nejlaa 86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 1.480 1.051 133 38 19 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nejlaa 86 #1 Merhabalar kızlar hayırlısı ile salı günü itibariyle Prof dr Bülent Berker de 2.tüp bebeğe başladık.Aranızda acaba benim ile beraber olan var mı?
Merhabalar kızlar hayırlısı ile salı günü itibariyle Prof dr Bülent Berker de 2.tüp bebeğe başladık.Aranızda acaba benim ile beraber olan var mı?
H hkms Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Şubat 2021 25 7 6 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nejlaa 86 #2 Merhaba bende başlayacağım siz ilkini nerede yaptırdınız . Bize güven verdi hoca . İnşallah hayırla sonuçlanır herkesin ki
Merhaba bende başlayacağım siz ilkini nerede yaptırdınız . Bize güven verdi hoca . İnşallah hayırla sonuçlanır herkesin ki
nejlaa 86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 1.480 1.051 133 38 27 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nejlaa 86 #3 hkms .!.: Merhaba bende başlayacağım siz ilkini nerede yaptırdınız . Bize güven verdi hoca . İnşallah hayırla sonuçlanır herkesin ki Genişletmek için tıkla... Amin inşallah ilkini Diyarbakır Memorial hastanesinde yaptırmıştık.kısmetse pazar günü opum olacak. Siz hangi aşamadasınız
hkms .!.: Merhaba bende başlayacağım siz ilkini nerede yaptırdınız . Bize güven verdi hoca . İnşallah hayırla sonuçlanır herkesin ki Genişletmek için tıkla... Amin inşallah ilkini Diyarbakır Memorial hastanesinde yaptırmıştık.kısmetse pazar günü opum olacak. Siz hangi aşamadasınız
H hkms Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Şubat 2021 25 7 6 27 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nejlaa 86 #4 nejlaa 86 .!.: Amin inşallah ilkini Diyarbakır Memorial hastanesinde yaptırmıştık.kısmetse pazar günü opum olacak. Siz hangi aşamadasınız Genişletmek için tıkla... Kayseri memoria l de yaptırdık bizde . Şuan bişey yapmıyorum . 4 başarısız tüp bebek .
nejlaa 86 .!.: Amin inşallah ilkini Diyarbakır Memorial hastanesinde yaptırmıştık.kısmetse pazar günü opum olacak. Siz hangi aşamadasınız Genişletmek için tıkla... Kayseri memoria l de yaptırdık bizde . Şuan bişey yapmıyorum . 4 başarısız tüp bebek .
E Elfaytar Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2021 21 7 1 38 22 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nejlaa 86 #5 nejlaa 86 .!.: Merhabalar kızlar hayırlısı ile salı günü itibariyle Prof dr Bülent Berker de 2.tüp bebeğe başladık.Aranızda acaba benim ile beraber olan var mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende geçen hafta transferimş yaptırdım. Sizin sonuç ne oldu?
nejlaa 86 .!.: Merhabalar kızlar hayırlısı ile salı günü itibariyle Prof dr Bülent Berker de 2.tüp bebeğe başladık.Aranızda acaba benim ile beraber olan var mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende geçen hafta transferimş yaptırdım. Sizin sonuç ne oldu?
nejlaa 86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 1.480 1.051 133 38 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nejlaa 86 #6 Elfaytar .!.: Evet bende geçen hafta transferimş yaptırdım. Sizin sonuç ne oldu? Genişletmek için tıkla... Malesef Negatif oldu . Ama Dr çok memnun kaldım tekrar yaptırmayı düşünürsem yine Bülent beye giderim.
Elfaytar .!.: Evet bende geçen hafta transferimş yaptırdım. Sizin sonuç ne oldu? Genişletmek için tıkla... Malesef Negatif oldu . Ama Dr çok memnun kaldım tekrar yaptırmayı düşünürsem yine Bülent beye giderim.
D derregenbogen Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2015 48 58 88 36 19 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi nejlaa 86 #7 ben Bülent berker ile 4 kere denedim. Başarı elde edemedim.