım her zaman ulaşabildim belirli aylarda kontrole çağırdı çevremdeki herkese Taşkın Hoca'yı öneriyorum.kızlar taşkın beye ameliyat olan kimse yokmu. bana yardımcı olurmusunuz. ankaradayım
Şuanda yazılanları okudum çok şaşırdım kesinlikle göz boyama gibi bi durum yok iletisim bilginizi(mail adresi) verirseniz ben size öncesi sonrası fotoğraflarımı gönderebilirim gerçekten barbie bebek gibi oldum :))) ve sağlık sorunum tamamen ortadan kalktı :)Canım üzme kendini bende onu dusunuyordum ama KBB doktoru diye olmadım instagrma attıgı fotograflarla goz boyuyor demekki. Yarın selcuk ışığa ameliyat olucam bende. Sen bir estetik cerrahla gorus Haldun kamburoglunu cok ovuyorlar istanbulda alparlan yıldırım var. İyi araştır revizyon olucagın zaman. Kendinide üzme burun sadece bir kaş bir goz degil. İnsanlar oraya gikkat bile çekmez cok buyuk problem yoktur umarım
Ben çok görmek isterim mümkünse :)Şuanda yazılanları okudum çok şaşırdım kesinlikle göz boyama gibi bi durum yok iletisim bilginizi(mail adresi) verirseniz ben size öncesi sonrası fotoğraflarımı gönderebilirim gerçekten barbie bebek gibi oldum :))) ve sağlık sorunum tamamen ortadan kalktı :)