Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet duzensizligim den dolayı hamile kalamiyorum doktor bana bu ilacı Verdi düzene girsin diye burda okudum bir çok arkadaş kullanmış düzene girince hamile kalmış onu merak ettim sadece
Adet duzensizligim den dolayı hamile kalamiyorum doktor bana bu ilacı Verdi düzene girsin diye burda okudum bir çok arkadaş kullanmış düzene girince hamile kalmış onu merak ettim sadece
benimde son zamanlarda döngüm çok kısaldı 21 den 19 a sonra 15 sonra 13 e düşünce kısalınca düzene girmesi için primolut verdi içtikten sonra döngüm 21 oldu içerken adet oldum geciktiriciyi o ayrı mesele ve çok aşırı ağrılı geçiriyorum . hem de gebelik istediğimi belirttim pkos ta olunca . adet geciktiricinin gebeliği önlemediği için verdi doktor hanım ek olarak folik asit multivitaminler felan
Merhaba canım, primolut n adet geciktirici ve adet olmayanlarda adetin gelmesi ve düzenlemek içinde kullanılıyor. Ancak hamileliği engelleme veya kolaylaştırma gibi bir etkisi yok. Hamile kalanlar muhtemelen ilaç sayesinde yumurtalıkların düzene girmesi sebebiyle hamile kalmıştır ilaç ile değil