Tüp Bebek Merkezleri Prof.Bulent Urman-Amerikan Hastanesinde tup bebek yaptiranlar/yaptiracaklar

AYTUG08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
213
4
96
İstanbul
Herkese merhaba,Amerikan Hastanesi ve Bulent Bey ile ilgili cok az bilgi var.Bu hastanede tup bebek yaptiranlar ya da yaptiracak olanlar varsa bilgi alisverisi yapalim ve beraber bu sureci gecirelim,benim tedavim Aralikta baslayacak kismetse...

Herkese merhaba,Amerikan Hastanesi ve Bulent Bey ile ilgili cok az bilgi var.Bu hastanede tup bebek yaptiranlar ya da yaptiracak olanlar varsa bilgi alisverisi yapalim ve beraber bu sureci gecirelim,benim tedavim Aralikta baslayacak kismetse...

merhaba arkadaşım ben bülent urmanın iyi bir dr olduğunu duydum ben istanbuldayım samsundan bi dr tanıdığımız onu tavsiye etmişti hayırlısı olur hakkınızda inşalllah

merhaba arkadaşım ben bülent urmanın iyi bir dr olduğunu duydum ben istanbuldayım samsundan bi dr tanıdığımız onu tavsiye etmişti hayırlısı olur hakkınızda inşalllah

Merhaba canim,cok tesekkurler cevap icin,insallah...Sonra gittin mi peki Bulent Bey'e?
Bu arada senden baska kimse birsey yazmamis,Amerikan'da tup bebek yaptiran ya da yaptiracak kimse yok mu arkadaslar?

Merhaba canim,cok tesekkurler cevap icin,insallah...Sonra gittin mi peki Bulent Bey'e?
Bu arada senden baska kimse birsey yazmamis,Amerikan'da tup bebek yaptiran ya da yaptiracak kimse yok mu arkadaslar?

hayır gitmedim bana önerildiğinde bülent urman doçentti prof. a gitmek istedim maslak acıbadem bülent tıraşa gittim tüpbebek yapıldı tutmadı ama şuan araştırmadayım ya bülenthocaya devam edicem yada kadıköy acıbadem prof. tayfun bağışa başlıcam..

slm canım bende Bülent beyin hastasıyım.İki kez tüp bebek yaptırdım ilk tedavimden 3 yaşında bir kızım var ikincisini de yeni yaptırdım 6+2 günlük hamileyim..Bülent Beye sonsuz güveniyorum...

slm canım bende bülent beyin hastasıyım.iki kez tüp bebek yaptırdım ilk tedavimden 3 yaşında bir kızım var ikincisini de yeni yaptırdım 6+2 günlük hamileyim..bülent beye sonsuz güveniyorum...

ayy canım ne mutlu sana.. Güle güle kucağına al inşallah.. Darısı isteyen herkesin başına..

Ben de bugün muayene oldum kendisine, benden bazı testle istedi. Test sonucuna göre yeniden görüşeceğiz.Büyük ihtiamalle ben de onda başlayacağım. Aralık ayında başlayacak olan arkadaşım, sonucun ne oldu?

hanimlar.. bu aralar bulent urmanda tedavi gorenleriniz varmi.. bilgilerini deneyimlerini paylasabilirlermi lutfen..
simdiden tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…