• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRIMER AMONORE

Asel Erva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
213
125
103
33
Bu hastalıgin belirtileri nelerdir hanımlar kac gündür yazıyorum. Beni gorenler benden sıkılmıştır belki :( hastalıgımı anlamaya calısıyorum hiper hipo muyum erken menopoz mu yoksa prımer amonore Mı???? Her doktor baska bısey dıyo.... Primer amonore olan var mı aramizda ve neler yasadıniz yazar mısınız belirtileri ve tedavisi neler? Lütfen Kayıtsız kalmayın cok ihtiyacım var bilgilerinize, tecrübelerinize umut dolu hikayelerinize.... Burdan bazı seyler ogrendım mesela hipo hipo değilim. Peki ben neyim? dogustan yumurtalıgım yok denecek kadar kucuk yumurta uretmıyo fsh 158 hapsız. Hıc adet olmadım cocugum hic olmaz mıs 14 yasimdan beri bu hastalıgı cekıyorum 28 yasındayım ve evliyim...

Ben dun konunuzu görüp merak ettim biraz araştırdım fakat ne Türkce ne ingilizce yeterli kaynak bulamadım. Tek bulduğum yararlı bilgi şu
Hipo hipoda hormon azlığı olduğu için artırmak daha kolaymış fakat hiper hipoda hormon fazlalığı olduğu için hormon terapileri daha zor ve karmaşık oluyormuş.
Yani doğurganlık ve tedaviye dair hicbirsey bulamadım maalesef

Ben dun konunuzu görüp merak ettim biraz araştırdım fakat ne Türkce ne ingilizce yeterli kaynak bulamadım. Tek bulduğum yararlı bilgi şu
Hipo hipoda hormon azlığı olduğu için artırmak daha kolaymış fakat hiper hipoda hormon fazlalığı olduğu için hormon terapileri daha zor ve karmaşık oluyormuş.
Yani doğurganlık ve tedaviye dair hicbirsey bulamadım maalesef
Ben de aynısı yaptım canim hastalıgım bilinmıyo malesef kaynak bile yok

Hastaliklari ayristiran küçük detaylar illa ki vardır. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama arastirma hastanesine gidin tam tanı konulsun tedaviye ona göre başlayın. Ankara veya istanbul da çok iyi doktorlar var çapa yada gata olabilir. Bu kadar senedir nasıl tanı koyulamadi. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Ben burdayım ama diyecek bişeyım yok ki arkadaşlar ne diyebilirim ki tedavi yok malesef keske olan biri yazsa

Diğer konuda söylediğim gibi. Hipo hipolara uygulanan bi iğne var menogon. Doktorum onu denicem yumurtan varsa büyür dedi. Olmazsa prp yönteminde kendi kanımızı yumurtalıklara enjekte ederek yumurta hücresi geliştiriliyormus onun için randevu alalım belki sonuç verir dedi doktor

Diğer konuda söylediğim gibi. Hipo hipolara uygulanan bi iğne var menogon. Doktorum onu denicem yumurtan varsa büyür dedi. Olmazsa prp yönteminde kendi kanımızı yumurtalıklara enjekte ederek yumurta hücresi geliştiriliyormus onun için randevu alalım belki sonuç verir dedi doktor
Bana o yontemi demedi doktor kesın ise yaramaz diye heralde

Bana da çok umutlu konuşmadı ama mücadele edelim olmazsa da elimizden geleni yaptik deriz dedi. Eşim inanıyor ben ugrasmak istemiyorum ama o çok ısrar ediyor
Ne zaman yaptıracaksin ve nereye yaptıracaksin acaba surecte haberdar eder misiniz

Ne zaman yaptıracaksin ve nereye yaptıracaksin acaba surecte haberdar eder misiniz
Çalışıyorum o yüzden yazın gideriz diye düşündük bülent tıraş diye bi doktor var istanbul acibademde. Doktorum randevu almaya çalışacak . Tabi ki haberdar ederim

(
Ancak bu dedı dümdüz ya ama ucları bile belli deyıl sizde ılac kullanmadan dort yıl once dümdüz muydu
Evet kesinlikle dümdüzdü. Östrojen hormonu göğüsleri uyarır benim ilk ilacımdan itibaren ağrımaya başladı yavaş yavaş 4 yılda ancak gelişti. Hâlâ ağrıyor durmadı yani.

Back