• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Atay Atabey için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

arkadaşlar haklı bence de..
çünkü ameliyatların başarısını ben en çok hasta fotoğraflarıyla değerlendirebiliyorum
ve doktor seçerken en önemli kriterlerimden biri bu oluyor.
yani kısaca birkaç doktorun sonuçlarını görmek için de neredeyse bir ameliyat parası daha vermek gerekmemeli sanki..

ben gecen hafta atay beye ameliyat oldum herkese tavsiye ederim çok iyi bi doktor

şükürler olsun yeni ameliyat olmuş biri:))) bana yardımcı olur musunuz? şu an şişliğiniz veya morlugunuz var mı? ağrı sorun değil dayanırım şimdilik istediğiniz gibi görünüyo mu burnunuz?

şükürler olsun yeni ameliyat olmuş biri:))) bana yardımcı olur musunuz? şu an şişliğiniz veya morlugunuz var mı? ağrı sorun değil dayanırım şimdilik istediğiniz gibi görünüyo mu burnunuz?

birde ücreti merak ediyorum mümkünse, bir de fotolarınızı merak ediyorum:))) biliyorum cok sey istiyorum:))

Atay beyin muayene ücreti fazla bence de.. Ama bir de onun açısından bakmak lazım.. Yıllardır bu işe emek vermişsin çabalamış araştırmış sınavlara girmiş Prof olmuşsun.. Mezun olup direkt işe başlayanlardan farkı olmalı.. Prof olup muayene ücreti az olanlar yok mu var tabi.. Ama herkesin bir kapasitesi ve hedefi var.. Belli limitlerde hasta almak istiyordur bu yüzden hasta eleme politikası bu şekildedir.. Şunu da belirtmek isterim muayene ücreti 450 olan profları da biliyorum üstelik ameliyat ettiği hastasına.. Bence atay beye sıcak bakıyorsanız mail atın sıkıntınızı belirtin eminim bir şeyler yapacaktır..

atay beyin muayene ücreti fazla bence de.. Ama bir de onun açısından bakmak lazım.. Yıllardır bu işe emek vermişsin çabalamış araştırmış sınavlara girmiş prof olmuşsun.. Mezun olup direkt işe başlayanlardan farkı olmalı.. Prof olup muayene ücreti az olanlar yok mu var tabi.. Ama herkesin bir kapasitesi ve hedefi var.. Belli limitlerde hasta almak istiyordur bu yüzden hasta eleme politikası bu şekildedir.. şunu da belirtmek isterim muayene ücreti 450 olan profları da biliyorum üstelik ameliyat ettiği hastasına.. Bence atay beye sıcak bakıyorsanız mail atın sıkıntınızı belirtin eminim bir şeyler yapacaktır..

atay beye amalıyat olanlar nerde :46::46::46::46: Foto görmek istiyorummmmmmm

Atay bey isinde inanilmaz genis perspektifli, hirsli, mukemmeliyetci bir doktor. 2016da kendisine burun ameliyati ve bilek liposuctioni yaptirdim. Bunun disinda yuzumu inceltmek icin duzenli olarak cene kaslarima botox yaptiriyorum. Begenmediginiz yerinizi soyleyin, tip dahilinde mutlaka estetik bir oneri bulabiliyor. Burun estetigi konusunda ozel olarak basarili hem cok guzel hem de inanilmaz dogal burunlar yapabiliyor. Burnunuz yuzunuze yakissin ve kimse anlamasin ama cok da duzgun olsun istiyorsaniz kesinlikle atay bey bu konuda bir numara. Annem de kendisine goz ameliyati yaptirdi ve 15 yas genclesti. Masseter kasi hipertrofisi, ayak bilegi yaglanmasi, baldir kasi fazlaligi, tubuler meme vb. gibi kiyida kosede kalmis her sorunu biliyor ve cozum uretebiliyor. Genel olarak pahali olmasi uzucu olsa da kendisi cok sabirli ve ince estetik isler cikariyor. :KK9:

Merhaba ben Atay Bey'e göğüs dikleştirme ve küçültme ameliyatımı oldum.Bir kişi daha yazmış ama ben de yineleyeyim, Atay Bey'e mail atar durumunuzu belirtirseniz muayene ücreti konusunda bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum.Bu konuda aslında babacan bir tavrı var.Henuz iyileşme aşamasındayım.Sonuc en çok 6 ay sonra belli oluyormuş göğüste.Simdilik söyleyeceklerim benimle hastanede çok güzel ilgilenirdi, Atay Bey de bana güven verdi. Çok daha ağrılı geçmesini beklerken ben daha hafif geçiyor.Kaldi ki benim goguslerim çok genç olmama rağmen 50-60 yaşındaki kadın göğsü gibiydi sarkma konusunda son asamadaydi.Su halde bile goguslerimin yeni haline inanamıyorum.Atay Bey e gogusum şöyle olsun böyle olsun diye direkt bir şey bile demedim isteğim dümdüz tahta gibi durmaması ama küçülmesi ve diklesmesiydi sadece, çok profesyonelce olması gerekeni yaptı vücuduma göre absürt durmuyor, sonuç istediğim gibi.Bana güven verdi, güvendiğim için de pişman olmadım.Umarim göğüsümun son hali de güzel olur.

Bu arada gizlilik gibi sebeplerden dolayı ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafları sizlere sadece ofislerinde gösterebilirler bu çok normal.Muayene için gittiğinizde zaten sorarsanız gösterirler.

Back