Prof. Dr ERCAN PINAR a burun estetiği için ameliyat olan varmı ?

leomi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
15
3
28
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir araştırıyorum bir türlü içime sinen bir doktor bulamadım.
izmir Medicana hastanesi prof dr ercan pınar a gittim fakat kendisine giden hastalarla görüşme şansım olmadı eğer kendisine ameliyat olan varsa lütfen geri dönüşünü yazabilirmi ?
Şimdiden teşekkür ederim.

Ercan pınar hakkında pek bilgim yok ama bende araştırma içindeyim İbrahim Korhan ve Fırat Demirtasoglu arasındayım. Siz bu doktorları araştırınız mi haklarında kötü yorumlar yok genelde

Ercan pınar hakkında pek bilgim yok ama bende araştırma içindeyim İbrahim Korhan ve Fırat Demirtasoglu arasındayım. Siz bu doktorları araştırınız mi haklarında kötü yorumlar yok genelde
İbrahim korhana arkadaşımın kardeşi yaptırdı ben pek burnunu beğenmedim.
Fırat demirtaşoğlu baya ay sonraya randevu veriyor ve pahalı geldi bana birde tüm yaptığı burunları tam olarak beğendim diyemem

Merhaba,
Ben Ercan beye 14 nisan da ameliyat oldum. Ve çok çok memnun kaldım. Ercan bey çok çok ilgili hastasını çok sıkı takip eden bir doktor. Hem ameliyat öncesi hemde ameliyat sonrasında. Böyle ameliyatlarda çünkü operasyondan sonra doktorlar çok çok ilgilenmiyor hastalarla. Bir kere kontrol edip geçiyor. Ama Ercan bey çok çok ilgilidir. Keşke bütün doktorlar onun gibi olsa. O yüzden hiç tereddüt etmeyin. Ben kendim ameliyat olacağım zaman çok araştırdım. Çevremde Ercan beye ameliyat olan kimse yoktu. Araştırmalarımın sonunda muayene olmaya karar verdim. Zaten muayene sonunda kendisine ameliyat olmak istediğimi anladım. Sürecim çok rahat geçti. Klasik ameliyatlarda sonra oluşan şişlik yada morarma gibi yan etkiler bile olmadı ameliyattan sonra çok rahat günlük hayatıma dondum. İyiki diyorum şu anda.. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çok sağolun çok teşekkür ediyorum peki özelden burnunuzu göndermenize imkan varmı :)

Merhaba, çok geçmiş olsun öncelikle :) Ameliyat ücretiniz ne kadardır özel değilse öğrenebilir miyim

Merhaba ben 5 yıldır cesaret edemediğim için çok uzun süre araştırdım ve kesinlikle Ercan hocanın yaklaşımı ilgisi ve operasyonlarını çok sıkı takip ettim. Ve aralık ayında kendisine ameliyat oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…