Bebek Beslenmesi Prima mı? Canbebe mi? Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
Kızlar bende doğum çantamı hazırlicam haftaya kısmetse..
ama bebek bezi hangi marka olsun tam olarak karar vermiş değilim yeni doğan bebek bezi olucak..
hangisi daha kullanışlı hangisinden daha memnunsunuz??
yardımlar için tşk şimdiden...

canım ben evy baby kullanıorum çok memnunum hemde kremlı
keşke doğduğundan bu zamana kadar onu kullansaymışım

ben evy baby kullanıyorum hem kremli oglumun altını açtıgımda bacaklarında gerçektende krem oluyo. ama canbebede çok iyi asla sızdırmıyor kesinlikle prima kullanma aldım her gece kıyafet degiştrdim sızdırdı böbrekleri agrır diye korktum ve canbebe kullandım harika kesinlikle sızdırmadı.

anladım kızlar saolun evybaby de kullanabilirim ozman canbebeb pişik yaptımı sizinkilere peki havasız kalmasın kızımın popişi

valla ben hala prima kullanıyorum bir dönem molfiks de kullandım. molfikse tekrar döneyim dedim dedim ama hem çabucak taşırdı hem de pişiğe sebep oldu ....

bende bezin kremli olmasından yanayım pişiği engeller kızarıklığıda tabi..
çok fazla havasız kalmamalı poposu bebeğin..artık sırayla denerim ama ilk evybaby den başlicam heralde

bence canbebe hiç fena değil, prima kadar yumuşak. prima çok sızdırıyordu,bıraktım. şimdi molfix kullanyorum ama yenidoğan için sert olabilir.

bence canbebe hiç fena değil, prima kadar yumuşak. prima çok sızdırıyordu,bıraktım. şimdi molfix kullanyorum ama yenidoğan için sert olabilir.

hmm tmm cnm saol..bikaç kişi daha olumlu yorumlar yaparsa evybayb kullanmayı düşünüyorum ama yinede bi kaç alternatif lazım...

bıızde malesef prıma kullanıyoruz butun farklı bezler mahvettı pısık yaptı prımadan baska totoları ıstemıyoo pahalı ama cok guzel

bende molfix kullanıyorum memnunum yeni doğduğunda prima uyu oyna kullanmıştım oda fena değil

hangi bez iyi diye hepsini sırayla denerseniz bebeğinizi pişik yaparsınız.her bezin yapısı farklı ve bez değiştiğinde pişik oluyorlar.bence bir bezde karar kılın ve onunla devam edin.

yenidoğan bebeğe prima derim ben.
molfix primadan daha sert malesef.
diğer bezleri bilemiycem çünkü hiç kullanmadım.

primayı tek geçerim ben
tüm bezleri denedim en güzeli prima bence
mesela huggies çok sert karton gibi hele yan bantları çok geniş kızımın kalcalarını yara yapmıştı iç lastikleri çok sıkıydı kızımın baçak boğumları öyle bir tahriş olmuştuki derisi soyulmuştu o kadar...
molfix de cok sert can bebede sertliği dış yüzeyine dokununca anlıyorsun zaten...bence prima yada premium care...

doğumdayken huggies yeni doğan almıştım çok memnun kaldım 2 paket kullandım primaya geçtim memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…