prison break hayranlarına müjdeee.... 5. sezonla geri dönüyor....

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
prison break hayranları başlığı görünce eminim şoke oldular, tıpkı benim gibi... çünkü final yapmış bir dizinin geri dönüyor olması nasıl olabilir değilmi, üstelik şirket çökmüş, amaç yerine getirilmiş, ve michael ölmüş iken..ama oldu evet... dizi 5. sezonuyla geri dönüyor... bu defa dizi Yemen'de çekilmiş...
2017 şubat veya mart ayında yayına girecek... hatta yeni sezonun fragmanı bile yayınlandı... eminim benim gibi çok sevinen olacaktır, çünkü prison break bir hastalık gerçekten, izlemeye başladığın andan finale kadar sanki diziyi yaşıyormuşsun gibi bir hisle izliyorsun.... ve dizi final yapınca sanki boşluğa düşüyorsun, günlerce zihninden atamıyorsun.... umarım devamı da güzel olur, bekleyelim bakalım... işte fragman...

Bence beklentileri karşılamayacak , böyle olanlar hep kabak tadı veriyor ama inşallah pb vermez

fragmanlar çok çarpıcı duruyor ama bakalım artık neler olacak...

ölü adamı diriltcekler mi
en sevmediğim senaryo tipi
diziyi çok severdim ama inşallah batırmazlar

ölü adam neye göre ölü? :) ... michael'in ölüm anını göstermediler.. tamamen izleyici elektrik akımına kapılıp öldüğünü düşündü ... hepimiz öyle düşündük ama yapılan açıklamaları okuyunca gerçekten neden hemen öldüğü kanaatine vardık diyor insan..çünkü elimizdeki adam michael yani :) ne yapar eder oradan ölmeden çıkabilir yani, her durumda kendini kurtarmış, en kötü sahnelerde bile ölümden kurtulmuş biri sırf kapıyı açmak için kendini elektriğe çarptırmazdı zaten :)
güzel olacağa benziyor yeni sezon ama umarım saçmalamaz senarist...

Ben yeni izlemeye başladım bu diziyi ilk sezondayım, devam edeceğini görünce de hoşuma gitti açıkçası :)
Baya geriliyorum ama bakalım sonunu getirecek miyim.
Bir de bu sapık adam yaşıyormuymuş yahu.. Ölür diyordum...

çok imrendim sana şuan :)
t bag dan mi bahsediyorsun, o ölürmü yaa o ölse film biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…