prof. dr. engin oral la tedaviye başlıyorum!

Bürüksel Tüp bebek merkezinde 4 kez tüp bebek denemesi yaptım Keşke yaptırmasaymışım. Kesinlikle çok ilgisizler ve tamamen para tuzağı.Yücel Karamanı asla ama asla kimseye önermem.

Engin Oral bebek merkezinde 1 kez tüp bebek denemesi yaptım Keşke yaptırmasaymışım. Kesinlikle çok ilgisizler ve tamamen para tuzağı. Engin Oral asla ama asla kimseye önermem.

Engin Bey'e arkadaşım ve kuzenimin tavsiyeleriyle gittim gittiğimede değdi tavsiye edenlerde öyle diyor gerçektende maddi manevi gittiğinize değiyor

Merhaba bugun ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi. Doktor degistirmeyi dusunuyorum kuzenim Engin beyi onerdi siz neden memmun kalmadiniz

Merhaba bugun ilk tup bebek denemem negatifle sonuclandi. Doktor degistirmeyi dusunuyorum kuzenim Engin beyi onerdi siz neden memmun kalmadiniz
Merhaba engin beye çok büyük ümitlerle ve tavsiyelerle gittim ancak kendisi büyük hayal kırıklığı oldu benim icin inanın bana sıkıntısı olmayan bi kadınım ancak engin bey ne dediyse yaptık 2 yıldır sonuç ne biliyomusun erkek varikosel

Son düzenleme:
Engin Oral bebek merkezinde 1 kez tüp bebek denemesi yaptım Keşke yaptırmasaymışım. Kesinlikle çok ilgisizler ve tamamen para tuzağı. Engin Oral asla ama asla kimseye önermem.
Merhaba, bende Engin beye gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım tüp bebek işlemlerini nerede yaptı. Biraz araştırdım sadece muayenehanesi var.

Selam ben bu hafta sonu engin beye gideceğim. Kendi doktorum beni olalıyormul gibi geliyor.
Bende Çok araştırdım Engin beyde karar verdim ve işlemlere başladım. Benim işlemim sadece embriyo dondurma olacak. Transfer olmayacak. Çikolata kist ameliyatı olacağım ameliyat olmadan bu işlemi yaptırmaya karar verdik ameliyat sonrası rezerve düşer eğer doğal yolla da hamile kalamaz isem dondurduklarımla sonrasında transfer olacak. Umarım doğal yolla hamile kalırım transfere gerek kalmaz 🙏🏻

Merhaba
Engin Oral iyi bir doktor yanlız dikkat etmeniz gefekenler,
Çok beklersiniz randevularda,
Kendısı bahçeci laboratuvarı ile çalışıyor ve tüm işlemler için yıne mecidiyeköye yönlendiriliyorsunzu. Yanı Florya civarında oturuyorsanız bilin ki tüp bebek için mecidiyeköye gideceksenız.
Benim tüp bebek tedavimde engin beyi üç kez gördüm , kendısı tatile gittiği içşn ve bana baştan demediği için engin beyim yerine bana bahçecinin doktorları baktı. Pek tabı dış doktor hastası olduğum için saatlerce bekletildim, engin beye ulaştılar bilgi verdiler ve oyle ilaç dozlarım ayarlandı. Baştan bilsem tabıkı bahceci ile başlardım.
Kendısı size asla umut vermez, zaten fazla konusmaya vakti yoktur.
Tahlil isterse cok kolay , muayenehanede kanınız alınır ve hemen ödeme için önünüze Biruni lab. Pos cihazı düşer ve iki katı ödeme yaparsınız. çünkü dış tahlillere güvenmezler.
ilk kez tüp bebek ilacı alacaksınızdır , işlem cok kolaydır, ordan size ilaç verirler hiç eczaneye gitmezsiniz çünkü engin beyin eşi eczacıdır ve iki katı para ödeyerek sazan gibi ilaçları alırsınız. (Gonal f 490 civarı iken guzel guzel 700 kusure almışlığım vardır)
Ama dıyorum ya iyi bir doktordur kendısı 😁

Merhaba
Engin Oral iyi bir doktor yanlız dikkat etmeniz gefekenler,
Çok beklersiniz randevularda,
Kendısı bahçeci laboratuvarı ile çalışıyor ve tüm işlemler için yıne mecidiyeköye yönlendiriliyorsunzu. Yanı Florya civarında oturuyorsanız bilin ki tüp bebek için mecidiyeköye gideceksenız.
Benim tüp bebek tedavimde engin beyi üç kez gördüm , kendısı tatile gittiği içşn ve bana baştan demediği için engin beyim yerine bana bahçecinin doktorları baktı. Pek tabı dış doktor hastası olduğum için saatlerce bekletildim, engin beye ulaştılar bilgi verdiler ve oyle ilaç dozlarım ayarlandı. Baştan bilsem tabıkı bahceci ile başlardım.
Kendısı size asla umut vermez, zaten fazla konusmaya vakti yoktur.
Tahlil isterse cok kolay , muayenehanede kanınız alınır ve hemen ödeme için önünüze Biruni lab. Pos cihazı düşer ve iki katı ödeme yaparsınız. çünkü dış tahlillere güvenmezler.
ilk kez tüp bebek ilacı alacaksınızdır , işlem cok kolaydır, ordan size ilaç verirler hiç eczaneye gitmezsiniz çünkü engin beyin eşi eczacıdır ve iki katı para ödeyerek sazan gibi ilaçları alırsınız. (Gonal f 490 civarı iken guzel guzel 700 kusure almışlığım vardır)
Ama dıyorum ya iyi bir doktordur kendısı 😁
peki sonuç:)

3 yıldır engın hocanın hastasıyım son ıkı aydır sık sık görüşüyoruz.(bu ay aşılama olacağım o sebeple)Yazılan yorumlar gibi engin hocanın davranışları ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım.ilaç iğne fiyatları eczaneler ile aynı,(bu tarz seylere dikkat ederim) tüm testlerim birunide yapılmadı(hem eşimin hem benim) ve kabul edemeyızde denmedi.aşılama ve tüp bebek için de bahçeci fulya veya koç ta yaptığını söylüyor.her seferinde sohbet edebiliyoruz.muayene durumunu anlatıyor ,soracaklarım var mı dıye özellıkle soruyor.Dilerim tedavi sonucumda olumlu olur ve sizlerle paylaşırım.

3 yıldır engın hocanın hastasıyım son ıkı aydır sık sık görüşüyoruz.(bu ay aşılama olacağım o sebeple)Yazılan yorumlar gibi engin hocanın davranışları ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım.ilaç iğne fiyatları eczaneler ile aynı,(bu tarz seylere dikkat ederim) tüm testlerim birunide yapılmadı(hem eşimin hem benim) ve kabul edemeyızde denmedi.aşılama ve tüp bebek için de bahçeci fulya veya koç ta yaptığını söylüyor.her seferinde sohbet edebiliyoruz.muayene durumunu anlatıyor ,soracaklarım var mı dıye özellıkle soruyor.Dilerim tedavi sonucumda olumlu olur ve sizlerle paylaşırım.
Merhaba, bende engin beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım. Kendisi bana aşılama önerdi ve ilk kez gitmeme rağmen sohbet etme şansımız oldu. Tüp bebek seçimime de saygı duydu. Evet kendisi çok yoğun aynı anda üç hastaya birden bakıyor. Umarım güzel sonuçlar alırız. Arkadaşımda onun sayesinde ilk denemede hamile kaldı. Yoğunluğunun arkasında kocaman bir başarı var bence. Kişisel olarak yaklaşıyor çoğu kişi.

tavsiye üzerine pro. dr. engin oral la tedaviye başlıyorum bu ay, daha önce ismini hiç dumadığım bi doktor... daha önce görüşenler veya tedavi görenler varsa bana yazabilirmi acaba? :18:
Merhabalr
Tavsiye uzerine Engin beye gittim aşılama yapmak istediğimi söyledim moreli bozularak tamam dedi çünkü kendi aşılama gibi ucuz şeylerle çok uğraşmak istemiyor.Tutmadı aşılamam 2. Aşılamayı isteyince resmen suratı düşüp eşimle bana yansıttı bizde hadi tüp bebeğe geçelim bari dedik.Bize sadece 10bin dedi ama neredeyse 40 bin tuttu! Bana rahmimin eğri olduğunu ama problem çıkarmqz dedi ilk görüşmemde bende sevinmiltim embriyoyu koyucağına 3-4 gün kala ameliyat olmalısındedi.Ama problem olmaz demiştiniz dediğimde senin kafan çok yoğun beni dinlemiyorsun ben öyle demedim diye beni ve eşimi yalancı yerine koydu. Ben ameliyat olmicamı söyledim ve bu şekilde embriyo yerleştirildin dedim. Neyse ilk denemede tuttu ama bir haftanın sonunda kanamalarım başladı Engin beyi aradım beni telefonda zırt pırt arayamazsın ben bir tek seninlemi ilgilenicem diye azarladı!
Bebeğimin kalp atışlarını görmediğinde sen düşük yapamazsın senin psikolojin uygun değil kürtaj ol dedi ama o gece ben bebeği düşürdüm.ertesi gün beni görmedi bir hafta sonra gel dedi. Düşük yaptıktan sonra gittiğim hastanedeki doktor kürtaja gerek yok herşeyi düşürmüşsün dedi. Bir hafta sonra engin beye gittiğimde bana içerde parça kalmış kürtaj yapıcam dedi ben kabul etmince beni tersledi. Oradan çıkıp 2 hastaneye gittim iki yerdeki doktor da bana içerde hiç birşey olmadığını söyledi. Sırf para için beni kürtaj yapıcaktı! Bana kürtaj yapmazsa rahmimin yapışıcağını söyledi ama diğer doktorlar asıl kürtaj olursan öyle bir risk olur diyip çok şaşırdılar!

Merhaba,engin beyle devam ediyor musunuz?bir gelisme var mi?

X