Bebek Beslenmesi prima'ya sinir oldum!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar benimde bezim az kaldi aktif bebek kullaniyorum simdi bitince almasam mi diye dusunuyorum yazdiklarinizi okuyunca, arkadaslar gercekten fark oldugunu dusunuyosaniz sikayet edin mail yoluyla yada telefon edin primaya

cnm bende her fırsatta huggiesi savunanlardandım ama 2 seferdir aldığımız bezlerde bi anormallik var,içi pamuk pamuk oluyo iplik gibi dağılıyo bebek çiş,kaka yaptıgı zaman resmen poposunun içine kadar giriyo nasıl tüyleniyo anlatamam,bende primaya geçiyim diyodum ama sen böyle yazınca ne yapacağımı bilemedim şimdi,bide sızdırmaya başladı yani 2 seferdir aldıklarımda bi anormallik var,abimlerde kullanıyo indrimden aldıklarında onlarında aynı şey oluyomuş öyle çıkıyomuş ama normal fiyatından aldıkalrımz gayet güzel diyolar,bizde indirimden almıştık,acaba bezler hatalı oldgu içinmi indirime girdi

hmm,olabilir mi acaba dediğin gibi?Yani hatalı bezler satılsın diye iindirime mi girdi acaba?Ya da onların ambalajı mı farklı ki?Bir iki paket daha alıp kıyaslamak gerek ,jer pakette aynı sorun varsa,firma bezleri değiştirmişytir,benim bezler daha bitmedi,bitince ben de denicem,memnun kalmazsam ne yaparım bilmiyorum,diğer markalarınkini de gördüm,bana kağıt gibi geldi ya da naylonumsu geldi,bilmiyorum napsam...

burada her fırsatta prima yı savunurdum. gerçekten ilk başta premium care, sonra aktif bebe kullandım ve hiç sorun olmamıştı. hatta arada uyu-oyna ve kuru-hesaplı yı da denemiştim. onların tek eksiği bel bantlarının esnek değil kazık gibi olmasıydı.

diğer bezlerdeki kısa bir bölümü kaplayan yeşil tabaka, aktif bebede bezin içinin tamamını kaplıyordu. bez ıslaklıktan ağırlaşsa bile peçete bastırdığımda kesinlikle peçete ıslanmazdı. defalarca denedim. gece boyu kalan bezi sabah denediğimde bile. diğer markaların ( molfix, canbebe, jenny-willy, uyu-oyna) hepsinde bastırdığım peçete ıslanırdı.

başınızı ağrıtmayayım,

son aldığım aktif bebe (içinde 44 adet var yine 19,50 tl) tam bir fiyasko... zaten dış kaplaması diğer markalar gibi olmuş. kağıt gibi yani. içindeki yeşil tabaka da kısacık. yarıda kesmişler... yine de primadır dedim, denedim. iki saat kaldı sadece. bezi değiştireceğim zaman rutin peçete testime tabi tuttum. peçete olduğu gibi ıslandı. güvendiğim tek bezdi.. şimdi ne alırız bilmiyorum. bezin paketi de değişmişti yenilenmişti. içini daha iyi yapacaklarına kaliteyi düşürmüşler.

huggies i denemeyi düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? yoksa ya bir kaç yer gezip eski paketten varsa stok yapacağım, ya da molfix alacağım. zira şuan molfix ten hiç bir farkı yok. hatta molfixin yan bariyerler çook daha genişti kaka taşırmıyordu:19::19::19:

Prima(pampers) henüz bundan daha iyi bir marka üretilmedi.
kullandiginiz aktif bebe zaten adindan belli oldugu üzere kosan oynayan fazla hareketli bebekler icin üretildi
yani gün icersinde kullanmaniz icin ve digerelrine göre ince ve daha rahat cünkü bebegin hareketlerini kisitlamamak icin
gece kullanmayin cünkü hemen sizdirir

huggies molfix yani bunlari adini bile bahsetmek cok sacma
Prima bilinen en iyi marka ve Türkiyede fiyatlari buraya göre cok uygun
cok sanslinizi
Turkiyeye ziyarete geldigimde ucuz diye hem denemek hem paradan tasarruf diye dediginiz markalardan denedim
mahvolduk hen daha fazla param gitti cünkü sürekli degistirmem gerekti
ama Pampers kaka yapmadigi sürece cok uzun süre dayanan en iyi bebek bezi

burada her fırsatta prima yı savunurdum. gerçekten ilk başta premium care, sonra aktif bebe kullandım ve hiç sorun olmamıştı. hatta arada uyu-oyna ve kuru-hesaplı yı da denemiştim. onların tek eksiği bel bantlarının esnek değil kazık gibi olmasıydı.

diğer bezlerdeki kısa bir bölümü kaplayan yeşil tabaka, aktif bebede bezin içinin tamamını kaplıyordu. bez ıslaklıktan ağırlaşsa bile peçete bastırdığımda kesinlikle peçete ıslanmazdı. defalarca denedim. gece boyu kalan bezi sabah denediğimde bile. diğer markaların ( molfix, canbebe, jenny-willy, uyu-oyna) hepsinde bastırdığım peçete ıslanırdı.

başınızı ağrıtmayayım,

son aldığım aktif bebe (içinde 44 adet var yine 19,50 tl) tam bir fiyasko... zaten dış kaplaması diğer markalar gibi olmuş. kağıt gibi yani. içindeki yeşil tabaka da kısacık. yarıda kesmişler... yine de primadır dedim, denedim. iki saat kaldı sadece. bezi değiştireceğim zaman rutin peçete testime tabi tuttum. peçete olduğu gibi ıslandı. güvendiğim tek bezdi.. şimdi ne alırız bilmiyorum. bezin paketi de değişmişti yenilenmişti. içini daha iyi yapacaklarına kaliteyi düşürmüşler.

huggies i denemeyi düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? yoksa ya bir kaç yer gezip eski paketten varsa stok yapacağım, ya da molfix alacağım. zira şuan molfix ten hiç bir farkı yok. hatta molfixin yan bariyerler çook daha genişti kaka taşırmıyordu:19::19::19:

cnm ben kızımd prıma aldım kullanamadan ıtıremeden kenarı kaldı çok uzun surede hıggıes kullandım cokta memnun kaldım

başınızı ağrıtmayayım,

canım huggies in organık pamuklusu harıka...ben prımayı bıraktım cok kısa surede doluyor ve bacak arasında resmen sarkıyor bırıkenler..huggiesın açık yesıl renkte ambalajlı olan bezı cok ıyı

canım huggies in organık pamuklusu harıka...ben prımayı bıraktım cok kısa surede doluyor ve bacak arasında resmen sarkıyor bırıkenler..huggiesın açık yesıl renkte ambalajlı olan bezı cok ıyı

canım tavsiye ettiğin için çok teşekkür ederim. eşime almasını söyledim ama açık yeşil dememiştim. eski paketlerden almış. içinde 40 tane var, 14 tl. ve peçete kuruluk testimi geçti:)):21:

yani çişli beze peçeteyle reklamdaki gibi bastırdım ve peçete ıslanmadı.

yalnız yan bantları esnek değil ve biraz sert kağıt gibi. açık yeşiller de öyle mi? bel bandı esnek o güzel. eğer açık renk pakette de aynıysa hiç boşuna 25 tl vermeyeyim zira bu bezi sevdim.

benim için önemli olan kuru kalmasıydı. çünkü kakası sıvıysa hangi bez olsa yandan sızdırıyor. en azından huggies belinden çıkarmaz.

arkadaş cevap vermeyince huggies organik pamukluyu da denedim. evet dış yüzeyi ucuz huggies e göre biraz daha yumuşak ama emicilik aynı mükemmellikte. ayrıca aktif bebede kabusum olan sıvı kaka sızması derdi bitti. bence en güzeli de bu. yan bant aralığı ve popo genişliği o kadar enli ki oğlum ishalken bile taşma olmadı. peçete testini de geçti. bel bandı zaten harika. bence tek olumsuz özellik yan bantların biraz kağıtımsı olması. organik olan daha yumuşak ama aktif bebe kadar değil.

yaniii

teşekkürler huggies, bundan sonra senden vazgeçmem:))

Back