prima uyu ve oyna hakkında bilgisi olan varmı

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
21
158
İstanbul
arkadaşlar dün markette primanın uyu ve oyna serisini gördüm 54lü paket 13 liraydı baya uygun fiyatı ama neden bukadar uygun primanın diger modelleriyle farkı ne. bilgilendirirseniz sevinirim eger fark yoksa onu alıyım diyorum

bugün müşteri hzmetlerini aradm fabrika aynı kullanılan malzeme aynı dediler hareketi az olan bebekler için uygunmuş bi paket alıp deniycem

ben denedim ama hiç memnun kalmadım
yan bantları esnek değil bide bel bölgesi dar oluyo
ha bide çiş kaçırıyo nerdeyse her çişte değiştirmek lazım yoksa üstü başı hep çiş oluyo

ben de bir defa kullandım ama memnun kalmadım,bacak arası çok geniş olduğundan lastikler sıktı,iz ve kızarıklığa yol açtı.

oooo kimse memnun değil vazgeçdim almıcam benim kızım normal primada bile çıkarıyo huggıes kullanıyorum sırtı lastikli diye onunla pok içinde kalırız ozmanzemuszemus

canım prıma aynı dıyor
o zamansa neden bırı dığerınden daha pahalı değil mi?
ben denedım canım hiç te memnun kalmadım
bel kısmı lastıklı değil bırde bezın arka kısmı yanı kak yaptıkları kısmı yukarı kaldırsan karsıdan gozukecek kadar ınce
çişi tutuyor ama kakalar çok oynak oluyor:)
bunlar benım düşüncelerın canım

arkadaşlar ben sürekli prima kullanıyorum hiç değiştirmedim prima aktif bebek çok tat memnunum fakat geçen arkadaşımızında dediği gibi markette uyu oyna paketini gördüm denedim o kadarda kötü deil memnun kaldım sabah kadar çişini hiç dışarı vermedi 1 paket bitirdim bi sorun yaşamadım ben kullanıyorum denemenizi tavsiye ederim sonuçta bez bu işiyolar kaka yapıyolar atıyosun günde 5-6 bez değiştridğimizi dşünürsek denemeye değer yedek olarak diğer prima aktif dende var evde dışarı çıktığımızda onu takıyorum tavsiye ederim.

ben uzun bi süre premium care kullandım.en iyisi dendi.ama onda bile pişik oldu 1-2 kere.
bende uyu oyna kullanmaya başladım.1 yaşına gelecek oğlum.bizde memnun kaldık.fiyatta çok uygun
bazen indirime giriyor.11 küsüre kadar düşüyor.sonuçta sık değiştirdiğim için zaten çişi sızmıyor.
zaten çok beklettiğinde pişik oluyor.asitli sonuçta.

ben premium care kullanıyordum. deneme amaçlı uyu oyna aldım.

o da çok ince. çişi çıkarmıyor. pişik de olmadık. ama geçen premium care gibi sandım, 4 saat kaldı poposunda, kakası yanlardan çıkacakmış neredeyse. bir de premium care kakasını da emerdi. evet, o petek kısım yapışıyordu poposuna ama öyle tahriş edecek kadar değil. bunda kakası taa beline kadar yayılıyor. temizlerken ıslak mendil falan hak getire. belden aşağısını yıkasam olacak yani.. 2 numara 66lı paketi almıştım. bitince tekrar alır mıyım bilmem...almam her halde

normalde prima aktif kullanıyorum geçn markette alırken bir de yanına uyu oyna aldım..yan bantlarını esnek olmaması ve içinin zar gibi olması dolayısıyla hiç ama hiç memnun kalmadım..2 çişte neredeyse doluyor gibi..ben beğenmedim arkadaşlar..prima aktif bebeğe devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…