Hepinizi Merhabalar ,
Buradan kendi yaşadığım ve gerçekten hem öfkelendim bende baya kırıldığım bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendim yurtdışında yaşıyorum, internet üzeri araştırdım ve Ahmet beyi buldum ve okuduklarıma güvenerek önce mail üzeri ve daha sonra WhatsApp üzeri irtibata geçtim.
WhatsApp ile maalesef cevap baya gecikmeli geliyordu ve hatta hep kendimi hatırlatmam gerekiyordu. Buda beni hem yoruyor hemde müşterilerini ciddiye ve önemsemediklerini gösteriyordu. Meslekdaşız diye , Ahmet beyle telefonla görüşmek istedim ve Ahmet bey telefon görüşmesi yapmıyormuş denildi. Çok şaşırdım , nasıl olur bir doktor ne meslekdaşı olan biri ile nede müşterisi ile telefonla görüşmeye tenezzül bile etmiyor.
Baya kırıldım ve WhatsApp üzeri ile duygularımı, öfkemi ve beklentimelerimi sesli msj ile dile getirdim ve bu mesajı ne dinlediler nede şimdiye kadar cevap verdiler. Ben gerçekten böylesi bir davranışı çok saygısız ve gerçekten hastayı hiç ciddiye almadıklarını gördüm. Insan ne olursa olsun , ister doktor ister profesör, hastalardan para kazanılıyor ve böylelikle geçimini sağlıyor , yani bu hava kime ??
Bende böylelikle yorum yazdım ve anında bana cevap yazdılar, yani isterlerse yazılıyormuş. Ama cevapları bana sert bir tavır, kesinlikle kendilerini hiç sorgulamadan hemen bana bir sert çıkış sergilediler. Nasıl bir yer diye İnan’ın emin değilim , çünkü profesyonel olsalar böyle bir davranış ile karşılaşmazdım. Bunu gerçekten burda tüm bayanlara iletmek istedim. Kendinize iyi bakın ve bu sayfada ilk kez bir yazım oldu.