primolut N kullananlar ve hamilelik için tedaviye baslayanlar??

nihaLite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
637
4
46
Kayseri
arkadaslar 2 aydır adet olmuyorum ve polıkıstıkover sendromu var bende doktor primolut n adlı hap verdı bunu 10 gun kullan bıraktıktan sonra adet olacaksın sonra adetın 2. günü gel hormon testı yapıp tedavıye baslayalım dedi sizce bu tedavi yöntemi doğrumu? ben primolut n hakkında olumsuz yorumlar okudum sız kullandınızmı hiç ve bir faydasını gordunuzmu?

arkadaslar 2 aydır adet olmuyorum ve polıkıstıkover sendromu var bende doktor primolut n adlı hap verdı bunu 10 gun kullan bıraktıktan sonra adet olacaksın sonra adetın 2. günü gel hormon testı yapıp tedavıye baslayalım dedi sizce bu tedavi yöntemi doğrumu? ben primolut n hakkında olumsuz yorumlar okudum sız kullandınızmı hiç ve bir faydasını gordunuzmu?

ben yıllar önce kullanmıştım ama o zaman bekardım..Adet olmam için vermişti doktor..Sonrasında devam etmedim..Tedavini bu ilaçla devam ettirmeyecektir ki zaten..

bendede polikistikover var.düzensizlik için doktorum primolut verdi 10 gün kullan bitiminde adet olucaksın 2-3. günü gel tahlil yapıcaz dedi..fakat ben ilacı kullandım bitti adet olmadım bu gün 5.gün :( böyle olanlar nolur yazın.

Yumurta tembelligim vardi benimde banada bu ilactan verdi adetim gectigi icin .. henuz bitmedi daha ama gec adet olanlar varmis biraktiktan sonra eger 10 .gun gecerse hamilelik suphesi olabiliyormus ..

Back