Primolut aliyorum yumurtlama mümkün mü?

fkaya1994

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
1
0
30
4 gündür Primolut N 5 kullaniyorum adetim gectigi icin.
Biraz önce ovulasyon testi yaptim ve pozitif cikti. Bu mümkün müdür ? Bu haplar yumurtlamayi engellemiyor mu ? Normalde adet görmedigim aylarda bu hapi aliyorum 6 gün boyunca, ardindan 2-3 gün sonra adet görüyorum. Pozitif bir ovulasyon testi hic beklememistim....
eger bu mümkünse son 2 günde haplari alayim mi yada direk simdi almayi keseyim mi? Umarim yardim edebilecek olan birileri vardir

Merhaba yanlış yönlendirmek istemem ancak primolut n ilacının hamileliği engellemek veya kolaylaştırmak gibi bir özelliği yok. Yani ilacı kullanırkende hamile kalabilirsiniz diye biliyorum

Bu ilaç adet geciktirici yumurtlama ile bir ilgisi yok ki ?
4 gündür Primolut N 5 kullaniyorum adetim gectigi icin.
Biraz önce ovulasyon testi yaptim ve pozitif cikti. Bu mümkün müdür ? Bu haplar yumurtlamayi engellemiyor mu ? Normalde adet görmedigim aylarda bu hapi aliyorum 6 gün boyunca, ardindan 2-3 gün sonra adet görüyorum. Pozitif bir ovulasyon testi hic beklememistim....
eger bu mümkünse son 2 günde haplari alayim mi yada direk simdi almayi keseyim mi? Umarim yardim edebilecek olan birileri vardir
Bir arkadaşıma doktoru adeti düzelsin diye primolut vermişti adet olana kadar iç 10 gün sonra bırak demiş o ay hamile kaldı lakin yumurtlama üzerinde etkisi yok siz geç yumurtlamış olabilirsiniz yada gebelik durumu olabilir

X