Boşalma direkt olmadıysa ve yumurtlama dönemi değilse ihtimal çok düşüktür. İçime sperm geldi mi veya olur mu stresten kaynaklı rahimde kasılma, kasık ağrısı olmuş olabilir.Kızlar merhaba benim soruma yanıt verirseniz çok sevinirim. Eşimle ilişkiye girdik üst pozisyondayken prezervatif içime girmiş ama bunu hemen farkettim.Ve tam içeri girmemişti ucundan çektiğimde hemen çıktı yani parmakla falan çıkarmadım prezervatifi, içime sıvı bir şey geldiğini de hissetmedim . Sizce hamile kalma olasılığım var mı. Birde ilişkiden sonra kasıklarım ağrıdı bu yüzden şüphelendim.
Farkettiğimde boşalma olmuş durumdaydı. Yumurtlama döneminde dün ve bugün yüksek gösteriyor ama hissederdim herhalde sıvı içime gelseydi bilmiyorum, kasıklarım hala ağrıyor.Boşalma direkt olmadıysa ve yumurtlama dönemi değilse ihtimal çok düşüktür. İçime sperm geldi mi veya olur mu stresten kaynaklı rahimde kasılma, kasık ağrısı olmuş olabilir.
Kasık ağrısından dolayı mı?Hissetmeyebilirsniz sıvı geldiğini.. baya riskli duruyor durumunuz
Sanırım bu durumda gecikmeyi bekleyip artık hayırlısı demek oluyor.Farkettiğimde boşalma olmuş durumdaydı. Yumurtlama döneminde dün ve bugün yüksek gösteriyor ama hissederdim herhalde sıvı içime gelseydi bilmiyorum, kasıklarım hala ağrıyor.
Yani ıslaklık varsa içinize gelmiş olabilir hissetmiş olmayabilirsiniz demek istedim ***Sanırım bu durumda gecikmeyi bekleyip artık hayırlısı demek oluyor.
Çok ıslaklık durumunda boşalma hissedilmeyebilir.
Anladım teşekkür ederim, ya ben pek bilmiyorum hamilelik mevzusunu denemedik hiç şuan düşünmüyorduk da hayırlısı, kasık ağrısı neden olur peki normal miYani ıslaklık varsa içinize gelmiş olabilir hissetmiş olmayabilirsiniz demek istedim ***
Hayır içerdeyken boşalmış ve yumurtlama dönemindesiniz.Kasık ağrısından dolayı mı?
Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Ben üst pozisyondaydım.Belki bu ihtimali düşürür, artık bekleyip göreceğizHayır içerdeyken boşalmış ve yumurtlama dönemindesiniz.
Kesinlikle istemiyorsanız ertesigün hapı vs deneyenilirsiniz. Olursa olsun diyorsanız ds bekleyin bakalm ilk seferde hamile kalan çok az. Kasık sızlamasının hevelikle alakalı oldupunu düşünmüyorum anında öyle. Benm rahmim tersmiş mesela her ilişki sonrası kasık ağrısı yaşıyorm. Size ilk kez olduysa da psikolojktir diye düşünüyorum.Anladım teşekkür ederim cevabınız için. Ben üst pozisyondaydım.Belki bu ihtimali düşürür, artık bekleyip göreceğiz
İlk başta stres kaynaklı yaptığınızı düşündüm.Anladım teşekkür ederim, ya ben pek bilmiyorum hamilelik mevzusunu denemedik hiç şuan düşünmüyorduk da hayırlısı, kasık ağrısı neden olur peki normal mi
Birde ilişkiden sonra kasıklarım ağrıdı bu yüzden şüphelendim.
Haha fake değilim geçen yıl çokça bu sitedeydim vajinismustan, kasık ağrıdı diye gebelik demeyelim de ilişki sonrası hepsi birleşince olayımla olabilir mi diye düşündüm,What !? Birnuma fake kokusu geiyoilişkiden sonra kasıkların ağrıdı diye gebelikten mi şüphe ediyorsun !?
Geçmiş olsun rahim tersliğini ilk kez duydumKesinlikle istemiyorsanız ertesigün hapı vs deneyenilirsiniz. Olursa olsun diyorsanız ds bekleyin bakalm ilk seferde hamile kalan çok az. Kasık sızlamasının hevelikle alakalı oldupunu düşünmüyorum anında öyle. Benm rahmim tersmiş mesela her ilişki sonrası kasık ağrısı yaşıyorm. Size ilk kez olduysa da psikolojktir diye düşünüyorum.
PikiHaha fake değilim geçen yıl çokça bu sitedeydim vajinismustan, kasık ağrıdı diye gebelik demeyelim de ilişki sonrası hepsi birleşince olayımla olabilir mi diye düşündüm,
Hastalık mı emin değilim. Doğuma bir iki ay kala öğrendim .Geçmiş olsun rahim tersliğini ilk kez duydum
Ya ben ne oldupuna bakmadan yazdım, yazdıktan sonra baktım beş kadından 4ü böyleymiş hatta bende böyleyim diye düşündüm regli ağrım çok olur çünküHastalık mı emin değilim. Doğuma bir iki ay kala öğrendim .
Benim deYa ben ne oldupuna bakmadan yazdım, yazdıktan sonra baktım beş kadından 4ü böyleymiş hatta bende böyleyim diye düşündüm regli ağrım çok olur çünkü
İnş kendi kendime teşhis koyamam tabi ama çok ağrım olur regli zamanıBenim deinşallah değldir. Düzü daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?