pozitiff3 Oğluşunu bekleyen anne Kayıtlı Üye 21 Aralık 2012 714 47 9 Mart 2013 Konu Sahibi pozitiff3 #1 arkadaşlar bana yardım edin pirim yapmam gerek sadece bir kaç tane soru sorucağım o kadar nolurrrr :)
arkadaşlar bana yardım edin pirim yapmam gerek sadece bir kaç tane soru sorucağım o kadar nolurrrr :)
S0nBaHaR ˙·٠•● єbru ●•٠·˙ Kayıtlı Üye 6 Haziran 2012 196 3 9 Mart 2013 Konu Sahibi pozitiff3 #2 pozitiff3 .!.: arkadaşlar bana yardım edin pirim yapmam gerek sadece bir kaç tane soru sorucağım o kadar nolurrrr :) Genişletmek için tıkla... - Sor bakalım..
pozitiff3 .!.: arkadaşlar bana yardım edin pirim yapmam gerek sadece bir kaç tane soru sorucağım o kadar nolurrrr :) Genişletmek için tıkla... - Sor bakalım..
pozitiff3 Oğluşunu bekleyen anne Kayıtlı Üye 21 Aralık 2012 714 47 9 Mart 2013 Konu Sahibi pozitiff3 #3 S0nBaHaR .!.: - Sor bakalım.. Genişletmek için tıkla... buradan soramam bilgisayar üzerinden arıyoruz ses kayıt altına alınıyo :)
S0nBaHaR .!.: - Sor bakalım.. Genişletmek için tıkla... buradan soramam bilgisayar üzerinden arıyoruz ses kayıt altına alınıyo :)