- 15 Nisan 2011
- 95
- 0
- 40
- Konu Sahibi konyalioglu
tavsiye üzerine pro. dr. engin oral la tedaviye başlıyorum bu ay, daha önce ismini hiç dumadığım bi doktor... daha önce görüşenler veya tedavi görenler varsa bana yazabilirmi acaba? :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım yazdıklarını görünce cok şaşırdım, gerci yazalı bayagi olmus ama ben yeni gordum, biz ayni doktordanmi bahsediyoruz, prof dr engin oraldan mi? Kendisinin hastasiyim hamileligimi basindan beri takip etti ve dogumumu gerceklestirdi ben engin bey kadar hastalarinin teline cevap veren baska bir doktor gormedim 9 ay boyunca her sorum oldugunda aradim gunduz gece beni bir kere bile terslemedi, onun kadar hastalariyla ilgilenen bir doktor gormedim. Halada arada kafama bisey takilirsa ararim kendisini cevap vermezse bile yarim saat icinde doner beni aramissiniz diye.İnanamadim engin beyin bunu yaptigina, yapan doktorlar var ama benim tanidigim engin bey bunu yapmaz.selam,ben de tavsiye üzerine engin beyin floryadaki muayenehanesine gittim birkaç kez.ilk gittiğimde meğer hamileymişim ama bir iki haftalık olduğu için anlaşılmadı.daha önce previa geçirip erken doğum yaptığım için endişelerim vardı.bu yüzden doktor benim için çok önemli.çok acılar çektiğimi engin beye anlattım.hamile kal gel dedi.hamile kaldım kese görmeye gideceğim günün sabahı kanamam oldu hemen doktora koştuk.bebeği iyi görmüyorum düşebilir deyip iğne ve istirahat verdi.neyse düşük riskim geçti herşey yoluna girdi derken benim previa ile ilgili evhamlarım başladı.bir akşam çok kötü olduğum bir anımda kendisini aradımçekinerek bir şey soracaktım,beni bunlar için arama evime gelmişim yorgun argın bunlarla uğraşamam gibi birşeyler söyledi.beni kibar bir dille azarladı.ondan böyle bir muamele beklemiyordum.ben 7 aylık bebeğimi kaybedeli daha bir yıl bile olmamıştı ben en iyi doktorum anlar diye düşünmüştüm ama o zahmet edip üç beş saniyede sorumu yanıtlayıp kapatacağına bunları söylemeyi tercih etti.aradığıma bin pişman oldum hem utandım hem incindim.zaten rezalet bir ruh hali içindeydim iki gün ağlamam durmadı.bu olay ondan soğumama sebep oldu.doktorluğuna birşey diyemem yalnızca 3 defa gittim.konuştuğumuzun hemen sonrası mesaj attım rahatsız ettiğim için özür dilerim diye.ne ses ne seda.oysaki sitesindeki hastalarının yazdığı yorumlarda bir doktordan öte hastalarına abi gibi yaklaştığını,hastalarının kaprislerini,evhamlarını çektiğini okuyup çok sevmiştim kendisini.ama malesef o anlayış bana denk gelmedi.
bu yazdıklarım sizi etkilemesin ben sadece yaşadıklarımı anlattım.doktorlar da sonuçta insan gel gitleri olabiliyor.o an ben kırıldım üzüldüm ama mutlu ettiği birçok hastası da vardır mutlaka.inşallah siz de onlardan olursunuz...
Arkadaşım yazdıklarını görünce cok şaşırdım, gerci yazalı bayagi olmus ama ben yeni gordum, biz ayni doktordanmi bahsediyoruz, prof dr engin oraldan mi? Kendisinin hastasiyim hamileligimi basindan beri takip etti ve dogumumu gerceklestirdi ben engin bey kadar hastalarinin teline cevap veren baska bir doktor gormedim 9 ay boyunca her sorum oldugunda aradim gunduz gece beni bir kere bile terslemedi, onun kadar hastalariyla ilgilenen bir doktor gormedim. Halada arada kafama bisey takilirsa ararim kendisini cevap vermezse bile yarim saat icinde doner beni aramissiniz diye.İnanamadim engin beyin bunu yaptigina, yapan doktorlar var ama benim tanidigim engin bey bunu yapmaz.
gerçekten bende inanamıyorum (sakın yanlış anlama ) böyle bişey yaşamış olman üzücü kendisi doktordan öte bı abı bı baba tavrında genelde hastalarına ve ınankı ıstedım an arıyorum hepsınde sabırla dınleyıp sakın sakın anlatıp konusur yanıtlar sakınlestırır sen cok buyuk bı sanssızlık yasamıssın ınankı kndısı hem doktor olarak hemde ınsan olarak muhtesem bırı kendısı benı dogum gunumde bıle arayıp tebrık etmıs bı ınsan saskınlık ıcersındeyım
kızlar ben de endometrıosız var buyuk bu dr engın oral laporoskobı bde nasıl acaba?tam olarak nerde çalışıyor ve muayene amelıyat ucretı fılan ne kadar bılıyomusunuz.
Dün ilk testimi yaptm, sonuç pozitif. ikinci testim 4ünde. Çok heyecanlıyım. Şükürler olsun. İnşallah bebişlerimi sağlıkla kucağıma alacağım günlerin heyecanınıda yaşarım.Merhaba
Ben de Engin Beyin hastasıyım. Çok doktor araştırdım, çok doktorla görüştüm ve en sonunda Engin Beyde devam etmeye karar verdim. Çok yoğun bir doktor, en az 1-2 saat beklemek zorunda kalıyorsunuz, iki ayrı muayenehanesi olduğu için belirli saatlerde ulaşabiliyorsunuz, Ben floryadaki muayenehanesine gidiyorum. Ama oldukça ilgili ve sıcak bir insan. Doktor araştırmalarım sırasında bir süre Engin Beye uğramadım, o dönemde durumumu merak edip aramıştı. O derece ilgili.
20 kasım perşembe günü transferim Bahçeci fulyada yapıldı. Bu ilk denememiz. Umarım son olur, ikincisine ihtiyaç duymayız.
1 aralık da test yapacağım. İnşallah Pozitifi görürüm. Heyecanla bekliyorum.
Merhaba hayirli olsun. Kontrole engin beye gidip, tup bebegi bahceci de mi oldunuz?Merhaba
Ben de Engin Beyin hastasıyım. Çok doktor araştırdım, çok doktorla görüştüm ve en sonunda Engin Beyde devam etmeye karar verdim. Çok yoğun bir doktor, en az 1-2 saat beklemek zorunda kalıyorsunuz, iki ayrı muayenehanesi olduğu için belirli saatlerde ulaşabiliyorsunuz, Ben floryadaki muayenehanesine gidiyorum. Ama oldukça ilgili ve sıcak bir insan. Doktor araştırmalarım sırasında bir süre Engin Beye uğramadım, o dönemde durumumu merak edip aramıştı. O derece ilgili.
20 kasım perşembe günü transferim Bahçeci fulyada yapıldı. Bu ilk denememiz. Umarım son olur, ikincisine ihtiyaç duymayız.
1 aralık da test yapacağım. İnşallah Pozitifi görürüm. Heyecanla bekliyorum.
Derin endometriozis için laparoskopi ucreti m kadar bilginiz var mi?kusura bakma msjını sımdı gordum cok fazla gırıp forum takıp etme fırsatım olmuyor. engın bey ozellıkle endometrıosız konusunda uzman bı dr zaten kendısıde endometrıosız dernegının kurucusu ve baskanı kendısının florya da ve nısantasında muayenehanesı var sabahtan oglene kadar floryada ogleden aksama kadar da nısantasın da. benım amelıyatımı yaklasık 2 bucuk yıl once sıslı memorıal de laporoskopık amelıyat teknıgı ıle yaptı ben cok memnunum suan onun sayesınde de tup bebek ıle hamıleyım malesef turkıyede bu hastalıkla ozel olarak ılgılenen ve laporoskopık amelıyatı basarılı bı sekılde yapan doktor sayısı 3 yada 4 bunlardan bır tanesıde engın bey zaten gecmısını arastırırsan turkıyenın en genc yasta profosor dr olanlardan bır tanesı oldugunu ogrenırsın umarım bıraz yardımcı olabılmısımdır he unutmadan fıyat sormussun muayene ucretı suan 220 tl nakıt kredı kartı 250 olması lazım tam emın degılım ben nakıt verıyorum cunku. amelıyatımada ozaman 7 bın lıra yada 7,500 bın vermıs olmam lazım hastane ve doktor parasının genel toplam fıyatı bu baska ek bı ucret yok yanı
merhaba arkadaşlar
2 yıllık evliyim bende çocugum olmuyor görüntüde bir sorun yok sadece vajinal akıntı engin beyi tavsiye ediyorlar gitmelimiyim sizce ? 250 tl muayenesi dedi sekreter peki test falan onlarda mı özelde oluyor? hiç bilgim yok
umarım birileri bana cevap verir