How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Prof.Dr.Selçuk İNANLI hasta yorumları.

Janets

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
8
1
3
İstanbul
Herkese Selam,
Kulüpte yeni sayılırım, estetik burun ameliyatı olmadan önce, doktor arayışım sürüyorken bana çok faydası olduğundan şimdi ben de ilk konumu açıp doktoruma buradan teşekkür etmek istedim.Ameliyattan sonraki ilk altıncı ayım ve çok güzel bir burnum var.Ameliyat öncesi ve sonrasında hiçbir desteğini esirgemeyen biricik doktoruma sonsuz teşekkürler.
Bu arada dokrtorum konu başlığından da anlaşılacağı üzere Prof.Dr.Selçuk İNANLI :)
Eğer estetik burun ameliyatı olmak istiyorsanız benim gördüğüm ve bildiğim en iyi hekim.
Buradan kendisine ameliyat olan diğer arkadaşlara da seslenmek istiyorum.
Lütfen ameliyat sonrası yorumlarınızı paylaşın ki bizim gibi doktor arayışı içinde olan insanlara faydamız olsun.

07/07/2014 Tarihinde kızkardeşimle. Profesör. Doktor Selçuk İnanlı burun ameliyatımızı yaptı.Ameliyatımız. Çok başarılı geçti. Çok memnun kaldık Memnuniyetimizi anlatmaya kelimeler yetmez herkese tavsiye ediyorum, Selçuk Bey'in hastalarına yaklaşımı ,ilgisi kelimelerle anlatılamaz,En önemlisi rinoplastide mükemmel olması.Her konuda yardımcı olup hiç yorulmadan ameliyat. Öncesi ve sonrası herşeyi. Ayrıntılı anlatıyor. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz .Hiç terddüt. Etmeden. Gönül rahatlığıyla hastalarına. Verdiği güvenle kendisine. Ameliyatınızı yaptırabilirsiniz.

Öncelikle burun estetiğini düşünüp ciddi manada karar verip ama Dr kararsızlığı yaşayan herkese bu yazımın yardımcı olması dileğiyle diyerek başlıyorum ;)
Sonuçtan başlayıp geriye doğru gitmek gerekirse daha dün Prof. Dr. Selçuk İnanlı'nın revizyon ameliyatından çıktım. Ve çok rahatım artı memnunum. Neden diye sorarsanız eğer, Selçuk bey' in hastasına son derece net bilgiler vermesi, ilgilenmesi ve tüm bunlarla birlikte hiçbir tedirginliğe yer vermeyecek güven vermiş olmasıdır. Ardından güvenle girilen ameliyat ve başarının videosu doktorumla ilgili yanılmadığımı gösterdi. Üstelik ben bu araştırmaları yaptığım sırada sayın Selçuk Inanlı ile Abdulkadir Göksel arasında kalmıştım. Ama ilk randevum Selçuk bey ile idi. Iyiki öyle olmuş. 1 buçuk saat boyunca tüm sorularımı yanıtladı kulak boğaz ve burun muayenelerimi yapıp revizyonu anlattı. Yine söylüyorum çok net olması ve başarılı ameliyat görüntüleri ek olarak sorularımı gayet sıcak bir şekilde cevaplaması müthiş rahatlamamı ve karar vermemi sağladı. Güzel bir burnum var çok teşekkür ediyorum buradan doktoruma da ;)

Merhaba ben prof. dr. selcuk beyde ameliyat olalı 3 sene gecti.Bende oraya bir tavsiye uzerine gittim.Bende herkes gibi ameliyattan korkuyordum ve kendisiyle konustukça guvenim arttı,hiç bir korkum kalmadı.Şimdi ise çok mutluyum.Çok guzel bir buruna sahıp oldum onun sayesınde.Ona burdan çok teşekkür ederim ilgisinden dolayı..

Merhaba ben prof. dr. selcuk beyde ameliyat olalı 3 sene gecti.Bende oraya bir tavsiye uzerine gittim.Bende herkes gibi ameliyattan korkuyordum ve kendisiyle konustukça guvenim arttı,hiç bir korkum kalmadı.Şimdi ise çok mutluyum.Çok guzel bir buruna sahıp oldum onun sayesınde.Ona burdan çok teşekkür ederim ilgisinden dolayı..
Devüasyon var mıydı?

Arkadaşlar ben de ameliyat olacağım. Fatih Öktem i tavsiye ettiler ve internetten araştırdığımda Selçuk Bey ile birlikte çalıştığını gördüm. Sizlerin estetiğinde devüasyon varsa Fatih bey de giriyor mu acaba ameliyata?

Arkadaşlar ben operasyon öncesi çok tedirginim doktor seçiminde hangisine karar vereyim işin içinden çıkamadım
Öneri ve mümkünse fotoğraf paylaşırsanız çok mutlu olurum

Arkadaşlar Prof Dr Selçuk İnanlı'nın burun estetiği ameliyatlarının fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?İlk defa ameliyat olanlar için kç bn tl civarında güncel fiyatları bilen varsa.

Back