Erken gebelik testi prodoctor marka test daha önce yaptım ancak kuruma çizgisi dahi çıkmadı 3 gün geciktim aylar sonra yaptım 2 3 dk bekledim dağılmış gibiydi 2.çizgi çıkmaz diye düşünerek koydum bir kenara daha sonra aklıma düştü ve çöpe atayım derken baktığımda pembemsi 2.çizgi silik şekilde gördüm tabiki göz yanılması sandığım için emin olamadım tedavi görüyor eşim bende vitamin alıyorum sadece artık oluruna bırakmıştım tesadüf başıma geldi sizce kuruma çizgisi olabilir mi fotoğraftan biraz daha pembemsi çok iyi çekmiyor telefon
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prodoctor marka gebelik testinde 1 saat sonra çıkan pembemsi çizgi kuruma çizgisi midir kimisini yanıltmış kimisi doğru çıkmış yaşayan var mı?
- Konu Sahibi Kbra24938
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne güzel kavuşmuşsunuz miniğinize darısı bana ve bekleyen herkese ben daha önce hep negatif gördüğüm için hiç emin olamıyorum 4 yıl oldu çizginin renginden bile şüphe duyar oldum ama inşallah sizin gibi mutlu haberi alırımAynı şeyi yaşadım hamile olduğumu öğrendim,regl gecikmesinin 3.gününde bu markayla test yaptım 1 saat sonra aynı böyle çıktı.Ertesi gün test yaptım 10 dk da böyle çıktı.Ertesi gün bir daha yaptım 2 dk da bu şekilde çıktı.Bu marka da hiç kuruma çizgisi görmedim
Sizin de durdukça pembeleşme oldu mu göz yanılması değilseAynı şeyi yaşadım hamile olduğumu öğrendim,regl gecikmesinin 3.gününde bu markayla test yaptım 1 saat sonra aynı böyle çıktı.Ertesi gün test yaptım 10 dk da böyle çıktı.Ertesi gün bir daha yaptım 2 dk da bu şekilde çıktı.Bu marka da hiç kuruma çizgisi görmedim
Bende Trendyoldan 3 lü almıştım geçen ay hamile değilken yapmıştım negatifti ama bu ay hamile olduğum zaman bunu ve laboquick markasını yaptım prodoctor negatif çıkardı laboquick pozitif çıkardıErken gebelik testi prodoctor marka test daha önce yaptım ancak kuruma çizgisi dahi çıkmadı 3 gün geciktim aylar sonra yaptım 2 3 dk bekledim dağılmış gibiydi 2.çizgi çıkmaz diye düşünerek koydum bir kenara daha sonra aklıma düştü ve çöpe atayım derken baktığımda pembemsi 2.çizgi silik şekilde gördüm tabiki göz yanılması sandığım için emin olamadım tedavi görüyor eşim bende vitamin alıyorum sadece artık oluruna bırakmıştım tesadüf başıma geldi sizce kuruma çizgisi olabilir mi fotoğraftan biraz daha pembemsi çok iyi çekmiyor telefonEki Görüntüle 3519472
Ben bu testleri hiç anlayamadım ki ya yanıltmış ya doğru çıkmış o yüzden insan emin de olamıyorBende Trendyoldan 3 lü almıştım geçen ay hamile değilken yapmıştım negatifti ama bu ay hamile olduğum zaman bunu ve laboquick markasını yaptım prodoctor negatif çıkardı laboquick pozitif çıkardı
Teşekkür ederim ama henüz 5 haftalık hamileyim o kadar yeni ki,erken öğrenmenizi tavsiye etmiyorum 3 haftalıktan öğrendim 2 haftadır azap yaşıyor gibiyim.Daha bebek var mı yok mu o bile belli değil,yani şimdi ki aklım olsaydı 2,5 aylık olduğunda öğrenmek isterdimNe güzel kavuşmuşsunuz miniğinize darısı bana ve bekleyen herkese ben daha önce hep negatif gördüğüm için hiç emin olamıyorum 4 yıl oldu çizginin renginden bile şüphe duyar oldum ama inşallah sizin gibi mutlu haberi alırım
Ayrıca 2 senedir ilk defa hamile kaldım,2 senedir de bu markayı kullanıyorum hiç kuruma çizgisi çıkarmadı,trendyoldan alıyordum benNe güzel kavuşmuşsunuz miniğinize darısı bana ve bekleyen herkese ben daha önce hep negatif gördüğüm için hiç emin olamıyorum 4 yıl oldu çizginin renginden bile şüphe duyar oldum ama inşallah sizin gibi mutlu haberi alırım
Sonuç ne oldu hangisi doğru çıkardıBende Trendyoldan 3 lü almıştım geçen ay hamile değilken yapmıştım negatifti ama bu ay hamile olduğum zaman bunu ve laboquick markasını yaptım prodoctor negatif çıkardı laboquick pozitif çıkardı
Laboquick yaptığım doğru çıkardı pozitif çıkarmıştıSonuç ne oldu hangisi doğru çıkardı
Anladım satan yere göre değişiklik gösteriyor mu bilmiyorum ama bende hiç yanlış göstermediLaboquick yaptığım doğru çıkardı pozitif çıkarmıştı
Bilmiyorum olabilir Trendyoldan almıştım canımAnladım satan yere göre değişiklik gösteriyor mu bilmiyorum ama bende hiç yanlış göstermedi
Canım bende trendyoldan almıştımBilmiyorum olabilir Trendyoldan almıştım canım
Yaa çıkıyor demek ki aralarında yanlış testler en iyisi predictor bence en güvenilir yanıltma yok eczaneden alıcaksın tamam prodoctor çakmasıCanım bende trendyoldan almıştım
Evet o da zor oluyor değer yükselişleri ultrason fln derken kaygı ediyorsunuzdur ben 4 yıllık evliyim 2 sene çok hevesliydim ancak eşim ve kayınvalidem istemedi şimdi eşim üstüne düşüyor 4 yıl oldu çabalamadık şimdi de uğraşıyoruz ben çok sıkıntı yaşadım olmadığı için de ezildim şükür sıkıntım yok normal herşey ama olmuyor stres beni bitirdi malesef şimdi bi heveslendim tabi nasip rabbim ne dilerse o ama insanların tavrı etkiliyorTeşekkür ederim ama henüz 5 haftalık hamileyim o kadar yeni ki,erken öğrenmenizi tavsiye etmiyorum 3 haftalıktan öğrendim 2 haftadır azap yaşıyor gibiyim.Daha bebek var mı yok mu o bile belli değil,yani şimdi ki aklım olsaydı 2,5 aylık olduğunda öğrenmek isterdim
Çok yazı okudum mağdur olanlar olmuş o yüzden tedirginim 2.çizgi pembe tekrar yaptım negatif çıktıAyrıca 2 senedir ilk defa hamile kaldım,2 senedir de bu markayı kullanıyorum hiç kuruma çizgisi çıkarmadı,trendyoldan alıyordum ben
Benim prodoctor yaptım 2.çizgi silik ama pembeydi tekrar yaptım hiç çizgi çıkmadı anlayamadım güvenim sarsıldıLaboquick yaptığım doğru çıkardı pozitif çıkarmıştı
Yanıltıcı olabiliyor kimisinde belirsiz çizgi çıktığı halde hamile olduğunu öğrenmiş kimisi net çıktığı halde yanılmış çok tuhafBen geçen ay mensim üç gün gecikince prodoctor olanı yaptım trendyoldan almıştım net çizgi çıkmıştı sonra predictor aldım onda birşey çıkmadı ertesi güne mens oldum
2 senedir korunmamamıza rağmen çocuk olmuyordu ben umudumu kestim bir an da oldu,genelde buraya yazıyorlardı umudunuzu kesince oluyor diye ama bir tane folik asit var onu kullanan çoğu kişi o ay gebe kaldığını söylüyordu birde onu kullanın istersenizEvet o da zor oluyor değer yükselişleri ultrason fln derken kaygı ediyorsunuzdur ben 4 yıllık evliyim 2 sene çok hevesliydim ancak eşim ve kayınvalidem istemedi şimdi eşim üstüne düşüyor 4 yıl oldu çabalamadık şimdi de uğraşıyoruz ben çok sıkıntı yaşadım olmadığı için de ezildim şükür sıkıntım yok normal herşey ama olmuyor stres beni bitirdi malesef şimdi bi heveslendim tabi nasip rabbim ne dilerse o ama insanların tavrı etkiliyor