Prof.dr.cem çelikmi yoksa Mehmet resit asoglumu

Ahh canım çok kötü şeyler yaşamassn güzel haberler veririsn inşallah yaaasadiklarina degsin bu işte doktor çok önemli valla

Bende Mehmet hocadayım şuan nasıl gidiyor tedaviniz

Mehmet hocaydi bugün kese için gittik ve bu sefer hakkında şikayet oluşturdum.hastahene cok iyi ama doktor seçimim malesef yanlış oldu bilgi birikimi iyi olabilir ama hastaya da en azından bilmesi gerekeni söyleyebilir bugün yine kaçarak muayene den çıktı sadece kese oluşmuş dedi tek cümlesi bu oldu daha ben kalkmadan.arkasindan kanamam olduğunu söyledim dönüp bana dediği laf herkezin kanaması var dedi gitti.asistana sordum kanama neden olur diye düşük belirtisi düşerse düşer kalırsa kalır dedi ne kadarlık olduğu be llimi dedim onu bile nazlanarak soyledi.bende muayeneden çıkıp şikayet için görüştüm şimdi doktoru degistircekler.yani diyeceğim şu ilkkez tüp bebek yaptiran birisi asla ne olduğunu bu süreçte anlayamaz ben süreci bildigim için bu kadar dayanabildim zaten güler yüz veya hayırlı olsun felanda yok.hatta bana daha hamilesiniz bile demediler toplam 10 sn şanslıysanız bı sorunuzu cevaplıyor kacarken bana yoğun biraz o yüzden dediler benden sonra sigara içmeye cikmisti.o hastanede diğer doktorlardan çok memnunlar

Cem hoca çikolata kisti aspirasyonu yapıyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…