• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Atay Atabey için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.048
658
İstanbul
Prof.Dr.Atay ATABEY
Doktor - İzmir
Plastik Cerrahi - Estetik Cerrah
Prof.Dr., Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları

Estetik Cerrahi
  • Yüz yenileme
  • Yüz germe
  • Estetik burun
  • Kepçe kulak düzeltilmesi
  • Göz kapağı estetiği
  • Meme büyütme
  • Meme küçültme
  • Meme dikleştirme
  • Liposuction
  • Dolgu ve botoks

Plastik Cerrahi
  • Deri lezyonları
  • Kronik yaralar
  • Tümörler
  • Doğumsal bozukluklar (yarık damak-dudak ve diğer anomaliler)

Prof. Dr. Atay Atabey için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Prof. Dr. Atay Atabey hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.

Sevgiki doktorummm canımmmm:):)Benım hem nefes alma problemını tek amelıyat ıle cözdüğun hermde hayalımdekı burna kavusturduun ıcın sana sonsuz tesekkulerımı sunarım.Hemde o morarıcak dıye cok korktuğum beyaz yuzumu hıc ama hıc morartmadan gerceklestırdın bunu.Hatta sevgılı doktorumla amelıyat sonrasında konustuk.Dokuyu dıkerken tutmam bıle dedıı.Bu nedenle bıraz hızlı dokunulsa bile moraran ben hıc morarmadım amelıyatta.Ağrı yok sızı yok morluk yok nefes var guzellık var=Atay Atabey'e sevgilerimle...

canim profilinden resmine baktim
burnun gercekten cok guzel olmus gule gule kullan.
gerci sen ameliyat olali cok oldu ama yine de gule gule kullan demek istedim opuyorumnanaktan

Sevgiki doktorummm canımmmm:):)Benım hem nefes alma problemını tek amelıyat ıle cözdüğun hermde hayalımdekı burna kavusturduun ıcın sana sonsuz tesekkulerımı sunarım.Hemde o morarıcak dıye cok korktuğum beyaz yuzumu hıc ama hıc morartmadan gerceklestırdın bunu.Hatta sevgılı doktorumla amelıyat sonrasında konustuk.Dokuyu dıkerken tutmam bıle dedıı.Bu nedenle bıraz hızlı dokunulsa bile moraran ben hıc morarmadım amelıyatta.Ağrı yok sızı yok morluk yok nefes var guzellık var=Atay Atabey'e sevgilerimle...

merhaba bende doktor araştırıyorum Resimlerinizi nasıl görebilirim.Bir sene önce muayene oldum Atay beye söyledikleri tam benim istediğim şekillerdi Fakat yinede cesaret edemiyorum.

Atay Bey, dalında önemli bikaç isimden biridir..

bence en iyisi..

gözü kapalı gidip ameliyatınızı olabilirsiniz..

üstelik doktor hasta ilişkisi de muhteşemdir..

sevgiler Atay Bey :92:

eşimin burun ameliyatını yaptı Atay bey her bakımdan harika bir doktor. sabırlı, insancıl, ilgili ve çok yetenekli.çok doğal bir burun yaptı eşime iş yerindeki kimse anlamadı ameliyat olduğunu sadece herkes bir farklılık var sende ama ne deyip durdu :9 ve inanın yeryüzünde eşiminki kadar kötü burun zor bulunur :9 ama şimdi süperrrr... düşünen arkadaşlara tavsiye ederim gönül rahatlığıyla..

Atay bey ne kadara yaptı bu ameliyatı acaba?

ben de atay bey'e muayene oldum fikirleri çok hoşuma gitti ama cesaret edemiyorum kızlar kötü olursa diye :/

Son düzenleme:
ben de ona olmayı düşünüyorum fotograflarını göremiyorum ama cnm ya bide foto gösterdi mi önce böyle olcak die?aynısı oldu mu

Prof.Dr.Atay ATABEY
Doktor - İzmir

Estetik Cerrahi
  • Yüz yenileme
  • Yüz germe
  • Estetik burun
  • Göz kapağı estetiği
  • Meme büyütme
  • Meme küçültme
  • Meme dikleştirme
  • Liposuction
  • Dolgu ve botoks

Plastik Cerrahi
  • Deri lezyonları
  • Kronik yaralar
  • Tümörler

Prof. Dr. Atay Atabey için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Prof. Dr. Atay Atabey hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.

Piyasada ençok isteyenlerden 250 TL dediklerinde hayal kırıklığına uğradım tamam gidip görmek görüşmek istiyoruz. Biraz acımasızlık olmuyormu 100 TL alan doktorlar doktor değilde işlerini kötümü yapıyor hayır tabikide ben kendisinin hastası olmak istiyorum 250 TL için adım atamıyorum tanışma fırsatım olmuyor. ameliyattan düşürülecek diyorlar. doktor araştırmasına girenlerin şansı olmuyor. diğerleri arasında seçip yapmak zorunda kalıyor. çok üzgünüm.

Prof.Dr.Atay ATABEY
Doktor - İzmir

Estetik Cerrahi
  • Yüz yenileme
  • Yüz germe
  • Estetik burun
  • Göz kapağı estetiği
  • Meme büyütme
  • Meme küçültme
  • Meme dikleştirme
  • Liposuction
  • Dolgu ve botoks

Plastik Cerrahi
  • Deri lezyonları
  • Kronik yaralar
  • Tümörler

Piyasada ençok isteyenlerden 250 TL dediklerinde hayal kırıklığına uğradım tamam gidip görmek görüşmek istiyoruz. Biraz acımasızlık olmuyormu 100 TL alan doktorlar doktor değilde işlerini kötümü yapıyor hayır tabikide kendisinin hastası olmak isteyenler 250 TL için adım atamıyor tanışma fırsatı olmuyor. ameliyattan düşürülecek diyorlar. doktor araştırmasına girenlerin şansı olmuyor. diğerleri arasında seçip yapmak zorunda kalıyor. Kendisi forumu okuyorsa lütfen biraz düşürsün muayene ücretini çok üzgünüz gidemediğimiz için
Başarılarının devamını dilerim..

SEVGİ&SAYGILARIMLA...

Son düzenleme:
Piyasada ençok isteyenlerden 250 TL dediklerinde hayal kırıklığına uğradım tamam gidip görmek görüşmek istiyoruz. Biraz acımasızlık olmuyormu 100 TL alan doktorlar doktor değilde işlerini kötümü yapıyor hayır tabikide kendisinin hastası olmak isteyenler 250 TL için adım atamıyor tanışma fırsatı olmuyor. ameliyattan düşürülecek diyorlar. doktor araştırmasına girenlerin şansı olmuyor. diğerleri arasında seçip yapmak zorunda kalıyor. Kendisi forumu okuyorsa lütfen biraz düşürsün muayene ücretini çok üzgünüz gidemediğimiz için

SEVGİ&SAYGILARIMLA....

Son düzenleme:
Prof.Dr.Atay ATABEY
Doktor - İzmir

Estetik Cerrahi
  • Yüz yenileme
  • Yüz germe
  • Estetik burun
  • Göz kapağı estetiği
  • Meme büyütme
  • Meme küçültme
  • Meme dikleştirme
  • Liposuction
  • Dolgu ve botoks

Plastik Cerrahi
  • Deri lezyonları
  • Kronik yaralar
  • Tümörler

SEVGİ&SAYGILARIMLA...

Son düzenleme:
Back