• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr. Rıza Madazlı'mı Prof.Dr. Vildan Ocak mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi buseK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

buseK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
19
2
36
İstanbul
Arkadaşlar 1 gebelik yaşadım ancak 10 hafta sürdü bebeğimin kalbi durması nedeni ile kaybettik ve kürtaj ile alındı ancak doktorumuz net bilgiler vermiyor.Patoloji sonucum KISMİ MOL GEBELİĞİ çıktı ama doktormuzdan net bilgi alamıyoruz..Nasıl tedavi edilir neler yapmalıyız kısmi mol nedir???Öğrendiğim kadarı ile riskli gebelik grubundaymışım ve yüksek riskli gebelik konusunda bilgili bir doktora gitmem gerektiği söylendi ancak hangi doktor konu ile ilgili bilemiyorum bir kaç kişi Dr. Rıza Madazlı'yı ve Dr. Vildan Ocak'ı önerdi ancak hangisi yüksek riskli gebelikte daha iyi bilgisi olan var mı???acil bilgilerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Çok tşk ederim 2'si arasında kararsızdım en kısa zamanda Rıza beye gitmeyi düşünüyorum..

Son düzenleme:
rıza bey daha genç ve şuan için revaçta ikiside çok iyi vildan hn daha yaşlı ve ilk perinatoloji derneği kuran ve bu işte ilk uzmanlardan nettende araştır ikisde çok iyi gidebilirsin bence fark etmez hangisi olduğu dualarım seninle bende bazı şeyler atlattım şu an iyi gibi herşey Allah kucağımda görmeyi nasip eder inşallah 26 haftalık gebeyim ben

benim dr.um rıza hocayı detaylı usg için önermişti.ben o zaman gittim.kendisi çok şeker ilgili,güleryüzlü her soruna net cvplar veriyor. ben kendisini olumlu bulmuştum.

rıza bey daha genç ve şuan için revaçta ikiside çok iyi vildan hn daha yaşlı ve ilk perinatoloji derneği kuran ve bu işte ilk uzmanlardan nettende araştır ikisde çok iyi gidebilirsin bence fark etmez hangisi olduğu dualarım seninle bende bazı şeyler atlattım şu an iyi gibi herşey Allah kucağımda görmeyi nasip eder inşallah 26 haftalık gebeyim ben

çok tşk ederim biraz bnde araştırdım ancak 2'si arasında kararsız kaldım..çnkü şu anda hamile değilm ve bebeğim alınalı 1 ay oldu ne kadr süre sonra hamile kalmam gerektiği?kısmi molün tekrarlayıp tekrarlamayacağı rski var mı hiç bilmiyor.Hamileyken gttğim doktorum yeditepe üniv.'sinde ve net bilgiler alamıyoruz,çok da ilgili gelmiyor..Bu yüzdn iyi bir hocaya gidip hamile kalmadan varsa tedavi eğer sadece beklemkse beklemk bunlrn bilgisini detaylı alıp hamile oluncada kontrole bu hocayla devam etmek istiyorum..inş hayırlısı olur..Sanada çook geçmş olsun umarım asla tekrarlamaz allahım dualarını kabul etsin ve allah hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inş..:Saruboceq:

benim dr.um rıza hocayı detaylı usg için önermişti.ben o zaman gittim.kendisi çok şeker ilgili,güleryüzlü her soruna net cvplar veriyor. ben kendisini olumlu bulmuştum.

Öncelikle tşk ederim..Rıza hocayı internetten araştırdığım kadarıyla ona detaylı usg için çok gidiliyor.Ancak ben sürekli devam etmek istiyorum yani şu anda hamile değilim 1 ay önce bebeğim alındı ne zaman kalmalıym vs. hiçbir şey bilgmiyorum rahim filmim ve tahlil sonuçlarımla kendisine gittiğimde acaba ilgilenir mi?? ve hangi hastende (cerrahpaşa da ) ancak gittiği bir özel hastane var mı??ve hangi hastanede doğum yaptırıyor?? acaba biliyor musun..

cerrahpaşada kadın doğum bölümü anabilim başkanı ama orda muayene yapıyomu bilemiyorum. benim dr.um direk muayenehanesine yönlendşrmişti. nişantaşında amerikan hastanesinin hemen çaprzında.detaylı usg 350 tl idi. muayene fiyatı da en az 150-200 vardır. bu forumda biraz araştır yada netten araştır daha net bilgilere ulaşırsın. bol şans dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun:)

rıza bey acıbadem bakırköy de çalışıyor bildiğim kadarıyla..sonuçta o da kadın hast. ve doğum uzmanı,ister hamilelik öncesi,ister hamilelik takibi için ona gidebilirsin ve hatta riskli gebelik durumun söz konusu olduğu için bu konuda da uzman bir hekim seçmelisin derim..

cnm bende ilk gebeliğimde bebeğime acrania teşhisi konmuştu..bende ona gittim çok ilgili ve net..tavsiye ederim..

Bilgi ve önerileriniz için çok tşk ederim en kısa sürede Rıza beye gideceğim..inş. hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur... hepinize bol şanslar.

Rıza beye gitmiştim gayet profosyonel.....diğer dr u tanımıyorum

ARKADAŞLAR BENDE 3 DÜŞÜK YAŞADIM RIZA MADAZLIYI ÖNERİYORSUNUZ ARANIZDA BU DR HAKKINDA NET BİLGİ VEREBİLECEK VARMI BEN DAHA ARAŞTIRMA BİLE YAPTIRAMADIM NEDENİ İSE 3 DÜŞÜKTEN SONRA ARAŞTIRIRIZ DEDİ GİTTİĞİM TÜM DR LAR İLLA 3 DÜŞÜK YAPCAZ SANKİ mafoldumben.RIZA MADAZLININ ÖZELİNEMİ GİTMEMLAZIM YOSA CERRAHPAŞADADA BAKARMI BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN

rıza bey her yere doğuma gidiyor bildiğim kadarıyla cerrahpaşada bakıyor diye biliyorum belirli bir katkı payı ödeniyor sanırım prof olduğu için.vildan hn da çok şeker biri yıllar önce annemi götürmüştük erken menopoz tanısı koymuştu ve annem halen dua ediyor kendisine uyguladığı tedaviyle rahat ve sorunsuz menopoz geçirdi.bence vildan hn tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

ARKADAŞLAR BENDE 3 DÜŞÜK YAŞADIM RIZA MADAZLIYI ÖNERİYORSUNUZ ARANIZDA BU DR HAKKINDA NET BİLGİ VEREBİLECEK VARMI BEN DAHA ARAŞTIRMA BİLE YAPTIRAMADIM NEDENİ İSE 3 DÜŞÜKTEN SONRA ARAŞTIRIRIZ DEDİ GİTTİĞİM TÜM DR LAR İLLA 3 DÜŞÜK YAPCAZ SANKİ mafoldumben.RIZA MADAZLININ ÖZELİNEMİ GİTMEMLAZIM YOSA CERRAHPAŞADADA BAKARMI BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN

Öncelikle bn 1 gebelik yaşadım ve bebeiğimi kalp atışı nedeni ile kaybettim ve dr'a bnde sordum neden ??herhangi bir araştırması yok mu die?? ama dr.um var ama 2 düşük'ten sonra 3. kez hamile kalmadan önce anne ve babaya bazı testler uygulanıyormuş(kromozom gb) ama ilk bebeğinde veya 2.sininde neden tutmadığını veya öldüğünü patolojiye giden (anneden veya bebekten)parça ile test edilip bilgisi veriliyor.Benimki kısmi mol gebeliği çıktı..allah yardımcımız olsun inş tekrar aynı durumşlr olmaz sağlıklı bebeklerimiz olur inş.Rıza beye gelince ben internetten çık araştırdım Yüksek riskli gebeliklerde Rıza Madazlı ve Vildan Ocak çok iyi, henüz gitmedim dr'um rahim filmi istemişti yarın sonucunu alcam aldıktan sonra randevu alcam bnde çok karrsızdm Rıza hoca diodum ama eşim Vildan Hocanın ilk Prof. kadın olduğunu ve daha kıdemli ve bilgili olabildiğini söledi..Hamilelk önce kısmi mol olduğu için ona gidicem(ilk perinatoloji kurucusu)..Geçmiş olsun umarım durumun tekrarlamaz..
Rıza hocanın muaynanesi Nişantaşında Jinem diye bir yer muayne ücreti 350 tl ve sadece nakit amerikan hastanesinde doğumlara giriyor orda hasta bakmıyor ama anadolu yakasında da giriyor mu bilmiyorum(ben anadolu yakasında oturuyorm 2 hocanında yeri bana uzak ama gitcez artk hamleyken zor oluyor )...Vildan hn'ın ise ,mecidiyeköyde ücreti 250 tl ve 2'side cerrahpaşada muayne ediyor illa özele gitmk tabki gerkmz ama cerrahpaşadan randevu alırken 10-15 gn önceden almak gerekiyomuş..yoğunlarmış hastaları çok..bilgine..

Son düzenleme:
Merhaba ben rıza hocanın hastasıyım muayne ücreti 350 değil 250 TL oda yeni oldu. Ana Bilim dalı başkanı olduktan sonra. 350 TL olan dopler ve ayrıntılı usg fiyatları oda dışardan gelen hastalar için kendi hastalarında normal muayne ücreti alır ve eğer kontrol haftanızsa para almaz. 3 hafta da bir muayneye çağırır birinde alır birinde almaz. Asla paragöz bir insanda değildir çok yardımcı olur

Merhaba ben rıza hocanın hastasıyım muayne ücreti 350 değil 250 TL oda yeni oldu. Ana Bilim dalı başkanı olduktan sonra. 350 TL olan dopler ve ayrıntılı usg fiyatları oda dışardan gelen hastalar için kendi hastalarında normal muayne ücreti alır ve eğer kontrol haftanızsa para almaz. 3 hafta da bir muayneye çağırır birinde alır birinde almaz. Asla paragöz bir insanda değildir çok yardımcı olur

Merhaba,ben Rıza beye gitmek istiyorum şu anda gebe değilim ve gebeliğim normaldi sonra kalp durması nedeni ile alındı ve doktor artık Riskli Gebelik grubunda olduğumu söyledi bu sebeple Riskli hamileliklerle ilgilenen doktora gitmem gerektiğini söyledi.Ancak Rıza beyin muaynanesi sanırım Nişantaşındaymış ve Avrupa yakasındaki hastanlerden birkaçında giriyormuş(hangilerinde olduğunu bilmiyorum) ancak ben Ataşehir de oturuyorum acaba bu taraflarda(Anadolu yakasında) doğuma girdiği hastane var mı ve bu konuda bilginiz var mı?Rıza bey hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz??

Merhaba,ben Rıza beye gitmek istiyorum şu anda gebe değilim ve gebeliğim normaldi sonra kalp durması nedeni ile alındı ve doktor artık Riskli Gebelik grubunda olduğumu söyledi bu sebeple Riskli hamileliklerle ilgilenen doktora gitmem gerektiğini söyledi.Ancak Rıza beyin muaynanesi sanırım Nişantaşındaymış ve Avrupa yakasındaki hastanlerden birkaçında giriyormuş(hangilerinde olduğunu bilmiyorum) ancak ben Ataşehir de oturuyorum acaba bu taraflarda(Anadolu yakasında) doğuma girdiği hastane var mı ve bu konuda bilginiz var mı?Rıza bey hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz??

merhaba malesef rıza bey anadoluyakasında hiçbir hastane ile çalışmıyor. Bende ataşehire çok yakın oturuyorum buna rağmen rıza beye gittim ve doğumuda okmeydanı memorialde gerçekleştirdim. Bir sıkıntım olmadı. Hatta doğumum sabaha karşı 05:30 da başladı hastaneye tam iş trafiğinde gitmek durumunda kaldım 08:20 de evden çıktım yinede bir sıkıntı yaşamadım. Rıza Bey avrupa yakasında Amerikan hastanesi- İnternetional Hospital, Bakırköy Acıbadem, Hizmet Hastanesi, Florance Nightingale Gayrettepe, Alman hastanesi, Memorial veHizmet hastanesiyle çalışıyor bana verdiği liste buydu son dönemde bir değişiklik olduysa bilmiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir

merhaba malesef rıza bey anadoluyakasında hiçbir hastane ile çalışmıyor. Bende ataşehire çok yakın oturuyorum buna rağmen rıza beye gittim ve doğumuda okmeydanı memorialde gerçekleştirdim. Bir sıkıntım olmadı. Hatta doğumum sabaha karşı 05:30 da başladı hastaneye tam iş trafiğinde gitmek durumunda kaldım 08:20 de evden çıktım yinede bir sıkıntı yaşamadım. Rıza Bey avrupa yakasında Amerikan hastanesi- İnternetional Hospital, Bakırköy Acıbadem, Hizmet Hastanesi, Florance Nightingale Gayrettepe, Alman hastanesi, Memorial veHizmet hastanesiyle çalışıyor bana verdiği liste buydu son dönemde bir değişiklik olduysa bilmiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir[/QU

Bilgilerinden ötürü çok tşk ederim.Allah hayırlısıyla bebeğini büyütmeyi nasip etsin..

Back
X