Prizin ilaç kullanımı

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.378
2.524
33
Arkadaşlar merhaba. Doktorum bana sabahları çok bulantım olduğu ve kızıma yetemediğim için bana bu ilacı yazdı. İnternette detaylı bilgi bulamadım pek. Bu ilacı kullanan arkadaşlarım bir yorum yapabilir mi? Fayda/zarar gördünüz mü? Nasıl kullandınız? İşe yaradı mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Genelde prilam yazıyorlar prizim'i yeni duydum, çok etki görenler de var maalesef göremeyen de var. Bana da yazdı ama çok uyku yapıyor denmişti o yüzden kullanmadım

Genelde prilam yazıyorlar prizim'i yeni duydum, çok etki görenler de var maalesef göremeyen de var. Bana da yazdı ama çok uyku yapıyor denmişti o yüzden kullanmadım
Bende prilam kullanıyorum şuan ama sabah bulantılarım çok kötü yapıyor beni kızıma kahvaltı hazırlamakta bile güçlük çekiyorum. Doktor bunu reçete etti etken maddesi b6 vitamini görünüyor gebelikte kullanılır yazıyor ama kullananların yorumlarını merak ettin açıkçası. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…