Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, bende novaarta mehmet hocanın tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. ilk seferde tuttu çok şükür. tedavi sürecinde merkezdende çok memnun kaldım. hocalar ve çalışanlar işlerini çok iyi yapıyorlar. oldukçada sıcak kanlılar. pozitifi gördükten sonra kalp atışına kadar nova arrta kontrollere devam etti hoca. sonrasında muayene hanesine geçiliyor, tabiki hoca ile devam etmek istersen. geçen yıl muayene ücreti 300 tlidi.ücreti ayda birkez alıyor. ay içerisinde 2 yada 3 kez çağırabiliyor. tüm kontrolleri kendisi takip ediyor. kan tahlili şeker yüklemesi gibi rutin kontrollerde gazi hastanesine yönlediriyor. sigorta kapsamında olunca hiçbir ücret ödenmiyor. yalnız muayenehanesi de novaart kadar olmasada kalabalık oluyor. randevu saatinden en az yarım saat bazen bir saat sonrasına girebiliyorsun. çok iyi bir doktor olduğu ve işinde titiz olduğu için hastasıda çok. bu nedenle ben normal karşılıyordum.doğumuda yine hoca ile anlaşarak koru hastanesinde 5500 tl ye yaptırdık. benim oğlum oldu, yeni doğan sünnetinide yaptırdık 6500 tl ye mal oldu. açıkçası hastaneden çok memnun kalmadım ama zaten 1 gece kalıyorsun. hakkında hayırlısı olsun. inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna :)
Merhaba,Serenad çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu. bende 30 hafta ikiz gebeliğim Mehmet Hoca çok iyi şimdiye kadar onunla ilgili bir sıkıntı yaşamadık ama koru hastanesine dışarıdan gelen bir doktor olduğu için hastane için tereddütlerimiz oldu. o yüzden bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. hastanede hoşlanmadığın eksik gördüğün neler oldu bu konuda da bilgi verirsen sevinirim :)
Merhaba herseyleri cok güzel aciklayici bir sekilde yazmissiniz birsey daha sormak istiyorum doktor gazide de mi yaptiriyor dogumu ? Yine ücret olarak ayni mi aliyor peki ?Merhaba,
Hastane çalışanları çok soğuk,özellikle kat hemşireleri. Emzirme hemşireleri çok iyi ama. İlgi yönünden sanki devlet hastanesi gibi. Sezeryan sonrası ilk ayağa kalktığımda biriken kan yoğun bir şekilde aktı söylemesi ayıp. Yanımda refakatçı olarak halam vardı. Hemşireleri çağırdık yardım ve temizlik için. Geldiler, banyo şurda refakatçınız temizlesin bizim görevimiz değil deyip öylece bırakıp gittiler. Okadar bozuldum ve sinir oldumki anlatamam. Ben böyle özel hastane görmedim. Birde asık suratlılar, ağızlarından lafı cımbızla alıyorsun. Eğer ille özel hastane olsun demezsen gazide yap doğumunu derim. Arkadaşım çok memnun kalmıştı. Mehmet hoca da ikiz gebelikleri genelde gazide yapıyor. Hastane olarak gazi daha teşekküllü. Yeni doğan serviside çok çok iyi. Allah vaktiyle sağlıkla yavrularına kavuştursun senide inşallah :)
Merhaba serenad.bende baya ugrastim ama su an once allahin izni sonra mehmet hoca sayesinde 5 aylik hamileyim banada koru dedi cunku kendi orda yapiyomus birde yeni dogan unitesi iyi dedi ama hastane kotu sanirim.benim butun ozel hastaneleri kurumum karsiliyor.acaba baska hastanede israr etsem memhmet hoca gelirmi yoksa koru mu kalsa bilemedim.sen ne dersin acabaEvet ben yaptım. Doktorumdan çok memnunum. Doğum koru hastanesinde yapıldı. Çok rahat geçti. doğumun başından sonuna kadar mehmet hoca yanımdaydı ve beni çok rahatlattı bir baba gibiydi. Bir gece kaldık. Mehmet hoca sık sık kontrole geldi. Sormak istediklerin varsa sorabilirsin.
Merhaba. Konu araştırırken koruda Doğum yaptığınızı okudum. Doğumda Bebek için herşeyi siz mi götürdünüz bez,mama,kıyafet yoksa sadece çıkış yapacağı kıyafeti mi görürdüniz acabaEvet ben yaptım. Doktorumdan çok memnunum. Doğum koru hastanesinde yapıldı. Çok rahat geçti. doğumun başından sonuna kadar mehmet hoca yanımdaydı ve beni çok rahatlattı bir baba gibiydi. Bir gece kaldık. Mehmet hoca sık sık kontrole geldi. Sormak istediklerin varsa sorabilirsin.