Prodoctor testinde silik cizgi

canım yarın veya 2 gün sonra tekrar yap gebelik olabilir çünkü yine böyle silik olursa kan testi alırsın

Hadi gözünüz aydın inşallah bebiş geliyordur ya hemen kan testi yaptırın yada bi kaç gün sonra testinizi tekrarlayın bence

Adetime 1 gün kala yaptım 2 3 gün önce yoktu ama bugün silik çıktı bir tane kızım var 2 kere de düşük yaptım gecen sene ve bu sene pitilasma çıktı gebelik dusunyrm diye coraspine baslamstm bugün de bu silik çizgiyi gördüm sizin ki gibi aynı inşallah hamileymiş yarin kan testi vericem çünkü adetin geçtiği gibi varsa ignelere baslamamız gerek demişti doktorum

Kan verdiniz mi ne cikti

Adetime 3 gün var benimde çok silik çıktı acaba hamilemiyimdir
Ben 3 Eylül de adet olmuştum 25 dünde bir döner reglim prodoctor u cok duymustum 5 gün önceden yapmaya baslamistim direk tek cizgiydi tam bir gün kala umutsuzca yaparken hafif silik gormustum iyi ki hemen kan testi verdim emin olmak için Bi kan testi verin derim

Kizlar ben eylulun 18 de regli oldum 28 gunde bir regli oluyorum suan erken gebelik testi yapsam cikarmi reglim gecmeden kan testi yaptirmak istemiyorum

A Asimelek182 acaba kan testini ne zaman yaptin ben eylulun 18 de regli oldum suan erken gebelik testi yapsam cikar mi reglim gecmeden kan testi yaptirmak istemiyorum

Maalesef adet oldum tam gününde geldi . 4 . Düşüğüm . Genetik kan testi verdim sonuç 2 aya çıkarmış bekliyeceğim . Rabbim sizinkini kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Maalesef adet oldum tam gününde geldi . 4 . Düşüğüm . Genetik kan testi verdim sonuç 2 aya çıkarmış bekliyeceğim . Rabbim sizinkini kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim benim de 8 yaşında kızım var 2 kaybım oldu 2 senedir biz de genetik ve pitilasma testi yaptirdik 2 Ay içinde açıklandı pitilasma çıktı şimdi sürece ignelerle başladık..Rabbım saglicakla gönlümüze göre nasip etsin güzel duygular yaşatsın insallah

Merhaba. Embryo transferinden 9 gun sonra idrar testi yaptim. Sizce bu pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_4914.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 175
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…