Prof. Dr. Mesut Özcan hakkında önerisi olan ?

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.875
8.378
723
arkadaslar 3 gün önce Mesut beyle göğüs büyütme ve cildimle ilgili bazı sorunlar için görüstüm fakat forumda arattım kendisiyle ilgili bi konuya rastlayamadım, belki de ben bulamadım. göğüs büyütme için 4.500 fiyat verdi su sürekli derya baykala çıkan doktor Dilek Avsara da gittim istanbul da o 7500 dedi göğüs konusunda çok iyi olduğunu söylüyo çok kendinden emin ama arada resmen 3000 tl fark var o yüzden fiyat olarak da uygun bi doktor arıyorum mesut bey çok tatlı ton ton bi doktor eğer hakkıında bilginiz varsa karar vermemde çok etkili olacak..

simdiden hepinize çok tesekkürlera.s.

bende bursadayım mesut bey i arastırıyorum ama pek bişey bulamadım forum da mesut bey in hastası olan kimse yok mu acaba yardımcı olsa bize bende gögüs büyütme ameliyatı olucam bu arada

kimse yorum yapmıyo bende çok kararsız kaldım bu yüzden canım sen görüsmeye gittin mi mesut beyle

bende mesut beyden randevu almıştım,tam ameliyat için kendimi hazırladım,ertesi gün işten kovuldum.hal böyle olunca randevuya da gidemedim haliyle,gitsem de elimden bişey gelmeyecekti.çünkü borç şeklinde ödicektim yarısını.
Mesut bey'in çok başarılı olduğunu duydum.diğerleri bana para tuzağı gibi geliyor.murat tezcan da bana caizp geliyor.kendisine zamanında bi mail atmıştım,fiyat konusunda bana yardımcı olabileceğini söylemişti.başka da estetikçi yok zaten doğru dürüst. ama mesut bey en iyisi bence.şu geri kalan parayı bi bulsam,ilk işim ona gitmek olcak benimde

8 yıl kadar önce kardeşimin burun ameliyatını yapmıştı...kardeşimin ki tamemen sağlıkla ilgiliydi.memnun kalmıştık.şimdi bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.bursada ykm üst katındaki yere gittim.doktora dahi göstermeden hemşire verdi kararı :)))5000 tl diye.bence orası tamamen ticaret hane olmuş.önce tl.konuşuyorlar...(bende mesut beyle görüşmeyi düşünüyorum.ben aralık gibi ameliyat olmayı planlıyorum.olduktan sonra gelişmeleri paylaşırım..yeni birşeyler duyarsanız lütfen paylaşın arkadaşlar..

yasemn ben de mesut özcan'a meme estetiği olmayı düşünüyorum.büyük ihtimalle aralık ayına falan denk gelcek benimki de.sen görüşmeye gidersen bana yazabilir misin.ben de görüşmeye gidicem ama iş saatlerime uymuyor bi türlü.akşam 7ye kadar ordaymış,pazar günü de yokmuş.o yüzden bi türlü gidemedim.sen görüşünce bana yaz olur mu.merakla beklicem gelişmeleri.

kizlar son durum nedir aradan gerci baya zaman gecmis ama eger foruma girerseniz lutfen bana bilgi verin mesut beyle ilgili yaptirdnizmi sonuc nasil vs vs

selam kizlarr. ben de 10 gun sonra ameliyat olcam ve istanbulda oturuyorum. istanbulda iki doktorla gorustum ama cok icime sinmedi. internette mesut beyi okudum ve sanirim mesut beye ameliyat olcam. esimin ailesi bursada oldugu icin bu sehirde olabilir diye dusundum. ameliyattan bir gun sonra yola cikabilirmiyim sizce kizar

Ben mesut beye gidip memnun olan 2 kişi buldum ama benim merak ettiğim şu muayene ettikten sonra ameliyat gününü belirlerken süre çok uzun mu?Haziran da muayene olsam yine aynı ay ameliyat olabilir miyim.

bursa da bende liposuction için mesut beyle görüştüm ve muayaneden 10 gün sonra ya verebiliyor ameliyat gününü..bende öğretmen olduğum için sömestire hazırlıyorum kendimi..yağ aldırıcam...ayrıca estetik kredi diye bişey varmış.. onu bilen varsa acıklayabilir mi?

ben de yaklaşık 20 gün sonra ameliyat düşünüyorum ve mesut beyle görüştüm çok tatlıı ton tonn bi doktor ve dikkatimi çeken nokta yapılan burnun nekadar estetik durabileceği yani benim bıyık bölgemi bile uzatacağını söylediiii bakalımm şuan araştırma aşamasındayım ama %90 mesut beyi düşünüyorum yaptırdıktan sonra tekrar zaman zaman yorum yazarım buraaya

Arkadaşlar salı günü mesut beyle görüşmeye gittim çarşamba günü boşmuş ve göğüs büyütme ameliyatı oldum sağolsun elamanlarıyla birlikte çok ilgiliydi.göğüs altı kesisi kas altına koydu silikonu dün ameliyattan sonra biraz acım vardı ama bugün taburcu oldum ve iyi hissediyorum kendimi biraz ödem ve şişlik var ama 1 haftaya kalmaz geçer :) önümüzdeki çarşamba günü kontrolüm var inş herşey olumlu geçer çok küçüktü göğüslerim 75 südyeni bile doldurmuyordu ama şimdi 80-85 benden südyeni doldurabilecek kıvamdalar maşallah darısı isteyen herkesin başına bu arada silikonlara zam gelmiş ama sağolsun bana yardımcı oldu çok anlayışlı biri 4.500 tl ye yaptı.düşünen varsa geç kalmasın ağrılar mutlaka oluyor ama ağrı kesiciyle geçiyor ozaman keyfiniz yerine geliyor

arkadaşım için araştırma yapıyorum bende dün ykm nin üstündekine gttik bülent cihantimur yapıyomuş ameliyatı 4500 dediler fiyatını ama burdaki okuduğumuz yorumlara bakınca ordan vazgeçtik şimdi mesut beyleden bir randevu alıcaz nasıl birirsi acaba ameliyat olanlardan hiçbiride bişey yazmamış

Mehlik merhaba,oncelikle gecmis olsun. Amelyattan memnun olduguna kanaat getirdim. Mesut beyle gorusmeden geliyorum cok icime sindi. Ve burun ameliyatı dusundugumu de paylastım. Gogus ameliyatı orta buyuklukte bir ameliyat senin burun ameliyatında orta-buyuk arası denebilecek bir ameliyat olur ve ikisinin aynı anda olmasına gerek yok zor olur senin icin dedi. Boyle dusunmesini de takdir ettim. Cunku baska doktorlar 3 ameliyatı bile aynı anda yaparız diyebiliyorlar. Sonucta hersey maliyetin azalması degil. Bunu kaldırabilecegimiz de onemli. Senin ameliyatinda son durum nedir? bir de yontem ve koydugu protez hakkında da detay eklersen co yardımcı olursun.Bir de ameliyatı esteticare de mi oldun. Kosulları nasıldi? Mesut Bey hijyen kosullarini ve donanimini biraz anlattı ama yine de insan bi hastane ortamı olsa daha huzurlu olurum diye dusunuyor. Herhangi bir olumsuzlugu oldu mu ameliyatı tam tesekkullu bir hastanede yapmamıs oldugun icin??? Diger doktorlarla gorusmedim henuz ama Mesut beye oldukca kanım ısındı. Eger bir iki kisiden olumlu yorum gelirse su an arayıp 23 temmuz icin gun alacagim. Cevaplarınızı bekliyorummmmmm KIZLAAAAR:))))

slm canm valla ameliyattan buyana 8 ay geçmiş ve ben acı olarak sadece ilk haftayı hatırlıyorum ama şuanki durumu görünce onuda unutuyorum ben çok memnunum okadar doğal oldular ki anlatamam ben esteticare da ameliyatı oldum sağolsunlar çok ilgilendiler ayrıca konforundan şüphe etme canım ben tekrar olacak olsam yine aynı yere giderim hem hijyen hem özenliler benim göğüs altı kesisi oldu pütürlü silikon kondu şuanda sadece izler var oda çok hafifledi renkleri soldu bence hiç durma hemen git ol derim herşeyin hayırlısı olsun canım merak ettiklerin eksikler varsa cevaplarım yine inş

konuyu açıp ortadan kaybolmuşum ben de maşAllah :)) o dönem girememiştim nete.
uzun zamandan sonra yine gaza geldim estetik konusunda, Mesut beye muayene olalı 2 seneyi geçmiş, ondan sonra geçenlerde Esthetic International a da gittim, Selçuk Aytaç doktorun adı. ama hiç memnun kalmadım muayeneden. hiç konuşmayan bir doktor ve çok gergin bir muayeneydi resmen benden daha heyecanlıydı elini kolunu koyacak yer bulamadı filan ve pazarlığı oradaki sekreterin yapması fiyatı onun vermesi filan çok tuhaf geldi. oraya bi yakınımızın kızı yaptırmış ben görmedim ama annem görmüş, çok güzel dedi diye gitmiştik sekreter oranın çalışanlarından birinin Selçuk beyin yaptığı memeleri görmek ister miyiz diye sordu. iyi ki de sormuş. kız geldi bir açtı memelerini TAŞ bildiğin taş o kadar sert ki her an dikişleri açılacak gibi. dedim sen ne zaman yaptırdın? yeni herhalde daha oturmamış diye düşündüm. kız 1.5 sene oluyor demez miii ! doğallık sıfır. yok dedim tamam vazgeçtim. hemen aklıma Mesut beyle yaptığımız o şeker mi şeker görüşme geldi adama bir sürü şey söylemiştim hiç gerek yok demişti yani ticari yaklaşmaması çok hoşuma gitmişti fakat bu da yeterli bi kıstas değil tabi, tecrübeli arkadaşların yorumlarına çok ihtiyaç var

2 yıl oldu Mesut Bey silikon operasyonumu yapalı... beklediğimin çok üstünde doğal bir sonuç var şuan da... izler neredeyse gitti kalmadı... esteticare de oldu benimde operasyonum.. personelin ilgi alakası, hijyen koşulları mükemmeldi. dışardan baktığında küçük bir yer gibi gözükse de donanım tam... ameliyathane personelinin hastaya yaklaşım oldukça profesyonel... operasyon sonrası aynı yerde bölgesel incelme paketi de aldım tamamladım sonuç çok güzel... lazer epilasyona devam ediyorum şimdi... tüyler bitmek üzere... her branşında mesut özcan ı tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…