Prezervatifsiz boşalmadan ilişki

anonimje73

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
21
-2
21
Kızlar sevgilimle ilkinde sadece sokabildik çünkü çok dardı ve bıraktık, bugün ikinci ilişkiye girdik ve sokmak için yine prezervatifsiz bir şekilde girdi, sonuna kadar oldu yani, ilkinde hafif kan lekesi vardı ve sonrasında kahverengi akıntı oluştu 1 günlük, bugün de ilişkide yine kahverengi akıntı oluştu ve ufak parçalar elimize geldi, ama benim sorum bu değil.. Prezervatifsiz bir şekilde hem sokmak için hem de inen organını kaldırmak için 10 dakika falan içimde git gel yaptı. Bu nedenle ertesi gün hapı kullanmalı mıyım, en son 29 ağustosds regl olmuşum ve takvimde 9 gün olduğu yazıyor, ne yapmamı önerirsiniz

Kızlar sevgilimle ilkinde sadece sokabildik çünkü çok dardı ve bıraktık, bugün ikinci ilişkiye girdik ve sokmak için yine prezervatifsiz bir şekilde girdi, sonuna kadar oldu yani, ilkinde hafif kan lekesi vardı ve sonrasında kahverengi akıntı oluştu 1 günlük, bugün de ilişkide yine kahverengi akıntı oluştu ve ufak parçalar elimize geldi, ama benim sorum bu değil.. Prezervatifsiz bir şekilde hem sokmak için hem de inen organını kaldırmak için 10 dakika falan içimde git gel yaptı. Bu nedenle ertesi gün hapı kullanmalı mıyım, en son 29 ağustosds regl olmuşum ve takvimde 9 gün olduğu yazıyor, ne yapmamı önerirsiniz
Önerim şu;fazla zorlamayın elinizde kalır.

Ertesi günü hapı kullanın

gebelik boşalmadan da mümkün, düsük olsa da.

ertesi gün hapı önermem ama olan olmus artık tek kurtuluş o 🙄 ki o da %100 etkili olmaz cünkü önceki günlerde de girdi-çıktı var jfkfk

Ayrıca organ daha şimdiden inmelere başladıysa 10 dk falan ereksiyon için uğraşıyorsanız başınız sağ olsun kuş ölmüş beybi.

eger kendinden eminse gerek yok derdim ama 10 dakika ugrasiyorsa cok da guven vermedi hehe
Kendinden çok emin olduğunu söyledi içimdeyken 10 dakika git gel yaptı tekrar kaldırması çok uzun sürmedi prezervatifi de takınca ucunu uyuşturandan kullanmış ve indirip kaldırma problemi var sanırım biraz...

Bu ne demek tam olarak zar gittiği için zaten parça geldi normal bir durum bu
Kuzum anlamıcak ne var? Üst üste günlerce ne diye zorluyorsunuz. Sevişin güzel güzel zaten sonra kayganlaşır olduğ"u kadar olur, ne diye sonuna kadar "sokma" derdi?Zamanla olurdu yani herşey. Bir de partnerin kaç yasında?

İnen organı kaldırmak için 10 dk içinizde git gel mi yaptı 🥹

Sanmıyorum bi sorun olacağını ama ben riske atamazdım muhtemelen zevk suyu vs gelmiş olma ihtimaline karşı
Ben de ihtimal istemiyorum ama erkek arkadaşım çok net bir şekilde eminim bir şey olmaz kullanma ilaç diyor ve suyla falan yıkadı sürekli o da ben de, ilaç çok etkili ve yan etkileri olduğu için napacağımı bilemedim...

Kendinden çok emin olduğunu söyledi içimdeyken 10 dakika git gel yaptı tekrar kaldırması çok uzun sürmedi prezervatifi de takınca ucunu uyuşturandan kullanmış ve indirip kaldırma problemi var sanırım biraz...
kaldırma problemi tamam da indirme problemi ne afsgafg uyuştuysa akanı fark etmemiş olabilir. bilemiyorum altan, ben risk severim ama tuzum da kuru

Kuzum anlamıcak ne var? Üst üste günlerce ne diye zorluyorsunuz. Sevişin güzel güzel zaten sonra kayganlaşır olduğ"u kadar olur, ne diye sonuna kadar "sokma" derdi?Zamanla olurdu yani herşey. Bir de partnerin kaç yasında?
Günlerce uğraşmadık ki, ilk ilişkimiz en az 2 hafta öncesindeydi, zarla ilgili bir durum yok bazı kişilerde bu oluyormuş, tek sorun prezervatif kullanmadı ve kendinden çok emin olmayacağına dair, 23 yaşındayız çok da çocuk değiliz..

İndirip kaldırma mı?Çocuum bu forklift değil ki öyle uğraşasın. İlişkinin başlarında o otomatik ereksiyon olur zaten yani olmalı yaw

gebelik boşalmadan da mümkün, düsük olsa da.

ertesi gün hapı önermem ama olan olmus artık tek kurtuluş o 🙄 ki o da %100 etkili olmaz cünkü önceki günlerde de girdi-çıktı var jfkfk
İlk ilişkimiz 2 hafta öncesindeydi ve git gel yapmadı sadece soktu ve dar olduğu için genişletmeye çalıştı

Kaldırmak için içinde 10 dakika mi git gel yaptı kalkmayan şey nasıl girdi hemde daha 2.kez ilişkinizde ve özellikle korunmadan yaptınız sonra da korusun diye hap mi kullandınız 👏👏👏
Hayır hap kullanmadım, kaldırmak icin surttu ve biraz girdirdi, bu da toplasan 10 dk etmiştir sonrasında da çekti kendiliğinden zaten ben sordum hap kullanmama gerek var mı diye hayır eminim bir şey olmaz dedi napayım kullanıyım mı kullanmıyım mı bilmiyorum

Hayır hap kullanmadım, kaldırmak icin surttu ve biraz girdirdi, bu da toplasan 10 dk etmiştir sonrasında da çekti kendiliğinden zaten ben sordum hap kullanmama gerek var mı diye hayır eminim bir şey olmaz dedi napayım kullanıyım mı kullanmıyım mı bilmiyorum
23 yaş için master degree bi profesyonellik çüküsüne kurdele tak ciddiyim.

X