prof.dr atilla arıncı hakkında bilgi

kayra_arl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
123
0
1981 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun olmuş ve 1983 yılında Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı ünvanını almıştır.

Prof. Dr. Atilla Arıncı 1987 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi kliniğine öğretim görevlisi olarak atanmış, 1991 yılında Yard. Doç. olmuş ve aynı yıl fakülte yönetim kurulu kararı ile bilimsel çalışmalarda bulunmak üzere Londra Üniversitesi “ University College Hospital ” Plastik Cerrahi kliniğine gönderilmiştir. 1991-1993 yılları arasında İngilterede estetik cerrahi konularında eğitim ve bilimsel çalışmalarda bulunan ve 1992 yılında İngiliz Estetik-Plastik Cerrahlar derneği üyeliğine seçilen Dr. Arıncı, 1994 yılında doçent olmuş ve 2000 yılında da Profesörlüğe yükseltilmiştir.

İngiltere’deki Yanık ve Estetik-Plastik Cerrahi ile ilgili çeşitli derneklere üyelikleri bulunan Dr. Arıncı, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi derneği, Türk Patoloji derneği ve Rekonstrüktif Mikrocerrahi derneği gibi ulusal bilimsel derneklerin de aktif üyesidir.

Türkçe ve İngilizce olarak çeşitli yurtiçi ve yurtdışı dergilerde yayınlanmış 130’un üzerinde makale ve bildirisi, 3 kitapta bölüm yazarlığı ile “ Yanıklar ve Tedavileri ” ile “Plastik Cerrahinin Sırları “ isimli iki de kitabı bulunan Dr. Arıncı çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel toplantıya oturum başkanı, konuşmacı ve katılımcı olarak iştirak etmiştir.

Prof. Dr. Atilla Arıncı halen İstanbul Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim dalında öğretim üyesi, İstanbul Tıp Fakültesinde Yönetim Kurulu üyesi ve Acıbadem Bakırköy Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi departman başkanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir

atilla beye ameliyat olan var mı

X