- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
-
- Konu Sahibi Kelebek 65
Ahh canım çok kötü şeyler yaşamassn güzel haberler veririsn inşallah yaaasadiklarina degsin bu işte doktor çok önemli vallaVe şunu da ekleyeyim bana o kadar yüksek dozlar verdiki picos olmama rağmen kustugumu soyledigim halde umursamadı yumurta toplamadan sonra karnım dokuz aylık hamile gibi şişti ve ben bı hafta nefes alamadım iki kere anestezi verip karnimdan sıvı aldılar hamile kalmak bile gözümde kalmadı bı hafta neler çektim .adet olunca karnım indi ..sebep olarak çok fazla yumurtan gelişti dedi ama gerçekten Mehmet reşit bey hormonu basıp sadece başarı odaklı hastayı düşünmeyen bı insan 6gun sonra sonucum belli olacak ama gerçekten zor olan bı süreci bana bin kat daha zorlaştırdı ve 200 bine yakında para çıktı toplamda yine de sağlık olsun diyorum inşallah bebeğim tutunur emeklerim boşa gitmez
Bende Mehmet hocadayım şuan nasıl gidiyor tedavinizMehmet beyin ön görüşmesi yok 4250 muayenesi direk muayene ediyor biz geçen hafta gittik ilk görüşmeye aşırı moralim bozuldu tamam doktorun yoğun old.biliyordjm ama bu kadarda ilgisiz karşılanacağımızı tahmin etmezdim muayene 10sn filan sürmüştür doktor sürekli koşturuyor zaten o telaş beni oldukça gerdi beni muayene ediyor sınra koştur koştur transfere gitti filan ama bir kere girdik bu yola mecbur devam edicem tedaviye ama
Adeti bekliyorum başlıcam canım bu hafta giderim gibi sen başladın mı nasıl gidiyorBende Mehmet hocadayım şuan nasıl gidiyor tedaviniz
Ben ay sonu transfer olucam onu bekliyorum. Mehmet hoca biraz yoğun ilgisizliğinden şikayet ediliyo ama ben bilgi ve tecrübesine güveniyorumAdeti bekliyorum başlıcam canım bu hafta giderim gibi sen başladın mı nasıl gidiyor
Banada güven verdi canım kendinden emin görünüyor bakalım hayırlısı olsun herşeyin allah yardımcımız olsunBen ay sonu transfer olucam onu bekliyorum. Mehmet hoca biraz yoğun ilgisizliğinden şikayet ediliyo ama ben bilgi ve tecrübesine güveniyorum
Merhaba doktorunuz kimdiArkadaşlar kan verdim pozitif
Cem hoca çikolata kisti aspirasyonu yapıyor mu acabaMeehaba arkadaşlar kucağımda kızımla yazmak istedim .Allah isteyen herkese sağlıkla bir bebiş nasip etsib inşallah
Ben ilk denemede Cem çelik sayesinde pozitif gördüm çok şükür, kızım 3 aylık teyzelericem hoca çok yoğun ama Allah razı olsun kendisinden çikolata kistim ve myonum vardı amelşyat oldum başka bir doktora sonra doğal yoldan gene kalamayınca ve yeniden kist ve myon tekrarlayınca Cem hocaya gittim kişiye özel tedavi uyguluyor. Süreç yıpratıcı ve masraflı olsa da sonucu hepsine değdi .Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba son durumunuz nedir..bende iki Dr arasında çok kararsizimBrüksel tüp bebek merkeziProf.dr.cem çelikmi yoksa bahçeci Mehmet resit asoglumu bu ikisinden birine tedavi olanlar lütfen doktor hakkında bilgi verebilirmsnz