Saç Bakım Ürünleri Priorin tablet (saç güçlendirici) kullanan var mı?

bende almayı düşünüyorum pahalı ama sonucu güzel olsunda ....ssk karşılıyormu acama ?

kızlar yaa benim saçlar çok az , zayıf hemen kırılıyor kanım normal ...acaba arı poleninimi alsam priorin mi çok kararsızım hangisi saçımı güçlendirip gürleştirir bildiğiniz bir yöntem varsa ne olur yardımm edin..

arkadaşlar 3 ay kullandım priorin.diplerinden küçük küçük saçlar çıkıyor saçlarımda kalınlaştı.ayrıca tırnaklarımıda sertleştirdi kırılmıyor.ssk hiç bir şekilde karşılamıyor biraz pahalı ama değiyo şampuanıda var ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım onunda faydasının olduğunu söylüyor

arkadaşlar 3 ay kullandım priorin.diplerinden küçük küçük saçlar çıkıyor saçlarımda kalınlaştı.ayrıca tırnaklarımıda sertleştirdi kırılmıyor.ssk hiç bir şekilde karşılamıyor biraz pahalı ama değiyo şampuanıda var ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım onunda faydasının olduğunu söylüyor

peki baska yerdekş tüyleride kalınlaştırdımı hissettiniz mi ?:ecrin_bebek:

ben tabletinii ve sampuanini kullanmistim 3 ay dr tavsiyesiyle..
sampuanini 1 senedir hala kullaniyorum
yeni saclar cıkariyor dogruu a.s
alnımda aciklik vardi, yeni minik minikk bir suruu sac cikardi, saclarim gurlestii.

ben 2 aydır kullanıyorum ki saçım için yapmadığım şey kalmamıştır şimdiden bebek saçı denilen saçlarım uzadı ve saçlarım grlşti kıllanma olmadı herkese aynı etkiyi yapmıyo olabilir bir de deneyenlerin bazılarında etkisini gstermeyebliyormuş bizzat doktorum soyledi

Herkese merhaba. Benim de yillardir saclarim dökülüyor su an cok seyrek. Ben de cok kararsizim bu konuda priorin, inneov var burada (Avusturya), bir de vichy aminecil ya da minocidil düsünüyorum ama hepsinin de yan etkileri varmis. Özellikle tüylenme olmasi kötü olur. Öte yandan insan caresi varsa saclarini kurtarmak da istiyor.

Arkadaslar yabanci forumlarda da oldukca yüksek oranda memnun olanlarin yorumlarini okuyunca dayanamayip siparis ettim. Kullanmaya baslayinca sonuclari paylasirim.

Sacim cok dokuluyor bir cok urun denedim acaba priorin iyimi ne kadar surede etki eder

Ben yaklasik bir aydir kullaniyorum. Dökülme azaldi gibi ama daha kesin bir sey söyleyemiyorum. Kutuda da iki aylik kullanimdan sonra faydasi görülmeye baslar diyor. Devam edecegim sonuclari paylasirim.

ben de 3 aylık priorin kapsül aldım günde 2 kapsül olmak üzere 3 ay kullandım..saçlarım için iyi ya da kötü birşey diyemem şimdilik şampuanını da kullanmadım (ince telli, dümdüz saçlarım ve dış uyaranlara karşı dirençli) ama tırnaklarımı çok güçlendirdi..
belki saç için olan etkisini 2. kürden sonra görürüm..şimdi 120 kapsül daha sipariş ettim, bu defa şampuanını da kullanıcam..şayet benim saçımda bir değişim olursa o ürün iyidir..çünkü gerçekten dış etkenlere inat yapıyor, tabii ki genetik bir olay ama kullanmadığım saç yağı, vitamin, maske vs. kalmadı..hiçbirine de tepki vermiyor saçlarım..aslında çoğu insan saçlarımın çok parlak olduğunu söylüyor, resimlerde de aynı şekilde çıkıyor..ama ben daha gür ve daha sağlıklı olmasını istiyorum çünkü belirli bir boya geldiktan sonra uzamıyor ve uçları kırılıyor..ama dediğim gibi ne yaptıysam olmadı, eminim benimle aynı sorunu yaşayan çoktur..bakalım küre devam edicem bi süre daha, kür sonunda etkisi olursa tekrar yazarım.. en azından upuzun ve sert tırnaklarım var artık :34:

Son düzenleme:
Ben 120 lik bir kutu bitirdim simdi 2. kutudayim. Günde 3 tane aliyorum, avuc avuc dökülüyordu sacim, benim de cok ince ve kirilgan bir sac yapim var. Dökülmeyi durdurdu bir sürü ufak ufak sac görüyorum basimda ama hala seyrek görünüm devam ediyor. Sac tellerim asiri ince tabii belki zamanla daha cok fark görülür. Ama kalan saclarimi korumasina bile raziyim. Sonuclari paylasirim yine.

priorinmi medobiotınmi onerırsınız arkadaslar kararsız kaldımm:(

Annem tesadüfen girdiği bir eczanede tanıtımına denk gelmiş. 6 aylık kür olarak almış. Annem kardeşim ve ben 3 e böldük 2 ay kullandık. Kesinlikle 3 ümüzde de işe yaradı. O dönem saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Dökülmesi durdu. bir iki tel geliyordu elime. Bende erkeklerdeki yanlarda açılma var malesef. Kendimi bildim bileli o yanlar uzamaz. Tüy gibidir. Onlar gürleşmeye başlamıştı. Ama 2 ayda tam sonuç olmaz tabi.

O dökülmeyi durdurdu ama kalınlaşmadı diyen arkadaşlar bir kaç ayda ne bekliyorlar bilmiyorum. Saç cansızdır. Canlı olan köküdür. Önceden çıkan saçların kalınlaşmasını beklemek bence mantıksız. Yeni çıkan saçları değerlendirmek gerekir. Bunun içinde en az bir 7-8 ay kullanıp uzamasını görmeli ki kalın mı çıkıyor ince mi anlaşılsın.

Ayrıca kimse bahsetmemiş ama ilk etkisini cildimde gördüm ben. Cildimi hiç o kadar parlak canlı ve pürüzsüz görmedim. Bu ara yine saçlarım avuç avuç dökülüyor. Tekrar alıcam. Son fiyatı nedir alan var mı

Back
X