Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birini reglden 3 gun önce diğerini regl gününde yaptım hala da regl olmadım ya seninde mi aynı çıktıReglden kaç gün önce yaptınız bugün bendede silik çıktı markası aynı regla 6-7 gün var benim
Çok özür diliyorum benim testim predictor muş sizinkinden farklı markasıBirini reglden 3 gun önce diğerini regl gününde yaptım hala da regl olmadım ya seninde mi aynı çıktı
Bence senin daha belirgin test ver çıkar bence . Bende pcos var düzenli yumurtlamiyorum gec döllenme falan olduysa silik cikmistir diye tahmin ediyorum ama bilemiyorum da yaBenim regl tarihime 6-7 gün var bendede böyle çıktı 1 saat önce yaptım testi ilk 5 dk da silik çıktı
Korkuyorum şimdi kan testi vermeye yarın ilk idrarla tekrar başka markyla yapıcam cuma günü kan vericem inşallah ikimizde de vardırBence senin daha belirgin test ver çıkar bence . Bende pcos var düzenli yumurtlamiyorum gec döllenme falan olduysa silik cikmistir diye tahmin ediyorum ama bilemiyorum da ya
Regl gecikmesi yasadin mi canim ben de prodoctor test aldim iki gun gecikti ama pozitif foremedim yaaBu gebelik testi kuruma cizgisi çıkarıyor mu ya daha önce yaptığım testlerde kuruma cizgisi çıkarmamisti emin de olamadım ya
Piyasanın en güvenilir testidir o. Rengi de baya baya belli çizginin, inşallah bir yanılma yoktur kan testinde alırız güzel haberlerinizi :)Çok özür diliyorum benim testim predictor muş sizinkinden farklı markası
Onunla ilgili bir tahminim yok ama dediğim gibi bu test çok güvenilir bence de bekleyip verirseniz varsa kesin görmüş olursunuz. İnşallah vardır aminnn :))Ayy Allah razı olsun inşallah. Çok erken yaptığım için içime kuşku düştü cuma günü kan vermeyi düşünüyorum beta kaçtır sizce
Ayy Amin Allah razı olsun inşallahOnunla ilgili bir tahminim yok ama dediğim gibi bu test çok güvenilir bence de bekleyip verirseniz varsa kesin görmüş olursunuz. İnşallah vardır aminnn :))
Peki yumurtlama tarihinizi takip ettiniz mi bu ay? Belirtiniz mi oldu da erken gebelik testi yaptınız, ben de değişik şeyler hissediyorum da bu ay biraz erken yapacağım, sizin testinizden var elimde :)Ayy Amin Allah razı olsun inşallah
Göğüslerim yok ağrıyor birkaç gündür yumurtlamamda 10-13 arasıydı ovulasyon testi yapmadım ama gelen sıvıdan anladımPeki yumurtlama tarihinizi takip ettiniz mi bu ay? Belirtiniz mi oldu da erken gebelik testi yaptınız, ben de değişik şeyler hissediyorum da bu ay biraz erken yapacağım, sizin testinizden var elimde :)
Çok teşekkür ederim, göğüs ağrısı da çok yaygın bir belirti ay hadi inşallah ya mutlaka haber ver kan testi yaptırırsan canım dualarım seninleGöğüslerim yok ağrıyor birkaç gündür yumurtlamamda 10-13 arasıydı ovulasyon testi yapmadım ama gelen sıvıdan anladım
Çok teşekkür ederim, göğüs ağrısı da çok yaygın bir belirti ay hadi inşallah ya mutlaka haber ver kan testi yaptırırsan canım dualarım seninle
Aminnn aminnnCuma günğ yaptıracağım Allahın izniyle comfort testim var onuda sabah yapacağım inşallah ikimizde de vardır