Gebeliğe Hazırlık Primolut ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.794
598
Kızlar meraba düşükten sonra 4.ayım bitmek üzere ama adet kanamalarım durmadıgı ıcın dr gıttım ve sag yumurtalıkta 5cm kıst var dedı ve 2kutu prımolut n verdı gunde 3kere kullan dedı bıtınce adet olcaksın 3.gun gel bakalım kıst ne durumda dedı ama bana korun falan demedı bende korunmadım hap 3gun sonra bıtecek ama ara ara kanalar oluyo bende az oncede bıraz parcalı bı kanama gelmıs kıpkırmızı renkte dr aradım hapı kullan bıtınce gel dedı. Bu hapı kullanırken hamıle oldugunuzu ogrenınce hapı kesın dıyo prospektusunde acaba gebelik ihtimali varmıdır? Boyle bısey yasayan oldumu cevaplarınızı beklıyorum

Primolutu ben adet geciktirici olarak kullandım ama kist için kullanıldığını da duydum. O hapı kullanırken hamile kalıp kalmaman hakkında bir fikrim yok. Ama kalacağını sanmıyorum.

Adetin 5.gunu baslayip 15.gun birakmisti arkadasim o ay hamileydi. Ama doktor o sekilde kullanmasini soylemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…