8 yıl kadar önce kardeşimin burun ameliyatını yapmıştı...kardeşimin ki tamemen sağlıkla ilgiliydi.memnun kalmıştık.şimdi bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.bursada ykm üst katındaki yere gittim.doktora dahi göstermeden hemşire verdi kararı :)))5000 tl diye.bence orası tamamen ticaret hane olmuş.önce tl.konuşuyorlar...(bende mesut beyle görüşmeyi düşünüyorum.ben aralık gibi ameliyat olmayı planlıyorum.olduktan sonra gelişmeleri paylaşırım..yeni birşeyler duyarsanız lütfen paylaşın arkadaşlar..
Arkadaşlar salı günü mesut beyle görüşmeye gittim çarşamba günü boşmuş ve göğüs büyütme ameliyatı oldum sağolsun elamanlarıyla birlikte çok ilgiliydi.göğüs altı kesisi kas altına koydu silikonu dün ameliyattan sonra biraz acım vardı ama bugün taburcu oldum ve iyi hissediyorum kendimi biraz ödem ve şişlik var ama 1 haftaya kalmaz geçer :) önümüzdeki çarşamba günü kontrolüm var inş herşey olumlu geçerçok küçüktü göğüslerim 75 südyeni bile doldurmuyordu ama şimdi 80-85 benden südyeni doldurabilecek kıvamdalar maşallah darısı isteyen herkesin başına bu arada silikonlara zam gelmiş ama sağolsun bana yardımcı oldu çok anlayışlı biri 4.500 tl ye yaptı.düşünen varsa geç kalmasın ağrılar mutlaka oluyor ama ağrı kesiciyle geçiyor ozaman keyfiniz yerine geliyor
Mehlik merhaba,oncelikle gecmis olsun. Amelyattan memnun olduguna kanaat getirdim. Mesut beyle gorusmeden geliyorum cok icime sindi. Ve burun ameliyatı dusundugumu de paylastım. Gogus ameliyatı orta buyuklukte bir ameliyat senin burun ameliyatında orta-buyuk arası denebilecek bir ameliyat olur ve ikisinin aynı anda olmasına gerek yok zor olur senin icin dedi. Boyle dusunmesini de takdir ettim. Cunku baska doktorlar 3 ameliyatı bile aynı anda yaparız diyebiliyorlar. Sonucta hersey maliyetin azalması degil. Bunu kaldırabilecegimiz de onemli. Senin ameliyatinda son durum nedir? bir de yontem ve koydugu protez hakkında da detay eklersen co yardımcı olursun.Bir de ameliyatı esteticare de mi oldun. Kosulları nasıldi? Mesut Bey hijyen kosullarini ve donanimini biraz anlattı ama yine de insan bi hastane ortamı olsa daha huzurlu olurum diye dusunuyor. Herhangi bir olumsuzlugu oldu mu ameliyatı tam tesekkullu bir hastanede yapmamıs oldugun icin??? Diger doktorlarla gorusmedim henuz ama Mesut beye oldukca kanım ısındı. Eger bir iki kisiden olumlu yorum gelirse su an arayıp 23 temmuz icin gun alacagim. Cevaplarınızı bekliyorummmmmm KIZLAAAAR:))))
konuyu açıp ortadan kaybolmuşum ben de maşAllah :)) o dönem girememiştim nete.
uzun zamandan sonra yine gaza geldim estetik konusunda, Mesut beye muayene olalı 2 seneyi geçmiş, ondan sonra geçenlerde Esthetic International a da gittim, Selçuk Aytaç doktorun adı. ama hiç memnun kalmadım muayeneden. hiç konuşmayan bir doktor ve çok gergin bir muayeneydi resmen benden daha heyecanlıydı elini kolunu koyacak yer bulamadı filan ve pazarlığı oradaki sekreterin yapması fiyatı onun vermesi filan çok tuhaf geldi. oraya bi yakınımızın kızı yaptırmış ben görmedim ama annem görmüş, çok güzel dedi diye gitmiştik sekreter oranın çalışanlarından birinin Selçuk beyin yaptığı memeleri görmek ister miyiz diye sordu. iyi ki de sormuş. kız geldi bir açtı memelerini TAŞ bildiğin taş o kadar sert ki her an dikişleri açılacak gibi. dedim sen ne zaman yaptırdın? yeni herhalde daha oturmamış diye düşündüm. kız 1.5 sene oluyor demez miii ! doğallık sıfır. yok dedim tamam vazgeçtim. hemen aklıma Mesut beyle yaptığımız o şeker mi şeker görüşme geldi adama bir sürü şey söylemiştim hiç gerek yok demişti yani ticari yaklaşmaması çok hoşuma gitmişti fakat bu da yeterli bi kıstas değil tabi, tecrübeli arkadaşların yorumlarına çok ihtiyaç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?