Sevgiki doktorummm canımmmm:):)Benım hem nefes alma problemını tek amelıyat ıle cözdüğun hermde hayalımdekı burna kavusturduun ıcın sana sonsuz tesekkulerımı sunarım.Hemde o morarıcak dıye cok korktuğum beyaz yuzumu hıc ama hıc morartmadan gerceklestırdın bunu.Hatta sevgılı doktorumla amelıyat sonrasında konustuk.Dokuyu dıkerken tutmam bıle dedıı.Bu nedenle bıraz hızlı dokunulsa bile moraran ben hıc morarmadım amelıyatta.Ağrı yok sızı yok morluk yok nefes var guzellık var=Atay Atabey'e sevgilerimle...
Sevgiki doktorummm canımmmm:):)Benım hem nefes alma problemını tek amelıyat ıle cözdüğun hermde hayalımdekı burna kavusturduun ıcın sana sonsuz tesekkulerımı sunarım.Hemde o morarıcak dıye cok korktuğum beyaz yuzumu hıc ama hıc morartmadan gerceklestırdın bunu.Hatta sevgılı doktorumla amelıyat sonrasında konustuk.Dokuyu dıkerken tutmam bıle dedıı.Bu nedenle bıraz hızlı dokunulsa bile moraran ben hıc morarmadım amelıyatta.Ağrı yok sızı yok morluk yok nefes var guzellık var=Atay Atabey'e sevgilerimle...
Atay bey ne kadara yaptı bu ameliyatı acaba?
ben de ona olmayı düşünüyorum fotograflarını göremiyorum ama cnm ya bide foto gösterdi mi önce böyle olcak die?aynısı oldu muSevgiki doktorummm canımmmm:):)Benım hem nefes alma problemını tek amelıyat ıle cözdüğun hermde hayalımdekı burna kavusturduun ıcın sana sonsuz tesekkulerımı sunarım.Hemde o morarıcak dıye cok korktuğum beyaz yuzumu hıc ama hıc morartmadan gerceklestırdın bunu.Hatta sevgılı doktorumla amelıyat sonrasında konustuk.Dokuyu dıkerken tutmam bıle dedıı.Bu nedenle bıraz hızlı dokunulsa bile moraran ben hıc morarmadım amelıyatta.Ağrı yok sızı yok morluk yok nefes var guzellık var=Atay Atabey'e sevgilerimle...
ben gecen hafta atay beye ameliyat oldum herkese tavsiye ederim çok iyi bi doktor
Prof.Dr.Atay ATABEY
Doktor - İzmir
Plastik Cerrahi - Estetik Cerrah
Prof.Dr., Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı
Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları
Estetik Cerrahi
- Yüz yenileme
- Yüz germe
- Estetik burun
- Kepçe kulak düzeltilmesi
- Göz kapağı estetiği
- Meme büyütme
- Meme küçültme
- Meme dikleştirme
- Liposuction
- Dolgu ve botoks
Plastik Cerrahi
- Deri lezyonları
- Kronik yaralar
- Tümörler
- Doğumsal bozukluklar (yarık damak-dudak ve diğer anomaliler)
Prof. Dr. Atay Atabey için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Prof. Dr. Atay Atabey hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.
Prof.Dr.Atay ATABEY
Doktor - İzmir
Estetik Cerrahi
- Yüz yenileme
- Yüz germe
- Estetik burun
- Göz kapağı estetiği
- Meme büyütme
- Meme küçültme
- Meme dikleştirme
- Liposuction
- Dolgu ve botoks
Plastik Cerrahi
- Deri lezyonları
- Kronik yaralar
- Tümörler
Prof. Dr. Atay Atabey için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Prof. Dr. Atay Atabey hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.
Prof.Dr.Atay ATABEY
Doktor - İzmir
Estetik Cerrahi
- Yüz yenileme
- Yüz germe
- Estetik burun
- Göz kapağı estetiği
- Meme büyütme
- Meme küçültme
- Meme dikleştirme
- Liposuction
- Dolgu ve botoks
Plastik Cerrahi
- Deri lezyonları
- Kronik yaralar
- Tümörler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?