Bebek Beslenmesi prima'ya sinir oldum!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

turkmengelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.046
34
0
Sivas
burada her fırsatta prima yı savunurdum. gerçekten ilk başta premium care, sonra aktif bebe kullandım ve hiç sorun olmamıştı. hatta arada uyu-oyna ve kuru-hesaplı yı da denemiştim. onların tek eksiği bel bantlarının esnek değil kazık gibi olmasıydı.

diğer bezlerdeki kısa bir bölümü kaplayan yeşil tabaka, aktif bebede bezin içinin tamamını kaplıyordu. bez ıslaklıktan ağırlaşsa bile peçete bastırdığımda kesinlikle peçete ıslanmazdı. defalarca denedim. gece boyu kalan bezi sabah denediğimde bile. diğer markaların ( molfix, canbebe, jenny-willy, uyu-oyna) hepsinde bastırdığım peçete ıslanırdı.

başınızı ağrıtmayayım,

son aldığım aktif bebe (içinde 44 adet var yine 19,50 tl) tam bir fiyasko... zaten dış kaplaması diğer markalar gibi olmuş. kağıt gibi yani. içindeki yeşil tabaka da kısacık. yarıda kesmişler... yine de primadır dedim, denedim. iki saat kaldı sadece. bezi değiştireceğim zaman rutin peçete testime tabi tuttum. peçete olduğu gibi ıslandı. güvendiğim tek bezdi.. şimdi ne alırız bilmiyorum. bezin paketi de değişmişti yenilenmişti. içini daha iyi yapacaklarına kaliteyi düşürmüşler.

huggies i denemeyi düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? yoksa ya bir kaç yer gezip eski paketten varsa stok yapacağım, ya da molfix alacağım. zira şuan molfix ten hiç bir farkı yok. hatta molfixin yan bariyerler çook daha genişti kaka taşırmıyordu:19::19::19:

bende aktif bebe kullanıyorum. yeni paketleri gördüm ama henüz eskisi bitmediğinden almadım..
zaten şimdiki de taşırmaya başladı.. premium care alıcam bende sanırım.. huggies bana kağıt gibi geldi, birde hemen şişiyor sanki. daha sık değiştirmek lazım onu sanırım.

Ben huggies kullanıyorum çok ta memnunum tavsiye ederim.

deneyeceğim artık. zaten bel kısmından hep kaka çıkardı. huggies beli de esnek bantlıymış sanırım?olmazsa molfix..

ben de aktif bebek kullanıyorum, çok memnundum,şaşırdım ben bu işe..

bende aktif bebe kullanıyorum. yeni paketleri gördüm ama henüz eskisi bitmediğinden almadım..
zaten şimdiki de taşırmaya başladı.. premium care alıcam bende sanırım.. huggies bana kağıt gibi geldi, birde hemen şişiyor sanki. daha sık değiştirmek lazım onu sanırım.

aman sakın yeni paketten almayın. rezillik yani. adam kandırma denir buna. kendimi aptal gibi hissettim. eskisi ne kadar güzeldi.

Aslında bende prima aktif bebeğin en iyisi olduğunu düşünüyordum ama son kullandığım vakit oğlumda pişik oldu..Bende iyi bir bez bulana kadar birkaç marka denemeye karar verdim..

Molfix'i şahsen önermiyorum çünkü pamuk pamuk oldu üst yüzeyi..Ve bir de sebebini bilmediğim bir şekilde oğlumun poposunun rengini değiştirdi..Esasında ben sebebin Molfix olduğunu düşünmemiştim ama forumda bir annenin daha başına aynı şey geldiğini okuyunca sebebin bu olduğunu anladım..

Şimdi Huggies kullanıyorum..Esasında memnunum ama lillac'ın da söylediği gibi sık değiştirmek gerekiyor..

$100_1291.jpg $100_1292.jpg $100_1293.jpg $100_1295.jpg

bakın ilk resim yeni aldığım aktif bebe paketinden... paketin dış kabını da koydum ki aldanıp almayın.

son resimde elimdeki molfix ve canbebenin de içini çektim. sırasıyla soldan sağa prima-molfix-canbebe

Prima aktif bebek aslında gerçekten çok iyi bir bebek bezi..Ve biliyorum ki çok fazla insan böyle düşünüyor..
Peki bu kadar beğenilen bir marka niçin kendine bu şekilde zarar veriyor ki?
Acaba aradaki farkı anlamayacağımızı mı düşündüler?

Prima aktif bebek aslında gerçekten çok iyi bir bebek bezi..Ve biliyorum ki çok fazla insan böyle düşünüyor..
Peki bu kadar beğenilen bir marka niçin kendine bu şekilde zarar veriyor ki?
Acaba aradaki farkı anlamayacağımızı mı düşündüler?

zaten paketi açınca bir kere şok oldum. anlamamak imkansız yani... bu son alışımdı. eski paket bulursam belki...

zaten paketi açınca bir kere şok oldum. anlamamak imkansız yani... bu son alışımdı. eski paket bulursam belki...

O zaman çok büyük hata yapmışlar..Zaten bir insan ilk bakışta anlamasa dahi kullandığı vakit muhakkak aradaki farkı anlardı..
Canım, sen bu tip bebek bakımı konularında çok dikkatli ve seçicisin..Denediğin ve beğendiğin bir bez olursa muhakkak paylaş bizimle, olur mu?

O zaman çok büyük hata yapmışlar..Zaten bir insan ilk bakışta anlamasa dahi kullandığı vakit muhakkak aradaki farkı anlardı..
Canım, sen bu tip bebek bakımı konularında çok dikkatli ve seçicisin..Denediğin ve beğendiğin bir bez olursa muhakkak paylaş bizimle, olur mu?

tabii canım. bu arada molfix konusunu hatırlattığın için sağol. gerçekten içi topak topak oluyor. çok sinir bozucu...

şu evy baby i falan da denesem mi ki?

prima aslında iyi,bilinen ve güvenilen bir markadır..ilk defa böyle bir şikayet okuyorum.. aklıma bir şey geldi ne kadar gerçekçi bilemiyeceğim ama bu aldığınız paket taklit olmasın sakın... malum günümüzde her şeyin bir taklidi yapılıyor.. özellikle doğuda çalışırken bulaşık deterjanından tut da sigaraya kadar pek çok ürünün taklidi yapılıyor...maalesef çoğu ürünün o kadar güzel taklidi yapılıyor ki gerçeğinden ayırmak çok zor...
molfix i ben de kardeşim de kullandık. (15 gün arayla doğum yapmıştık :1: ) ancak kardeşim molfix den memnun kaldı ancak ben hiç memnun kalmadım, kızımın poposu çok kızarınca bıraktık...kızımın cildi çabuk kuruyordu ve kaşıntıları çok fazlaydı , cildiye doktoru ya bezi bıraktırın ya da kremli bebek bezleri var onu kullanın demişti ... biz de evy baby aldık ve gayet memnun kalmıştık tavsiye ederim...

prima aslında iyi,bilinen ve güvenilen bir markadır..ilk defa böyle bir şikayet okuyorum.. aklıma bir şey geldi ne kadar gerçekçi bilemiyeceğim ama bu aldığınız paket taklit olmasın sakın... malum günümüzde her şeyin bir taklidi yapılıyor.. özellikle doğuda çalışırken bulaşık deterjanından tut da sigaraya kadar pek çok ürünün taklidi yapılıyor...maalesef çoğu ürünün o kadar güzel taklidi yapılıyor ki gerçeğinden ayırmak çok zor...
molfix i ben de kardeşim de kullandık. (15 gün arayla doğum yapmıştık :1: ) ancak kardeşim molfix den memnun kaldı ancak ben hiç memnun kalmadım, kızımın poposu çok kızarınca bıraktık...kızımın cildi çabuk kuruyordu ve kaşıntıları çok fazlaydı , cildiye doktoru ya bezi bıraktırın ya da kremli bebek bezleri var onu kullanın demişti ... biz de evy baby aldık ve gayet memnun kalmıştık tavsiye ederim...

evy baby i hep görüyorum ama denemeye cesaret edememiştim. bir de onu deneyeceğim. yenilendi zaten o da..

Tatlım premium care kullan. Huggies bir kaç kere kullandım hep pişikle sonuçlandı:50:

canım premium care sadece ilk 3 beden bezinde iyi. zaten kuru-hesaplı olan prima bezin üstünde karşılaştırma tablosu var, orada da yazıyor. 4 bedene kadar diye.4 bedenden sonra aktif bebeyle aynı özellikleri

ben de aktif bebek kullanıcısıyım,3 umaradayız biz de,dediğiniz gibi çok memnunum ,gece altını değiştirmiyorum,sabah bez şişmiş bile olsa yüzeyi kupkuru ve sızdırmıyor,okuyunca çok üzüldüm,yeni paketten almadım daha,eğer dediğin gibiyse müşteri hizmetlerini arayalım kızlar,aynı şikayeti alırlarsa geri dönerler belki

aktif bebek dışında beğendiğim bir bez yoktu,umarım bir an önce dönerler bu hatadan..yoksa bez arayışına gireceğim.molfix ve huggies i denediğimde beğenmemiştim ben :( 4+ kullanıyorum ve huggies in bedenleri primadan daha küçük,esnekliği daha az..

cnm bende her fırsatta huggiesi savunanlardandım ama 2 seferdir aldığımız bezlerde bi anormallik var,içi pamuk pamuk oluyo iplik gibi dağılıyo bebek çiş,kaka yaptıgı zaman resmen poposunun içine kadar giriyo nasıl tüyleniyo anlatamam,bende primaya geçiyim diyodum ama sen böyle yazınca ne yapacağımı bilemedim şimdi,bide sızdırmaya başladı yani 2 seferdir aldıklarımda bi anormallik var,abimlerde kullanıyo indrimden aldıklarında onlarında aynı şey oluyomuş öyle çıkıyomuş ama normal fiyatından aldıkalrımz gayet güzel diyolar,bizde indirimden almıştık,acaba bezler hatalı oldgu içinmi indirime girdi

ben de aktif bebek kullanıcısıyım,3 umaradayız biz de,dediğiniz gibi çok memnunum ,gece altını değiştirmiyorum,sabah bez şişmiş bile olsa yüzeyi kupkuru ve sızdırmıyor,okuyunca çok üzüldüm,yeni paketten almadım daha,eğer dediğin gibiyse müşteri hizmetlerini arayalım kızlar,aynı şikayeti alırlarsa geri dönerler belki

dönseler iyi olur çünkü gerçekten aktifbebe çook iyiydi.
Prima almıştım beğenmedim,huggies aldım memnunum şimdilik.

canım ayrıntılı kıyaslarsan bizim de işimize yarar

cnm bende her fırsatta huggiesi savunanlardandım ama 2 seferdir aldığımız bezlerde bi anormallik var,içi pamuk pamuk oluyo iplik gibi dağılıyo bebek çiş,kaka yaptıgı zaman resmen poposunun içine kadar giriyo nasıl tüyleniyo anlatamam,bende primaya geçiyim diyodum ama sen böyle yazınca ne yapacağımı bilemedim şimdi,bide sızdırmaya başladı yani 2 seferdir aldıklarımda bi anormallik var,abimlerde kullanıyo indrimden aldıklarında onlarında aynı şey oluyomuş öyle çıkıyomuş ama normal fiyatından aldıkalrımz gayet güzel diyolar,bizde indirimden almıştık,acaba bezler hatalı oldgu içinmi indirime girdi

üff... aynı molfix gibi. o da topaklanıyor.

oğlumun maalesef bu ara ishali var. her seferinde kıyafet değiştiriyorum çünkü yeni aktifbebe nin diğer marifeti de kaka taşırmak. sızdırmak demiyorum. doğrudan bacaklardan belden taşırıyor. sinirden ağlayacağım. paket yarılandı bile. 48 tane vardı içinde, her gün en az 6-7 bez değişiorum. eskisi öyle miydi? tüm gün aynı bez dursa, çişten ağırlaşsa gene kuru olurdu poposu.

Back