• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.Dr. Esra Kuşçu'ya giden var mı?

pamuk_prenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
1
0
86
42
Ankara
Meraba kızlar 10 haftalık hamileyim. Başkent üniversitesi hastanesinden Prof.Dr. Esra Kuşçu'ya gidiyorum ama çok yoğun çok fazla ilgilenmiyor:çok üzgünüm: doğuma onun girip girmiyeceğini merak ediyorum:uhm: eğer doğuma girmiyosa doktorumu değiştirmek istiyorum. bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
benim doğumumu Esra Hoca yaptı.bebeğim cmt gecesi sabaha karşı 03.00 de sezeryanla doğdu ve doğumumu Esra hanım yaptı, sedyemi iterek ameliyathane götürüşünü ve bana moral vermesini hiç unutamam.Hamileliğimde de çok duygusaldım, boynuna sarılıp çok ağlamışımdır.Sezeryandan sonra anestezinin yan etkisiyle tansiyonum çok çıkmıştı ve gece yarılarında onu arayıp, konuşabilmiştim.Çokda ilgiliydi.Evet çok yoğun bir doktor ama çok çok da iyi.Bir daha hamile kalsam gene O na giderim.
bu arada kızım 2007 doğumlu.
umarım sağlıklı, kolay bir hamilelik geçirirsin.sevgiler

Ben Esra Kuşçu'ya hamileliğimin 6. ayına kadar gittim ve çok kötü bir tecrübeyle adeta kaçar gibi doktor değiştirdim! sapasağlam çocuğumun beyninde bir problem olabileceğini hiçbir test yapmadan, bir hamile kadına söylenmeyecek bir uslüpla acımasızca, sanki bir et parçasından bahsedermiş gibi söyledi!! çok agrasif, aceleci, sinirli, tahammülsüz, hamile psikolojisinden anlamayan bir doktor, asla tavsiye etmiyorum!!! ayrıca ücreti hiç te ucuz değil, paranızla rezil olmayın, boşuna gerilmeyin, benim doğumumu 6. ayda büyük bir üzüntü ve kaygı ile kapısını çaldığım Cihangir ÇAKICI gerçekleştirdi, sevgili hocam hem moralimi düzeltti, hem de çocuğumu sapasağlam kucağıma verdi, allah ondan razı olsun...

ayrıca ücreti hiç de ucuz değil demişsin
çok merak ediyorum ne kadara muane oldun :26:
muayene ücreti 35 tl yada 38 tl.başkasıyla karıştırdın heralde.
anlattıklarınız nerdeyse imkansız

Dirim tam gün yasasıyla üniversitedeki profların ve tüm uzmanların hastane içindeki özel muayeneleri kapatıldı.O arkadaş kapatılmadan gitmiştir o zaman 150-200 arasıydı muayene ücretleri şimdi 30 küsur ama aşırı derecede yoğunluk olduğu için artık gebe takibi almadıklarını duydum ne derece doğru bilmiyorum.

150-200 bana göre abartılcak bi rakamda değil.
kişiye göre değişir bu tabi.çevremde 200-250 tl den aşağı vermiyorlar.
dediğim gibi bana çok değil.eski mesa,bayındır,medicana,hrc idi sanırım ben buralara göre karşılaştırıyorum
yada özel muayehanesi olan doktorlarla karşılaştırıyorum.
her yerde yazıyorum esra hanımı çok seviyorum.çevremde memnun kalıpta giden çok var
bu şekilde itamda bulununca(çok agrasif, aceleci, sinirli, tahammülsüz, hamile psikolojisinden anlamayan bir doktor) çok şaşırdım.resmen gece hastanede yatıyor.
okadar özverili bir doktor.

Ben Esra Kuşçu'ya hamileliğimin 6. ayına kadar gittim ve çok kötü bir tecrübeyle adeta kaçar gibi doktor değiştirdim! sapasağlam çocuğumun beyninde bir problem olabileceğini hiçbir test yapmadan, bir hamile kadına söylenmeyecek bir uslüpla acımasızca, sanki bir et parçasından bahsedermiş gibi söyledi!! çok agrasif, aceleci, sinirli, tahammülsüz, hamile psikolojisinden anlamayan bir doktor, asla tavsiye etmiyorum!!! ayrıca ücreti hiç te ucuz değil, paranızla rezil olmayın, boşuna gerilmeyin, benim doğumumu 6. ayda büyük bir üzüntü ve kaygı ile kapısını çaldığım Cihangir ÇAKICI gerçekleştirdi, sevgili hocam hem moralimi düzeltti, hem de çocuğumu sapasağlam kucağıma verdi, allah ondan razı olsun...

Merhaba ben zerrin özpınar. Sizin söylediklerinize aynen katılıyorum esra kuşcu hiç iyi bir doktor değil bi defa her şeyden önce hastasının mahremiyetine asla saygısı olmayan saygısız bir doktor ama siz gene zamanında bıraktınız zamanında gitmişisiniz başka bir doktora. benim doğumum da maalesef esra kuşçu yaptırdı yaptırmaz olaydı. Hiç memnun kalmadım dediğiniz gibi hasta psikolojisinden anlamayan bir doktor. Ama şu anda ben de DR. ERCÜMENT CENGİZ'E gidiyorum o kadar iyi bir doktor ki anlatamam hastasının moralini çok düzelten ve hastalığını unutturan bir doktor ERCÜMENT HOCAM. ERCÜMENT HOCAMIN muayenehanesine gittiğinde insan bütün hastalığını unutuyor ve morali yerine geliyor. Hayatımın sonuna kadar ERCÜMENT HOCAMA gitmeye devam edeceğim.

keşke ERCÜMENT HOCAMA bende zamanında gidebilseydim o kadar pişmanım ki ona gidemediğime. Aklıma geldikçe pişmanlığım daha da artıyor.

ben de son kontrole gittiğimde benim psikolojimi öyle bir bozdu ki sağolsun hastaneden çıktığımda moralim o kadar bozuktu ki hiç öyle söylendiği gibi de fedekar falan da değil. acımasız, hasta psikolojisinden anlamayan bir doktor. anlayacağınız ettiği hipokrat yeminine sadık kalmayı maalesef beceremeyen bir doktor. maaalesef. zerrin özpınar.

Ben Esra Kuşçu'ya hamileliğimin 6. ayına kadar gittim ve çok kötü bir tecrübeyle adeta kaçar gibi doktor değiştirdim! sapasağlam çocuğumun beyninde bir problem olabileceğini hiçbir test yapmadan, bir hamile kadına söylenmeyecek bir uslüpla acımasızca, sanki bir et parçasından bahsedermiş gibi söyledi!! çok agrasif, aceleci, sinirli, tahammülsüz, hamile psikolojisinden anlamayan bir doktor, asla tavsiye etmiyorum!!! ayrıca ücreti hiç te ucuz değil, paranızla rezil olmayın, boşuna gerilmeyin, benim doğumumu 6. ayda büyük bir üzüntü ve kaygı ile kapısını çaldığım Cihangir ÇAKICI gerçekleştirdi, sevgili hocam hem moralimi düzeltti, hem de çocuğumu sapasağlam kucağıma verdi, allah ondan razı olsun...[/QUOTE

Ben hayatımın en büyük hatasını doğumumu Esra Kuşcuya yaptırmakla yaptım. Keşke bende senin kadar şanslı olsaydım da Ercüment Hocama son pişmanlığımı yaşamadan önce gitseydim doğumum aklıma geldikçe bu pişmanlığımı her defasında yaşıyorum. Şimdi ne var olan kistim ne de myomum beni üzüyor çünkü Ercüment Hocam bana o kadar moral veriyor ki hastalığımı bile hatırlamıyorum. Allah Ercüment hocamdan razı olsun.

Insan ne yaşadığını kendi biliyor. Doğuma nasıl bi moralsizlikle ve psikolojim bozuk olarak girdim yaşayan anlar yaşamayan anlayamaz şimdi herkese hikaye gibi geliyor. Rumuzu lebleeebii olan arkadaşım ve ben anlayabilirim. Bana göre ercüment hocamı ne kadar övsem azdır övülmeyi fazlasıyla hak ediyor. Allah razı olsun ercüment hocamdan.

şimdiye kadar toplamda 3-5 mesaj atıpta doktoru övenlere itibar etmiyorum :19:
daha önceden de dediğim gibi buram buram reklam kokuyor
bari başka konularada yorum yazsaydınız,doğum hikayenizi felan.
tam olurdu.anladınız sanırım ne demek istediğimi zerrin özpınar hanım :51:

Esra Kuşçu'ya 24 şubatta arkadaşımın tavsiyesiyle genel bir muayene için gittim. Son adet tarihim 26 ocaktı ve adetlerim 2 gün öne attığı için 24 şubatta adet günüm olacaktı. Doktorla yüzyüze konuştuk bir kaç soru sordum, doğal yollarla korunduğumu belirttim. sonra genel bir muayene yapmak için ultrasona aldı vaginal ultrason yaptı, elle muayene yaptı kistin var dedi gösterdi. Adette oldu olacaksın dedi muayene bitti. aradan 2 gün gecti regl olmadım, regl belirtisi de yok, dedim 2 gün daha bekleyeyim. sonra test yaptım pozitif çıktı, kantesti yaptırdım pozitif 5 haftalık hamileyim. Bu kadın prof, bölüm başkanı, kaç yıllık doktor 1 aylık bebeği göremedi mi? Sizce mümkün mü? Neyse aynı gün hastaneye gidip görüşmek istiyordum ancak kar yağışı çok fazlaydı telefon açtım hastaneye rica ettim en azından ultrason sonucuma bakabilir mi anormal bişey var mı diye, kapı duvar saolsunlar. (Aklıma daha doktorun görmediği gelmiyorda, dış gebelik ya da farklı bişeyden kaynaklı olumsuzluk geliyor, doktora güvene güvene gayet rahat gidiyorum) Sabah erkenden gittim doktora durumu anlattım 5 karış surat, ben söylemişimdir gebelik ihtimalini dedi hayır dedim söylemediniz ben test yaptım, hatta regl gecikmemi bile kiste bağladım dedim. bir ultrason bakalım dış gebelik muhtemelen bu oranlar bu kadar yüksekken bebek olsa görürdüm dedi. titreye titreye ultrasona girdim, kadının tepki evet rahimde bebek var, 2-3 günlük bir bebek dedi bu!!!!! SAT tarihinden itibaren 1 ay olmuyor mu diye kafam da çalkalıyorum resmen beynim bulandı. sorun var mı dedim, beni bir azarladı bu kadarlık şeyden sorunu nasıl anlayacağım diye, ben de sorun derken dış gebelik var mı dedim, yok dedi. ultrason fotoğrafı alabilir miyim dedim, fotoğraf makinam bozuk deyip çıktı gitti. kapıyı da çarptı bir güzel. ondan hiç bir şey olmaz, bırakın kadın doğumcuyu pratisyen hekim bile olmaz.kendi hatasını, koskoca profa yakışmayan hatasını kabul edemedi. Hayret ediyorum o kadına giden onca kalabalığa, bir daha esra kuşçu mu asla!!!!! yol yakınken gidenler de geri dönsün!!!

senin adına üzüldüm,kötü olmuş
ama dediğim gibi esra hanımın yeri bende başka,
bana ve yakınlarıma hiç o şekilde davranmadı
yaklaşık bir sene gittim ve en ufak memnuniyetsizlik yaşamadım çok şükür.
ayrıca doğumumada girdi.
benim için mükemmel bir insan.inşallah sende aradığın doktoru bulursun :34:

Son düzenleme:
ben de son kontrole gittiğimde benim psikolojimi öyle bir bozdu ki sağolsun hastaneden çıktığımda moralim o kadar bozuktu ki hiç öyle söylendiği gibi de fedekar falan da değil. acımasız, hasta psikolojisinden anlamayan bir doktor. anlayacağınız ettiği hipokrat yeminine sadık kalmayı maalesef beceremeyen bir doktor. maaalesef. zerrin özpınar.

Ercüment Hocam gerçekten takdir edilmeye ve övülmeye layık bir insan her şeyden önce güleryüzü ile gerçekten övülmeyi takdir ediyor. Keşke benim doğumumu da Ercüment Hocam yaptırmış olsaydı.

şimdiye kadar toplamda 3-5 mesaj atıpta doktoru övenlere itibar etmiyorum :19:

Valla hiç kimse kusura Bakmasın Ercüment Hocam övülmeyi fazlasıyla hak ediyor. Bende Esra Kuşcu'yu övenlere hiç haz etmiyorum. Doktorluk, bi defa mahremiyete saygı göstermek için yemin eden bir meslek dalıdır ki Bir hastanın sırrı ailesindeki hiç kimseye anlatılmaz ama Esra Hanım maalesef bunu öğrenememiş. O yüzden de hiç kimse bana Esra Kuşcuyu övmesin. Övülecek bi insan değil.

gerçi yazılanlar eskiymiş ama olsun.yeni gidecekler için yazayım bende :49: aşırı sancılı adetten gittim esra hocaya.meğerse çikolata kistim varmış.laparoskopi yaptı.ameliyat oldum.ameliyathaneye elimden sıkı sıkı tutarak kendisi götürdü.eşimlede benimlede çok ilgilendi.şimdide çocuğum olması için uğraşıyoruz.hem hastane ücretleri çok uygun hemde esra hoca çok şeker biri.yoğunluğu var.hastaneye gittiğinizde 1 2 saat bile beklediğiniz oluyor açıkçası :1: ama ona görünmek ve ilgisini hissetmek huzur verici.bence benide dinleyin...:49:

Bende 7 haftalık hamileyim ve ESra Kuşçuya gidiyorum .İki kez gittim şu ana kadar ,normalde gebe takibi yapmıyor artık ,ama ricamı kırmayıp kabul etti beni.Ve burda yazılanlara çok şaşırdım ,en ufak bir olumsuzluk hissetmedim tavırlarında ,konuşurken hep yavrucum diye hitap etti ,bence iyi bir doktor .Tavsiye üzerine gidiyorum bende ,gidenlerin hepside çok memnun.Yazılanları okuyunca onunla bağdaştıramadım.:44:

Back
X