Ben Esra Kuşçu'ya hamileliğimin 6. ayına kadar gittim ve çok kötü bir tecrübeyle adeta kaçar gibi doktor değiştirdim! sapasağlam çocuğumun beyninde bir problem olabileceğini hiçbir test yapmadan, bir hamile kadına söylenmeyecek bir uslüpla acımasızca, sanki bir et parçasından bahsedermiş gibi söyledi!! çok agrasif, aceleci, sinirli, tahammülsüz, hamile psikolojisinden anlamayan bir doktor, asla tavsiye etmiyorum!!! ayrıca ücreti hiç te ucuz değil, paranızla rezil olmayın, boşuna gerilmeyin, benim doğumumu 6. ayda büyük bir üzüntü ve kaygı ile kapısını çaldığım Cihangir ÇAKICI gerçekleştirdi, sevgili hocam hem moralimi düzeltti, hem de çocuğumu sapasağlam kucağıma verdi, allah ondan razı olsun...[/QUOTE
Ben hayatımın en büyük hatasını doğumumu Esra Kuşcuya yaptırmakla yaptım. Keşke bende senin kadar şanslı olsaydım da Ercüment Hocama son pişmanlığımı yaşamadan önce gitseydim doğumum aklıma geldikçe bu pişmanlığımı her defasında yaşıyorum. Şimdi ne var olan kistim ne de myomum beni üzüyor çünkü Ercüment Hocam bana o kadar moral veriyor ki hastalığımı bile hatırlamıyorum. Allah Ercüment hocamdan razı olsun.