• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Problem var???

yesilelma0528

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
1
0
16
Isparta
Merhaba arkadaslar buyuk sorunum var enson mayis ayinda adet olmustum sonra ekim ayina kadar hic olmadim ilacla oldum onuda ekimin on altisinda olmustum normaldi simda kasim ayindayiz 9 kasimda adet oldum kasiklarimda asiri agri var ve adetim siyah renkte geliyor bir bilgisi olan varsa bana yazsin lutfen bir yildir evliyim

Merhaba arkadaslar buyuk sorunum var enson mayis ayinda adet olmustum sonra ekim ayina kadar hic olmadim ilacla oldum onuda ekimin on altisinda olmustum normaldi simda kasim ayindayiz 9 kasimda adet oldum kasiklarimda asiri agri var ve adetim siyah renkte geliyor bir bilgisi olan varsa bana yazsin lutfen bir yildir evliyim

bence bı doktora görün...

korkutmak istemem ama kist olabilir biran önce doktora git bence çünkü anlattıkların kistin belirtileri özellikle siyah renkde gelen kan bende de şuan kist var sürekli kanama oluyo ve rengi siyah

canım düzenli adet olmadığın için ve cok gec olduğun için kanın rengı artık çok koyulaşıyor.ve bu aynı zamanda kistlerin habercısı olabılır.
oyuzden adetın bıtmeden 3.veya 4. günü bi doktora görünmeni öneririm ben pkoluyum ve cok gectıgı zaman bendede bu sekıl olmustur.telaş yapma ama aksatmada sakın

Back