Primolut n kullananlar

Doğrudan alakası yok tatlım, rahim duvarı bu defa biraz daha sağlam yenilemiş kendini.
Aynen baya baya sağlam yeniledi
Sok oldum resmen, annem de kullandı benimle birlikte ilacı
O da benden 1 gün geç regl oldu
Az önce onun da başına gelmiş benim yaşadığım şey
Demekki normal :) biz onu zorladık o da bizı sasirtii
Hamile falan olsam düşük yaptım diycem o dereceydi

Bir kaç defa ben de yaşadım, ilk 17 yaşındaydım çığlık atmıştım banyoda Annem anlatmıştı böyle böyle olabilir diye ama ne korkmuştum be

Bir kaç defa ben de yaşadım, ilk 17 yaşındaydım çığlık atmıştım banyoda Annem anlatmıştı böyle böyle olabilir diye ama ne korkmuştum be
Benim de çığlık atmaya ramak kaldı
Gözlerimi hiç o kadar buyuttugumu hatirlamiyorum
Bu ne lan dedim neyseki normalmis.. olmayan çocuğum düşmedi
Anneme diyorum yoksa tüm rahmim mi düştü

Bu arada eğer adet düzensizliğiniz yoksa ve doktor tarafından önerilmediyse keyfi olarak senede iki defadan fazla kullanmayın bu ilacı...

Sizin kaç gün kadar sürmüştü kusura bakmayın soruyorum ama hafta sonu tatile gidicem tahmini ne kadar sürer die dşümüorum
Canım ben hapı bıraktıktan sonra 3 gün sonra geldi
İlk başta normal adet kanaması yoğunluğunda geldi
Hatta rahminden büyükçe bi parça bile gelebilir korkma:)
2. Gün kesildi.. gece koyuyodum sadece bir iki damla geliyodu
Yani sadece 1 gün sürdü diyebilirim
Diğer günler çok az damla halinde geldi 2 3 gun
Günlük Ped koysan bile olur

Ayyy bi olabilseydim çok stres yaptım kaç gündür şimdi de ha oldum ha olucam stresi sardı inşallah tatilime denk gelmez çok teşekkür ediyorum bilgiler için

Ayyy bi olabilseydim çok stres yaptım kaç gündür şimdi de ha oldum ha olucam stresi sardı inşallah tatilime denk gelmez çok teşekkür ediyorum bilgiler için
Rica ederm canım
1 günün gider en fazla
Diğer zamanlar denize girebilcek derecede geldi benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…