Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullanma amacımız tatile gideceğiz ve 15 yaşındaki kardeşimin regl tarihi tatil gününe denk geliyor, tutturdu ilaç diye, ne yapacağımı bilmiyorum çok heyecanlıydı yüzmek içinPrimolut ilacının bir sürü kullanım alanı var.
Siz hangisi için soruyorsunuz?
Eğer regl geciktirmek için ise regl olduktan sonra kullansanız bir işe yaramaz, en az 2 3 gün öncesinden almaya başlamanız gerekiyordu.
Diğer problemler için nasıl kullanılır bilmiyorum, doktorunuza danışmalısınız.
Regl başladıysa kullanılmaz, kullansa da boşuna hormon almış olur bir işe yaramaz. Geçmiş olsun.kullanma amacımız tatile gideceğiz ve 15 yaşındaki kardeşimin regl tarihi tatil gününe denk geliyor, tutturdu ilaç diye, ne yapacağımı bilmiyorum çok heyecanlıydı yüzmek için![]()
Kullanabilir diye biliyorum ama sonraki regli agir olurkullanma amacımız tatile gideceğiz ve 15 yaşındaki kardeşimin regl tarihi tatil gününe denk geliyor, tutturdu ilaç diye, ne yapacağımı bilmiyorum çok heyecanlıydı yüzmek için![]()
Doktor reçeteyle veriyor bildiğim kadarıyla . Bir keresinde almıştım ama kullanmadım tereddütte kaldım. Yaşı biraz daha büyük olsa tampon yada menscup kullansın diyecegim ama daha çok küçük henüz. Bence en iyisi doktora sorun.kullanma amacımız tatile gideceğiz ve 15 yaşındaki kardeşimin regl tarihi tatil gününe denk geliyor, tutturdu ilaç diye, ne yapacağımı bilmiyorum çok heyecanlıydı yüzmek için![]()
Cahil misiniz siz ya. Sırf yüzebilsin diye ilaç mı alınırkullanma amacımız tatile gideceğiz ve 15 yaşındaki kardeşimin regl tarihi tatil gününe denk geliyor, tutturdu ilaç diye, ne yapacağımı bilmiyorum çok heyecanlıydı yüzmek için![]()