Princess of Rain'de anne olucak!

canım tebrikler çok sevindim adına. Allah isteyen herkese nasip etsin. bekleyenlerden dualarını esirgeme.

Allah razi olsun canlarim hepinizden tek tek isim yazmadan cevap yaziyorum fazlada nette kalamiyorum cok uykum geliyor surekli uymak istiyorum sanki

rabbim isteyen herkese versin dualarim bebek yolu bekleyenler icin rabbim hepimizin dualarini kabul etsin Amin.

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hemşerim çok ama çok sevindim. Öyle mutlu oldumki anlatamam. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Darısıda sempatiğimize olsun inşallah.

cnm benm rabbim tamamına erdirsin.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.rabbim sizi korusun.ve kımseyı bu guzel histen mahrum etmesın...allaha emanetsınız..

çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın
rabbim anne ol de anne olayım yazıyordu çok hoşuma gitmişti inşallah olur die içimden geçirmiştim darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma

tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah..darısı isteyen tüm kk hatunlarının başına:Saruboceq:

sositososito
Şeniz prensesim benim,tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
çok çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inş.

darısı isteyen herkesin başına.

kizlar Allahim beni cok mutlu ediyorsunuz ya cok tesekkur ederim arkdaslarimin boyle mutlu bir haberimi paylasmasi o kadar cok hosuma gitiki okadar duygulandimki agliyorum suanda sagolun hepinizden Allah razi olsun rabbim olmayanlarada nasip eylesin ve olanlarinda evlatlarini korusun kollasin cumlemizinkini yarabbim.

meldam evet canim hep oyle dua ettim rabbimde nasip etti duan icin sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…