- 11 Aralık 2019
- 5
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi konyalioglu
merhaba ben de burayı düşünüyodum ama neden önermiyosunuz biraz açar mısınızEngin Oral bebek merkezinde 1 kez tüp bebek denemesi yaptım Keşke yaptırmasaymışım. Kesinlikle çok ilgisizler ve tamamen para tuzağı. Engin Oral asla ama asla kimseye önermem.
Merhaba engin beye çok büyük ümitlerle ve tavsiyelerle gittim ancak kendisi büyük hayal kırıklığı oldu benim icin inanın bana sıkıntısı olmayan bi kadınım ancak engin bey ne dediyse yaptık 2 yıldır sonuç ne biliyomusun erkek varikoselMerhaba bugun ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi. Doktor degistirmeyi dusunuyorum kuzenim Engin beyi onerdi siz neden memmun kalmadiniz
Merhaba, bende Engin beye gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım tüp bebek işlemlerini nerede yaptı. Biraz araştırdım sadece muayenehanesi var.Engin Oral bebek merkezinde 1 kez tüp bebek denemesi yaptım Keşke yaptırmasaymışım. Kesinlikle çok ilgisizler ve tamamen para tuzağı. Engin Oral asla ama asla kimseye önermem.
Selam ben bu hafta sonu engin beye gideceğim. Kendi doktorum beni olalıyormul gibi geliyor.Merhaba, bende Engin beye gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım tüp bebek işlemlerini nerede yaptı. Biraz araştırdım sadece muayenehanesi var.
Bende Çok araştırdım Engin beyde karar verdim ve işlemlere başladım. Benim işlemim sadece embriyo dondurma olacak. Transfer olmayacak. Çikolata kist ameliyatı olacağım ameliyat olmadan bu işlemi yaptırmaya karar verdik ameliyat sonrası rezerve düşer eğer doğal yolla da hamile kalamaz isem dondurduklarımla sonrasında transfer olacak. Umarım doğal yolla hamile kalırım transfere gerek kalmazSelam ben bu hafta sonu engin beye gideceğim. Kendi doktorum beni olalıyormul gibi geliyor.
merhaba ben de burayı düşünüyodum ama neden önermiyosunuz biraz açar mısınız
peki sonuç:)Merhaba
Engin Oral iyi bir doktor yanlız dikkat etmeniz gefekenler,
Çok beklersiniz randevularda,
Kendısı bahçeci laboratuvarı ile çalışıyor ve tüm işlemler için yıne mecidiyeköye yönlendiriliyorsunzu. Yanı Florya civarında oturuyorsanız bilin ki tüp bebek için mecidiyeköye gideceksenız.
Benim tüp bebek tedavimde engin beyi üç kez gördüm , kendısı tatile gittiği içşn ve bana baştan demediği için engin beyim yerine bana bahçecinin doktorları baktı. Pek tabı dış doktor hastası olduğum için saatlerce bekletildim, engin beye ulaştılar bilgi verdiler ve oyle ilaç dozlarım ayarlandı. Baştan bilsem tabıkı bahceci ile başlardım.
Kendısı size asla umut vermez, zaten fazla konusmaya vakti yoktur.
Tahlil isterse cok kolay , muayenehanede kanınız alınır ve hemen ödeme için önünüze Biruni lab. Pos cihazı düşer ve iki katı ödeme yaparsınız. çünkü dış tahlillere güvenmezler.
ilk kez tüp bebek ilacı alacaksınızdır , işlem cok kolaydır, ordan size ilaç verirler hiç eczaneye gitmezsiniz çünkü engin beyin eşi eczacıdır ve iki katı para ödeyerek sazan gibi ilaçları alırsınız. (Gonal f 490 civarı iken guzel guzel 700 kusure almışlığım vardır)
Ama dıyorum ya iyi bir doktordur kendısı
Merhaba, bende engin beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım. Kendisi bana aşılama önerdi ve ilk kez gitmeme rağmen sohbet etme şansımız oldu. Tüp bebek seçimime de saygı duydu. Evet kendisi çok yoğun aynı anda üç hastaya birden bakıyor. Umarım güzel sonuçlar alırız. Arkadaşımda onun sayesinde ilk denemede hamile kaldı. Yoğunluğunun arkasında kocaman bir başarı var bence. Kişisel olarak yaklaşıyor çoğu kişi.3 yıldır engın hocanın hastasıyım son ıkı aydır sık sık görüşüyoruz.(bu ay aşılama olacağım o sebeple)Yazılan yorumlar gibi engin hocanın davranışları ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım.ilaç iğne fiyatları eczaneler ile aynı,(bu tarz seylere dikkat ederim) tüm testlerim birunide yapılmadı(hem eşimin hem benim) ve kabul edemeyızde denmedi.aşılama ve tüp bebek için de bahçeci fulya veya koç ta yaptığını söylüyor.her seferinde sohbet edebiliyoruz.muayene durumunu anlatıyor ,soracaklarım var mı dıye özellıkle soruyor.Dilerim tedavi sonucumda olumlu olur ve sizlerle paylaşırım.
Merhabalrtavsiye üzerine pro. dr. engin oral la tedaviye başlıyorum bu ay, daha önce ismini hiç dumadığım bi doktor... daha önce görüşenler veya tedavi görenler varsa bana yazabilirmi acaba? :18:
Merhabalar,tedaviniz başka dr ile devam ediyor mu?Sonuç ilk tedaviden sonra hemen kendısını bıraktım.
Merhaba,engin beyle devam ediyor musunuz?bir gelisme var mi?3 yıldır engın hocanın hastasıyım son ıkı aydır sık sık görüşüyoruz.(bu ay aşılama olacağım o sebeple)Yazılan yorumlar gibi engin hocanın davranışları ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım.ilaç iğne fiyatları eczaneler ile aynı,(bu tarz seylere dikkat ederim) tüm testlerim birunide yapılmadı(hem eşimin hem benim) ve kabul edemeyızde denmedi.aşılama ve tüp bebek için de bahçeci fulya veya koç ta yaptığını söylüyor.her seferinde sohbet edebiliyoruz.muayene durumunu anlatıyor ,soracaklarım var mı dıye özellıkle soruyor.Dilerim tedavi sonucumda olumlu olur ve sizlerle paylaşırım.