İyi günler arkadaşlar öncelik yüce rabbim kendisinden çoçuk istiyen herkese sağlıklı sıhhatli çoçuklar versin. Ben hikayemi anlatmak istedim bir bucuk sene boyunca çoçuk istedik olmayınca doktura gittik doktur eşiminde sper yetmezligi olduğunu söyledi çoçugumuzun normal yolla olmasının imkasıza yakın olduğunu söyledi bizde o an kendimizi tup bebek metkezinde bulduk bu arada eşimin hareketli sperm mi hiç yoktu ve sayısı bir milyondu tup bebek merkezinde bir ay sonra tekrar verdiğinde 5 miliyondu ama yine ileri hareketli sıfırdı sadece yerinde hareketli biraz vardı neyse sonuc olarak biz iki ay içinde ilk tüp bebeğimizi yaptırdık tam hatırlamıyorum ama 8 tane yumurta alındı ve 6 tanesi dollendi ama transfere kadar bir tanesi iyi bir taneside normal durumda kaldı sonuç olarak doktorumuz kalan ikisini transfer etti ve tutmadı biz sonra eşim için doktora gittik en azından bir dahaki sefere kadar sper sayısı ve hareketlişigi artırmaya çalışalımdedik doktor bir tane toz ve bir hap verdi birde internetten ibrahim saraç oğlunu keşfettik allah hem ondan hem doktorumuzdan razı olsun bu arada saraçoğlunun çakşık otu ve keçi boynuzu kürünü e vitamini ve çinko takviyesi kullanmaya başladık ama doktorumuz hiç umutlu konusmadı sadece bir dahaki tup bebege kadar spermlerin güçlenir dedi neyse sonuç olarak eşim bunları kullanmaya başlatık biz yaklaşık dort ay sonra tekrar tup bebek yaptırdık bu sefer ileri hareketli sayısı yuzde 1 2 seviyesine çıkmıştı sevinmiltik toplam sperm sayısı da yedi buçuk miliyon seviyesideydi evet artmaya başlamıştı eşimde düzeleceğine inaniyordu eve hep allah a sığınıp sadece ondan isteyip surekli dua ediyorduk biliyorduk nasip ederse olacak bu arada eşin hep tesbih ve istek namazı kılmaya çalısıyordu arkadaşlar bu arada çok detay veriyorum çünkü hep internetten araştırma yapmaktan kendi durumumuza uyan umut verici bir olayla karşılaşmak istemekten yorulmuştuk neyse sonuç olarak biz ikici tüp bebeği yaptırdık bu sefer 6 yumurta alındı dortu döllendi biz umutsuzluga kapıldık çünkü gecen sefer sadece bir tane kalmıştı ama bu seferde iki rtane hemde dıktorumuz çok iyi tam istedigimiz sekilde yumurtalar dedi neyse tranfer oldumu ama yine olmadı yine husran ama biz hiç bir zaman allah a olan inancımızdan onun gücünün kutretinin herşeye yettiğinden bir ol demesiyle herşeyin olacağı inancından hiçbir zaman şüphe etmedik he günlerce ağladık günlerce yalvardık ama hiçbir zaman isyan etmemeye çalıştık hep tövbe ettik hep dua ettik neyse ikinci tüp bebek denememizde olmayınca biz 5 6 ay ara vermeye karar verdik rahatlamak ve düşünmemek istedik ama allah a dua etmekten allah tan istemekten hiç vaz gecmedik neyse eşim ilaçlari kullanmaya edevam etti kullandıktan uc ay sonra saraç oğlunun kürlerini kullanmaya başladı kürleri kullanmaya başladıktan 4 ay sonra mucize adetim geçmişti ama ben olmamıştırdiye hiç test bile yapmadım on gün geçince eşim bak artık yoksa yok deriz en azından dedi ve çift cizgi evet olmuştu allah bize nasip etmişti olmuştu Allah ıma bin şükür inşallah isteyen herkese veririr olduktan sonra doktora gittik ve eşimin sperm degerleri çok düzelmişti bilmiyorum ama ibrahim saraç oğlunun kürlerini tavsiye ederim bizde işe yaradı insallah sizdede yarar herşeye gücü yeten yüce rabbin sizede en hayırlısından evlatlar verir
Hayır yanlıs yeremi yazdım acabaSiz bu tüp bebekleri Bülent hocayla mı yaptınız ????
2018 başında yaptırdık embriyo genetik testleri micro tese ilaçlar 20 bin tl yi gectiBu sene Bülent TRAŞ' a tüp bebek yaptıran arkadaşlar acaba maliyetti ne kadar paylaşabilir mi? İnternetten bakıyorum 20 bin liranın üzerinde bir maliyet gözüküyor. Bir de daha önce yapılan işlemleri testleri histeroskopi gibi yeniden yapıyor mu?
Anladım tahmin ettiğim gibi, teşekkür ediyorum.2018 başında yaptırdık embriyo genetik testleri micro tese ilaçlar 20 bin tl yi gecti
Siz ne zaman başlicaksiniz tedaviye karar verdiniz mi nerede yaptiricaginiza falan ve başladığınız zaman gittiğiniz yerle ilgili benide bilgilendirirmisinizAnladım tahmin ettiğim gibi, teşekkür ediyorum.
Microtese yapıldı o yüzden ekstradan yapılmayacak ama yine aşağı yukarı 20 bin lira sanırım.
Siz ne zaman başlicaksiniz tedaviye karar verdiniz mi nerede yaptiricaginiza falan ve başladığınız zaman gittiğiniz yerle ilgili benide bilgilendirirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?