• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prımolut. Adet geciktirme

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
318
İstanbul
Arkadaşlar selaam,
İlacın adını yanlış hatırlamıyorsam Primolut'du, bir kaç sene önce kullanmıştım bir tatilde adetimi geciktirmek için. Ben normalde çok düzenli olurum o yüzden tarihini bilip ona göre içmiştim sorun yaşamadan. Ancak son 2 aydır 3 haftada bir oluyorum bir düzensizlik oldu. Önümüzdeki haftasonu yine 3.hafta olacak belki bu sefer de şaşar diyorum ve şehir dışında olacağım, hastalanmamam gereken bir durum var, o yüzden içeceğim öncesinde tedbir olarak. Size sorum, ilk içmediğim gün hemen olur muyum ? Yani bu ilacı kullananlar bana biraz yardımcı olursa sevinirim :)

Arkadaşlar selaam,
ılacın adını yanlış hatırlamıyorsam Primolut'du, bir kaç sene önce kullanmıştım bir tatilde adetimi geciktirmek için. Ben normalde çok düzenli olurum o yüzden tarihini bilip ona göre içmiştim sorun yaşamadan. Ancak son 2 aydır 3 haftada bir oluyorum bir düzensizlik oldu. Önümüzdeki haftasonu yine 3.hafta olacak belki bu sefer de şaşar diyorum ve şehir dışında olacağım, hastalanmamam gereken bir durum var, o yüzden içeceğim öncesinde tedbir olarak. Size sorum, ilk içmediğim gün hemen olur muyum ? Yani bu ilacı kullananlar bana biraz yardımcı olursa sevinirim :)

valla ilk içmediğin gün adet göreceksin diye bişey yok ama göredebilirsin, çok şişkinlik yapan kasıklarda aşırı dolgunluk hissi yaratan bi ilaç,
o ay adet görmek istemiyosan en güzel yöntem ara vermeden 2 paket doğum kontrol hapı kullanma medotu, tabii ilk doğum kontrol hapını adetinin ilk günü alman gerekiyor, o sırada adet görüyosun tabii normal ama 2. ay adet görmüyosun, ara vermeden 2 paket kullandığın zaman,
üstelik dr lerde sene de bunu en fazla 2 defa yapmanın zararı olmayacağını söylüyorlar

Son düzenleme:
mrb ben yanlış olsada biraz sık sık kullanıyorum bu ilacı ilacı bıraktıkdan sonra hemen olmazsın 2 3 gün içinde olursun enazından benim hep öyle oluyor boshayallersmile

bende bayramda 5 günlük bir yere tatile gideceğim, regl olmamam gerekiyor, bu ilaç ne kadar iyi daha önce hiç kullanmadım kötü birşey olur mu kızlaar :(

Arkadaşlar selaam,
İlacın adını yanlış hatırlamıyorsam Primolut'du, bir kaç sene önce kullanmıştım bir tatilde adetimi geciktirmek için. Ben normalde çok düzenli olurum o yüzden tarihini bilip ona göre içmiştim sorun yaşamadan. Ancak son 2 aydır 3 haftada bir oluyorum bir düzensizlik oldu. Önümüzdeki haftasonu yine 3.hafta olacak belki bu sefer de şaşar diyorum ve şehir dışında olacağım, hastalanmamam gereken bir durum var, o yüzden içeceğim öncesinde tedbir olarak. Size sorum, ilk içmediğim gün hemen olur muyum ? Yani bu ilacı kullananlar bana biraz yardımcı olursa sevinirim :)

Ben yıllar önce kullanıyordum o ilacı bana yan etki yapmamıştı sadece biraz şişkinlik ve ağrım oluyordu yani adet olucakmışsında olamıyormuşsun gibi. Adet tarihim hep belli olduğundan 2-3 gün öncesinden içmeye başlıyordum bıraktıktan sonra da bazen ertesi gün bazende 2 gün sonra oluyordum. Yazın en çok tercih ettiğim ilaçtı senede 2-3 defa kullanmışlığım oluyordu bir sakıncasını hiç görmedim.

Back