- 25 Ağustos 2018
- 162
- -13
- 98
- 36
- Konu Sahibi Asimelek182
-
Siliklere güvenemiyorum çok ama ilk defa erkende çizgi gördüm bilemiyorum tekrar mi etsemHadi gözünüz aydın inşallah bebiş geliyordur ya hemen kan testi yaptırın yada bi kaç gün sonra testinizi tekrarlayın bence
Bu sabah eczane erken gebelik testi verdi aldım silik çizgi çıktı daha önce erkende yapmıştım silik çıkmamıştı bakarmisinizEki Görüntüle 3305735
Bu sabah eczane erken gebelik testi verdi aldım silik çizgi çıktı daha önce erkende yapmıştım silik çıkmamıştı bakarmisinizEki Görüntüle 3305735
Adetime 3 gün var benimde çok silik çıktı acaba hamilemiyimdirBu sabah eczane erken gebelik testi verdi aldım silik çizgi çıktı daha önce erkende yapmıştım silik çıkmamıştı bakarmisinizEki Görüntüle 3305735
Kan verdiniz mi ne ciktiAdetime 1 gün kala yaptım 2 3 gün önce yoktu ama bugün silik çıktı bir tane kızım var 2 kere de düşük yaptım gecen sene ve bu sene pitilasma çıktı gebelik dusunyrm diye coraspine baslamstm bugün de bu silik çizgiyi gördüm sizin ki gibi aynı inşallah hamileymiş yarin kan testi vericem çünkü adetin geçtiği gibi varsa ignelere baslamamız gerek demişti doktorum
Merhabalar evet sonraki gün akşam kan verdim 52 çıktı değerim hamileyim ama öncelikle 2 dusukten dolayı hemen oksapar igneye basladik inşallah bu sefer Rabbım tamamına erdirirKan verdiniz mi ne cikti
Ben 3 Eylül de adet olmuştum 25 dünde bir döner reglim prodoctor u cok duymustum 5 gün önceden yapmaya baslamistim direk tek cizgiydi tam bir gün kala umutsuzca yaparken hafif silik gormustum iyi ki hemen kan testi verdim emin olmak için Bi kan testi verin derimAdetime 3 gün var benimde çok silik çıktı acaba hamilemiyimdir
Maalesef adet oldum tam gününde geldi . 4 . Düşüğüm . Genetik kan testi verdim sonuç 2 aya çıkarmış bekliyeceğim . Rabbim sizinkini kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen 3 Eylül de adet olmuştum 25 dünde bir döner reglim prodoctor u cok duymustum 5 gün önceden yapmaya baslamistim direk tek cizgiydi tam bir gün kala umutsuzca yaparken hafif silik gormustum iyi ki hemen kan testi verdim emin olmak için Bi kan testi verin derim
Amin çok teşekkür ederim benim de 8 yaşında kızım var 2 kaybım oldu 2 senedir biz de genetik ve pitilasma testi yaptirdik 2 Ay içinde açıklandı pitilasma çıktı şimdi sürece ignelerle başladık..Rabbım saglicakla gönlümüze göre nasip etsin güzel duygular yaşatsın insallahMaalesef adet oldum tam gününde geldi . 4 . Düşüğüm . Genetik kan testi verdim sonuç 2 aya çıkarmış bekliyeceğim . Rabbim sizinkini kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Adetime 3 gün var benimde çok silik çıktı acaba hamilemiyimdir
Hamilesin sanırım canım 2 gün sonra tekrarla yada garanti olsun kan ver bizede haber ver hayırlısı olur inşallahEki Görüntüle 3320350 benimde bu şekilde çıktı adetime 2 gün kala hamilemiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?