• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları prof.dr. benal büyükgebize giden var mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

remgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
23
1
36
İstanbul
giden varsa memnun kaldınız mı ve bir sonuç aldınız mı ben kızımı götürdüm de orada makinaya filan bağladılar mide ve bağırsaklarına bakıyolar düşük çıktı birkaç ilaç verdi başladık tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

benal hnm eeg yi rutin olarak çekiyor. bizimkinin de düşük çıktı (kızımın kusması çoktu). sonradan öğrendim ki bebeklerin sindirim motiliteleri çok değişkenmiş. aslında düşük yada yüksek çıkması pek birşey ifade etmiyor. debridat şurup kullandık uzunca bir süre. bir işe yaramadı. bifiform damla önermişti bir de.
diğer şikayetlerimiz için verdiği cevaplar da bana yetersiz geldi. ben memnun kalmadım.
siz ne şikayetle gittiniz?

deep7979 sonuç olarak faydasını gördün herhalde oğlun daha ii bu prof koydu tanıyı di mi
benim kızın gaitasında gizli kan çıktı reflü ya da süt alerjisi olabilirmiş ilaç verdi bakalım bağırsak seslewri azaldı ama gece hala uyuyamıyor bende sütümün onu rahatsız ettiğini düşünüyorum bakalım bizim ne olacak fayda görecekmiyiz artrık çok yorruldum kızım uyumak istiyor ama uyuyamıyor uyusa da kıvranıyor bunlar sancıdan oluyomuş umarım bize de ii gelir

faydasını görmedim ... benim çocuk doktorum bu teşhisi zaten koymuştu. Hastaya yaklaşım tarzı bir çok soruyu sanki devamlı kendisine gidecekmişim gibi cevapsız bırakmasından dolayı ben hiç memnun kalmadım, Zaten kendisinin dediği hiç bir şeyi yapmadım,yapamadım.Çünkü geçiş yapmanın çok kolay olduğunu düşünüyor. Egg denen cihazında biraz maddi amaçlı olduğunu düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem. Ama tabiki boşuna prof. olmamış o yüzden teşhisleri doğrudur diye düşünüyorum. ama dediğim gibi yaklaşım tarzı bana pek uymadı. Bu arada seni o kadar iyi anlıyorum ki gece uyumaması insanı bitiriyor aynı benim oğlumu anlatıyorsun. Bu arada bizde başa döndük oğlum 1 haftadır yine kötüleşti,bizde hiç uyumuyoruz tekrar testler yapıldı sonuçlarını bekliyorum.... allah yardımcımız olsun!!!çok geçmiş olsun diliyorum.

Back