- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
Peki bi şey sorucam
Ya ben hiç karşılaşmadım, bi parça geldi büyük ama, kan pihtisi değil. Endiselendm bende. İlk defa görüyorum. Buyuktu
Evet aynen öyle :) ilaçtan dolayi mi acaba diye dusundummBöyle sanki et parçası gibi değil mi :) Bu da olabiliyor tatlım bunda da korkacak bir şey yok.
Evet aynen öyle :) ilaçtan dolayi mi acaba diye dusundumm
Çünkü ben ilacı 13 güne yakın kullandım
Aynen baya baya sağlam yenilediDoğrudan alakası yok tatlım, rahim duvarı bu defa biraz daha sağlam yenilemiş kendini.
Aynen baya baya sağlam yeniledi
Sok oldum resmen, annem de kullandı benimle birlikte ilacı
O da benden 1 gün geç regl oldu
Az önce onun da başına gelmiş benim yaşadığım şey
Demekki normal :) biz onu zorladık o da bizı sasirtii
Hamile falan olsam düşük yaptım diycem o dereceydi
Benim de çığlık atmaya ramak kaldıBir kaç defa ben de yaşadım, ilk 17 yaşındaydım çığlık atmıştım banyodaAnnem anlatmıştı böyle böyle olabilir diye ama ne korkmuştum be
Benim de çığlık atmaya ramak kaldı
Gözlerimi hiç o kadar buyuttugumu hatirlamiyorum
Bu ne lan dedimneyseki normalmis.. olmayan çocuğum düşmedi
Anneme diyorum yoksa tüm rahmim mi düştü
Haklısın canımBu arada eğer adet düzensizliğiniz yoksa ve doktor tarafından önerilmediyse keyfi olarak senede iki defadan fazla kullanmayın bu ilacı...
Haklısın canım
Ben de sırf tatilim zehir olmasın diye kullandim:) ama rahmim zehirlendi
Haklısın canım çok teşekkür edermHay deli kız be
Neyse mesajı okuyan arkadaşlar da dikkat ederlerse iyi olur. Hormonlara direkt etki eden ilaçlar eğer bir sorun yoksa uzun vadeli kullanılmamalı.
canım ne kadar erken kullanmaya baslarsan o kadar gec adet oluyorsun.Kızlar dr adeti düzenlemek için primolut n verdi ilaç bittikten sonra en geç kaç gün içinde adet oldunuz ?
Yarın gelir tatlimBuGün ilacım biteli 2. Gün beklemedeyim bakalım ne zaman gelicek kırmızılar
Bugün 3. Gün beklemedeyim hala inşallah bugün gelirYarın gelir tatlim
Hatta ilk başta yogun gelicek ama sonra kesilicekBugün 3. Gün beklemedeyim hala inşallah bugün gelir
Sizin kaç gün kadar sürmüştü kusura bakmayın soruyorum ama hafta sonu tatile gidicem tahmini ne kadar sürer die dşümüorumHatta ilk başta yogun gelicek ama sonra kesilicek
:)
Canım ben hapı bıraktıktan sonra 3 gün sonra geldiSizin kaç gün kadar sürmüştü kusura bakmayın soruyorum ama hafta sonu tatile gidicem tahmini ne kadar sürer die dşümüorum
Ayyy bi olabilseydimCanım ben hapı bıraktıktan sonra 3 gün sonra geldi
İlk başta normal adet kanaması yoğunluğunda geldi
Hatta rahminden büyükçe bi parça bile gelebilir korkma:)
2. Gün kesildi.. gece koyuyodum sadece bir iki damla geliyodu
Yani sadece 1 gün sürdü diyebilirim
Diğer günler çok az damla halinde geldi 2 3 gun
Günlük Ped koysan bile olur
Rica ederm canımAyyy bi olabilseydimçok stres yaptım kaç gündür şimdi de ha oldum ha olucam stresi sardı inşallah tatilime denk gelmez çok teşekkür ediyorum bilgiler için